Erkek arkadaşımın sıkıntıları çok fazla ailevi, hastalıklar, borçlar (kumar değil) ama çok var ve şu an çalışmıyor işe başlama durumu belirsiz aylık ödeme yapamıyor ailesi bilmiyor ve haciz gelmesinden korkuyor baya bunalmış her taraftan sıkışmış durumda (bahane değil)
ilişkimizde hiçbir sorun yoktu her şey çok güzeldi öyle sevgisizlik ya da (başkası olayı, aldatma vb şeyler yok bir şeyleri bilmeden kişileri tanımadan konuşmayın) borçlar kapansın ondan sonra ilk iş senle evlenmek yuva kurmak istiyorum diyordu
ama şu an ilişkiyi yürütecek kafada değil kafası hep sıkıntılarla dolu aenle hiçbir kötü anım yok çok güzel vakit geçiriyorduk senin bana olduğun gibi kimse davranmadı çok iyisin anlayışlısın hoşsun güzelsin sana karşı ya da ilişkiyle ilgili hiçbir sıkıntı yok zaten ama şu an ilişki düşünemiyorum kendimi düşünmüyorum şu an dedi
şu an ayrılalım zamana bırakalım ikimizde kendi sıkıntılarımıza bakalım bir şeyler yoluna girsin zaten her yerden silip engellicem her şey bitti gitti bir daha konuşup görüşmeyeceğim demiyorum sadece şu an ister istemez ilişkimize yansıtıp ilişkinin gidişatını etkilemeyelim tekrar oturur konuşuruz dedi
2 hafta sonra yolda karşılaştık sarıldık yanağından öptüm oda öptü sonra sonra buluştuk konuştuk sonra o an başbaşayken yakınlaştık özledim seni falan dedi güzeldi
instagramda bazen 1-2 kişi ekliyor sonra çıkarıyor falan ve göremediğim için merak ediyorum ona güveniyorum ama geçmişte yaşadıklarımdan dolayı çok kuruntu yapıyorum bana defalarca senden ayrılıp yeni biriyle tanışma konuşma görüşme sevgili olma gibi niyetim yok onları düşünecek kafada değilim zaten bu sıkıntılar olmasa senden ayrılmazdım dedi bana o kadar şey dedi kaç kerr neden kuruntu yapıyorum o 1-2 kişi kim bilmiyorum ona da soramammZ
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer