Abartıyor muyum yoksa güvenim yerle bir olmalı mı?

Bundan 1 yıl önce onun teklif etmesiyle çıkmaya başladık. Önceki ilişkilerinde aldatıldığı için bana tam anlamıyla güvenmiyordu. Ben ona güveniyordum ki zorla almamı istemesine rağmen hesabını almadım, telefonuna dokunmadım. Bir gün benim telefonumdan kendi hesabına girdi ve çıkış yapmama gerek olmadığını söyledi, merakıma yenik düşüp biraz aşağılara indim ve ben varken karşı cinsle konuştuğunu gördüm. Arkadaşça tabi. Yazdığı uzun bir yazıyı atmıştı bir tanesine, bir başkasına iyi geceler yazmıştı, yine ben varken eski sevgilisinden ayrılma sebebini anlatmıştı bir arkadaşına (ben bizzat kendine anlatıyordum), uzun zamandır konuşmuyoruz nasılsın yazmıştı bir başkasına, bazılarına da buluşma yeri verip gitmemişti çünkü günün her saati benimle birlikteydi zaten, konuşuyorduk. Arkadaşları gitmişti buluşma yerine, konuştuklarını arkadaşlarına yönlendirmişti hatta onlarla sırf arkadaşları istediği için konuşmuştu. Zor bi çocukluk geçirdi arkadaşlarına sığındı hep kullanıldığını anlayamadı. Hatası boyundan büyük mü, affedilir mi… Ayrılmak istediğimi söylediğimde 2 kere hastanelik olmuştu bana gerçekten gereğinden fazla düşkün, mahalleme gelir, ailemle bir sorunum olduğunda hep yanımda olur, ne zaman canım sıkılsa ağlasam sadece o avutabilir beni. Arkadaşları istemiş olsa da onlarla arasında bir şey geçmiş midir
Abartıyor muyum yoksa güvenim yerle bir olmalı mı?