Fazlasıyla güven sorunlarım var?

merhaba benim bir sevgilim var. gecen sene 3-4 ay kadar cıktık birbirimizi cok seviyordk. daha sonra sudan sebeple ayrıldık ve kendisi 6-7 ay kadar pesimden ayrılmadi benim icin cabalamaya devam etti. ama bu surecte beni cok sevdiğini biliyorum eminim. daha sonra tekrar deneme kararı aldık ama bi sekilde yine olmadı, bir kız ile ufak ufak konusmasını yakaladım. o gun bitirdim ayrıldık ama kendisi önüne hala beni sevdiğini hicbir yerden cıkartmamamı istedigini söyledi ben de tamam dedim. tam iki gün sonra kendisinin beni her yerden cıkarttıgını gördüm. yeni bir sevgili yapmıs tabi beynimden vurulmuşa döndüm. hayatımın en büyük hayalkırıklıgıydı. aradım sordum gercek olup olmadıgını öğrenmek icin gercek olduğunu ve o kızı sevdiğini söyledi. kızla 7 ay cıktılar, iliskileri gayet güzel ve birbirlerini sevdikleri belliydi en azından öyle görünüyordu dısardan. ve sanırım kız ayrılmak istediğini söylemis. yaklasık 1-2 hafta sonra da bana döndü yeniden sans istedi. ben de sans verdim , seviyorum kendisini. o da beni sevdigini söylüyor ve hissettiriyor aslında. hicbir sıkıntı problem ya da süpheli bisey yok davranışlarında. ama ben kendisine asla güvenemiyorum. eski sevgilisini unutamadıgını hissediyorum, onu benden daha cok sevdigini onu stalkladıgını falan dusunuyorum o kız ayrıldıgı icin benimle oldugunu düşünüyorum ama bunları dusunecek bir durum yok ortada. artık kafayı yiyeceğim. kendisş de biliyor guven sorunlarım oldugunu ve halletmeue calısıyor elinden geldiğince , her seyin geride kaldıgını aklına dahi gelmedigini aklında ona karsı merak bile kalmadıgını sadece bana odaklandıgını söylüyor ama ikna olmuyorum. hala bildigimi okuyorum. dedigim gibi tavırları ilgisi sevgisi bir sevgilinin yapması gereken her seyi fazlasıyla yapıyor bana. ama ciddi anlamda guven sorunlarım var kendimi hasta ettigim gibi onu da edecegim.
Fazlasıyla güven sorunlarım var?