Sporcu ve atletik olmam dışında güven verici izlenim var mı bende

Sporcu ve atletik olmam dışında güven verici izlenim var mı bende

Yaradılanı yaradandan ötürü severiz. Severiz de. Biraz sert korkunç bir tipiniz var beyefendi. Kimine güven verir bu tipoloji kimisine ise korku. Ben şahsen yolda görsem yolumu değiştiririm (=
Herkes sert tipin var diyor 😁
Pozdaki enerjin oldukça rahat ve kendinden emin görünüyor, bu da doğal olarak güven hissi yaratıyor 😊 Spor tarafın zaten ilk anda dikkat çekiyor ama duruşun ve yüz ifaden de yumuşak, yaklaşılabilir bir hava taşıyor. İnsanların sana güvenmesinde sadece fizik değil, bu sakin ve kontrollü görünümün de etkili olur diye düşünüyorum 💬
Cevap
3Cevap
Kaç dosyan var kanka
Kankam 100 istersen 101. Ci sen ol hahahhahah
3 snden fazla bakınca cüzdan gidiyo
Aynen 😂
Bu nasıl fenotip mk😂
Seni Adanalı dizisindeki maraz Ali'ye benzettim
😂😂😂😂
Güven vermiyor
Kız arkadaşım için neler yaptığımı sana şimdi anlatsam Peki ben ne kadar önyargılıymışım diyip benden özür dilicek misin
Biliyorum zaten. ; ) Güven verici izlenimim var mı yazmışsın fark ettiysen.
Neyi biliyorsun :)
Kızı hâlâ unutamadığını kendinde hata aradığını hâlâ ona gitmek istediğini çaba sarf etmeni ondan başkasını istemediğini ve daha çok şey vardı.
Evet doğru belkide iştw bu güveni veremediğim için ona tipimi beğenmediği için gitti belki bak sende diyosun güven vermiyorsun diye bu yüzdendir belki
Evet sorunlarım var diye terk etmezdi yoksa seni.
Peki güvenini kazanmam için ne yapmam lazım bak olay şu Kız arkadaşım 31 yaşında ben 27 bunun baya travması var geçmişten gelen güven problemleri işte demişti ben gerçek aşkı bulamadım edemedim başlarda ruhsal sıkıntısı olsun en ufak problemde telefonu açamayınca sen bi işler çeviriyorsun belli ya da bu kadar üstüme düşmenin altında yatan nedeni olmalı gibisinden beni çook yıprattı ve hâlâ kendime gelemedim daha arttı ruhsal sıkıntısı yanında olmaya çalıştım son zamanlar benle buluşmak istemedi alnını morarttı etti hediye gönderdim çiçeksepetinden mutlu olsun diye ikimizin olduğu yapay zekadan yinr aynı çok hasta ruhsal olarak yorgun gitti benden tamamıyla koptu istemiyor ben kendime öfkeliyim hayata insanlara ben yaradana öfkeliyim diyordu ve ben hâlâ hâlâ bu enkazın içinde süpürüldüm çevremi soyutladım yalnızım spora kendim gidip gelirim derken diceksiniz başka kız mı ypk. Yok arkadaşlar onun benim yerimde güzelliği yeri geldi olgunluğu hayata tek başına mücadele etmesi kadar biri yok ve ben bir tek onu istiyorum bu süreci nasıl atlatacağım ben zorlayınca da olmuyor yaptım denedim başka numaradan aradım Instagram hesabı açtım yeni yok ben napacağım yaa kaç kere dedim canım benle alaklı bir durum mu demiştim her şeyin üzerine yemin ederim ki seninle alakalı değil benim tamamen içsel sıkıntılarım falan demişti cidden benden neden uzaklaştı yaa bunu sormuştım belkş hatırlarsın
Kız bahane edip gitmiş kırıcı olacak tipini vs beğenmemiş sıkıntılarım falan var diye seni terk etmiş.
İyide benim suçum var mı
Hayır senin 1 gram bile suçun yok hep yanında olmak istemişsin kadının ama o uzaklaşmış bahaneler uydurarak
çok teşekkür ederim bu bir de ben kendimi sevmiyorum hayatı sevmiyorum her şeye insanlara öfkeliyim diyordu genel böyle ruhssl içsek sıkıntıları vardı bak benim kıbrıstan normal kız arkadaşlarım vardı üniden takip ettiğim başlarda sen açık ssöık kızları niye takip ediyorsun gibisinden şeyler söyledi ben de takipten çıkardım tabi ama ysminle normsl arkadaşlarımdı yani üniden sonra ben onları çıkarttım zsten öyle diyince sence oradan güveni kırılmlş olsbilir mi senide yordum sorumla kusura bakma sonrasınds şey demiştim ben senin güvenini kıracak bir şey yaptım mı demiştim o da bana her şeyin üzerine yemin ederim seninle alakalı değil benim kendi içsel sıkıntılarım demişti kendimi bu konudada suçluyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar