Aile & Toplum Yaş farkı arkadaşlığa engel midir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Önünüzdeki yıl üniversiteye başlarken 23-24 yasinda olucam genelde bi en kucuklerle fark olcak bu engel mi arkadas olmaya sizce Güncellemeler+1 yıl Güncellemee Yaş farkı arkadaşlığa engel midir? Cevapla Üniversite Soruları Engel Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
davnaldiav Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yo değil hatta daha iyi olur bencede ben arkadaşlığa pek inanmıyorum inancım kalmadı artık. 2 6 Yorumla Soran +1 yıl Aaa neden ole diyosun ya iyi birilero karsina cikar mutlaka Yorumla davnaldiav +1 yıl Valla artık umudum kalmadı karşıma çıkan arkadaşlarım hep sahte çıktı. Yorumla Soran +1 yıl Yaaa daha yolun basindasin o kadar cok insan girip cikicak ki hayatina cok samimi soyluyorum iyi birileri cikicak Yorumla davnaldiav +1 yıl Teşekkür ederim ✨ umarım Yorumla Soran +1 yıl Butun iyi dileklerimi sana yolluyorummm 💙💙💙💙💙💙 Yorumla davnaldiav +1 yıl Teşekkür ederimmm 🤍🤍🤍 bende sanaaa Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Değil. Ben 28 yaşında 18 lerle okuyorum jdjajd Gayette anlaşıyoruz 🤣 3 4 Yorumla ntirnt +1 yıl Yuh a. k Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onu sana iade ediyorum. Ve bağnaz kafanı alıp defol. Yorumla ntirnt +1 yıl 3jsnnssjkasjdjdjwjwjwndjdj bagnaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl dedi ayak nosu IQsundan yüksek olan sjjs Yorumla
Sonyazbükücü Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hayır ya biz üniversitedeyken bizden on yaş büyük sınıf arkadaşımız vardı :) 1 0 Yorumla
azizpeder000 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Bence fazla değil ideal gibi netice de biz erkekler azıcık geç büyüyoruz. 1 0 Yorumla
Arafmett Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Çok fazla olmamak şartıyla olur engel değildir bence 1 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. İyi insan olduktan sonra engel olmaz 1 0 Yorumla
Jaqu-Oo Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Arkadaş olmaya engel olacağını sanmıyorum. 1 0 Yorumla
S97S98 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl no now 1 1 Yorumla S97S98 +1 yıl denk birisi gelirsen hiç merak etme.. Yorumla
Copernicus Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayır degil 1 0 Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl olmamalı 1 1 Yorumla kanka35 +1 yıl karakter esas yaş değil Yorumla
AzraŞentürk Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl değil 1 3 Yorumla Arafmett +1 yıl Şunu söyliyim erkekten arkadaş olmaz dikkatli olun. Yorumla AzraŞentürk +1 yıl bal gibi de oluyo Yorumla Arafmett +1 yıl O bal degildir sana öyle geliyodur bence 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yo değil hatta daha iyi olur bencede ben arkadaşlığa pek inanmıyorum inancım kalmadı artık.
Aaa neden ole diyosun ya iyi birilero karsina cikar mutlaka
Valla artık umudum kalmadı karşıma çıkan arkadaşlarım hep sahte çıktı.
Yaaa daha yolun basindasin o kadar cok insan girip cikicak ki hayatina cok samimi soyluyorum iyi birileri cikicak
Teşekkür ederim ✨ umarım
Butun iyi dileklerimi sana yolluyorummm 💙💙💙💙💙💙
Teşekkür ederimmm 🤍🤍🤍 bende sanaaa
Değil. Ben 28 yaşında 18 lerle okuyorum jdjajd Gayette anlaşıyoruz 🤣
Yuh a. k
Onu sana iade ediyorum. Ve bağnaz kafanı alıp defol.
3jsnnssjkasjdjdjwjwjwndjdj bagnaz
dedi ayak nosu IQsundan yüksek olan sjjs
Hayır ya biz üniversitedeyken bizden on yaş büyük sınıf arkadaşımız vardı :)
Bence fazla değil ideal gibi netice de biz erkekler azıcık geç büyüyoruz.
Çok fazla olmamak şartıyla olur engel değildir bence
Ergenler biraz dalgacı sularına gidersen anlaşabilirsin
İyi insan olduktan sonra engel olmaz
Arkadaş olmaya engel olacağını sanmıyorum.
Akıl yaşta değil başta demişler.
no now
denk birisi gelir
sen hiç merak etme..
Hayır degil
hayır asla
olmamalı
karakter esas yaş değil
değil
Şunu söyliyim erkekten arkadaş olmaz dikkatli olun.
bal gibi de oluyo
O bal degildir sana öyle geliyodur bence 😊