Ben beş yaşındayken çok sevdiğim yakın olduğum yanında kendimi iyi hissettiğim ablam evi terk etti ne olduğunu anlamamıştım ama evde yaşanılan telaşı ve stresi hatırlıyorum ben ise yerde oturmuş ne oldu ne oldu diye büyüklere soruyordum
her neyse tekrar geldi 2 sene sonra ben çok heyecanlıydım ablam geliyor diye ama hiç eskisi gibi değildi yüzüme bile bakmamıştı ve o an yaşadığım kalp kırıklığını anlatamam
yani anlarsınız işte ona ait hissederken birden yok oldu
neyse sonra liseye geçtim yeni okul yeni arkadaşlar çok heyecanlıydım ama heyecanım panik yarattı ve gerçeklik algımı kaybettim o senesi e ne olduğunu da anlamıyordum tabi
rüysda hissediyordum ama kimse beni anlamıyordu yardımcı olmuyordu bu davranışlarıma da yansıdı ve o sene sadece dışlandım hemde herkes tarafından
her gün ölmek istedim başaramadım çünkü yaşamayı ve gökyüzünü seviyordum ben
şimdi ise dostum diyebileceğim kimsem yok ilişki kuramıyorum insanlarla
yaşamayı sevmiyorum ama kendimi öldürmekten korkuyorum belki bir gün cesaret bulurum
her neyse tekrar geldi 2 sene sonra ben çok heyecanlıydım ablam geliyor diye ama hiç eskisi gibi değildi yüzüme bile bakmamıştı ve o an yaşadığım kalp kırıklığını anlatamam
yani anlarsınız işte ona ait hissederken birden yok oldu
neyse sonra liseye geçtim yeni okul yeni arkadaşlar çok heyecanlıydım ama heyecanım panik yarattı ve gerçeklik algımı kaybettim o senesi e ne olduğunu da anlamıyordum tabi
rüysda hissediyordum ama kimse beni anlamıyordu yardımcı olmuyordu bu davranışlarıma da yansıdı ve o sene sadece dışlandım hemde herkes tarafından
her gün ölmek istedim başaramadım çünkü yaşamayı ve gökyüzünü seviyordum ben
şimdi ise dostum diyebileceğim kimsem yok ilişki kuramıyorum insanlarla
yaşamayı sevmiyorum ama kendimi öldürmekten korkuyorum belki bir gün cesaret bulurum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer