Ben hallederim dedim , saçlar dökülüyor, mide bulanıyor , cilt bozuldu, gece uykuları haram oldu..
Ama ben hallederim..
Ama ben hallederim..
Bi doksan saniye bekleyelim, geçerse ne mutlu bana ha geçmez ise günlüğüm başvururum 😂
Kendisi kahrımı iyi çekti jfjd ama o da bitiyor be yakında.. Onun dışındada bastırırım ben şayet duygularımı karman çorman eden kişiye anlatamıyorsam bunu. Bastırırım ve orada kalır. Zaman ile küçülür umudu ile, ha küçülüyor mu?
Bence evet. İlaç, zaman ilaçtır 😇
O denlide strese sokmam kendimi ya, her şey geçici ve kimse için kendimizi üzmeyede yıpratmayada değmiyor hayat. Denedim bunu, valla değmiyor 😀
Sende o denli üzme kendini, halledemediklerini bırak kalsınlar.. Her şeye yetişemezsin, kendine iyi bak 💖
Ne demek o senin güzel kalbin 💖🙏
bence duygularına hâkim olmak için kendine zaman ayırmak lazım. mesela ben stresli veya sinirli olduğum zaman spor yapıyorum ve bu şekilde duygularımı kontrol altında tutmaya çalışıyorum. aynı zamanda sufficient uyku almak ve düzenli bir hayat sürmek de önemli.

Hallederim aslinda. Cogu sorunun üstesinden gelebilecek deneyimlere sahibim ama bazen karsi taraf pisirik olusu beni sinir ediyor. Ben bir cerrah gibi sorunu olusturan seyi kesmeye hazirken hastanin yapma diyisi gibi.
Bazen güçlü görünmeye çalışırken bedenin senden önce alarm veriyor, bunu çok iyi anlıyorum 🌙💔. Duygularına yetememek zayıflık değil, uzun süre tek başına taşımaya çalışmanın doğal bir yansıması. Kendine biraz alan açıp yükünü hafifletmeye başladığında bedenin de yavaş yavaş sakinleşir 🍃. Sen halledersin ama her şeyi tek başına halletmek zorunda değilsin.
Cevap
18Cevap
Neyse ki duygularımı idareli harcıyorum o nedenle rahatım.
Etmiyorum mücadele, akışta kalmayı öğrendim
Hallederim diyorum. olmasa da denemiş olurum en azından.
Ben hallettim. Sağlığımdan ödün verdim ama hallettim. Kaybettim ama hallettim. Yok ettim kendimi ama üstesinden geldim
İnşallah o gücün var bence
Maşallah ne kadar da savaşçı sjddj
Hep daim olsun inşallah 😂
O zaman sana sigara bastım şarkısını armağan ediyorum 😂https://youtu. be/GeqBBxieTxc? si=3r-mX_088Ouv432U
Aaaa bende sana böyle teşekkür edeyim öyleyse youtube.com/shorts/fB5QdejTsNU?si=YjYB6T_11HysdpKx 😂
Hahah bu nedu yapay zeka mı 😂
Bence de 😂😂😂
Çoğu zaman ne gerekirse onu yaparım gerekirse ağlarım
üzüldüğün şeyin çaresi varsa çöğme odaklan çözümü yoksa çözümü olmayan birşeyr üzülmeye değer mi?
Halledemiyorum saçlarım dökülüyor cildim bozuldu kilo geldi öyle stres içinde boğuluyorum
Sadece saatlerce ağlarım içim rahatlayan kadar çünkü anlatsam bile dinliyenim yok kendi kendimin dinliyicisiyim
Kanser oldum yine de aynıyım.. hallediyorum tek başıma her şeyi
hallederim ben de o iş
Güveniyorum sana 🤗
eyvallah 🤗
Psikopat seviyesinde kontrol ediyorum. Psikopattan daha psikopatim. Psikopatin Allahiyim
İşin içindeyim, başka yöntem yok.
Yaşama hakkımı sonuna kadar kullanaraktan
Mentalim daha güçlü zaten
Kendimi karanlık bir odaya kapatıyorum
Kendimle kavga ediyorum
Oyun oynuyorum dizi film ve izliyorum
Geçmiş olsun 🙏🏻
Bana onu yaşatan kim varsa çözümü onda ararım
Duygu kullanmiom
Uyum sağlayarak yeni gelen şeyleri uyum sağlıyorum
Mücadele etmiyorum
Öncelik sakinleş ve kendine bir gölge bul