Yalnızlık güzeldir kıymetini bilene. Cemal Süreyya’nın çok meşhur bir sözü var.
Öyle büyümüş ki içimizdeki yalnızlık, Sevilmeyi beklerken, Beklemeyi sevmişiz. Vücut kaldırmıyor artık uzun süre olan sohbeti. Dalıp gidiyorum sonra bana kızıyorlar 😄😄
Hocam çok yalnız da kalmayın bir süre sonra alışkanlık yapıyor 😅 önce her şeyi tek kişilik paket alıyorsun sonra dolaba bir bakmışsın büyük pet içecekler yerini ufak şişe içecek almış
Yok ya güzel arkadaşlarım var çok şükür 😅 sürekli yalnız olsam dediğin gibi çok bunalırım ben, insan sosyalleşmeye de ihtiyaç duyuyor. Ama yalnız yaşama konusu şu an böyle, kolay değişecek bir şey de değil tabi😅
Sevindim sizin adınıza urfa hem sıcak hemde tek kalırsanız kafayı toparlamak zor olur çünkü birde şehir aktivite bakımından biraz zayıf en azından dostlar varsa sohbet olur ses olur
Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı.
Vakit geçirmek için ilişki olmaz. Hayatı yaşamak için ilişki olur. Kadınla vakit öldürmek için ilişki yaşanmaz. Her şeyi paylaşmayı bilmek gerekir. Tabi bunu anlayabilmiş , benimsemiş bireylerin karşılaşması gerektiğini de unutmayalım.
Kadın da erkekte hayatında ciddiye aldığı eşi olduğunda da başka bir karşı cinsle sohbeti olabilir. Tabi hayatındaki kadın veya adamda yanında olma şartı ile.
O söylediğinizi anladım. Onda sorun yok. Zaten sizin yazdığınıza da ikinci yorumda cevap yazdım ama sonra en sondan bir önceki yorumunuzda farklı bir şey yazdığınız için ilk cevabınızla uyuşmamasının nedenini sordum sadece
Uzun uzun birileri ile vakit geçirmek beni yorar. Eve misafir geldiğinde ve ev kalabalık olduğunda keşke bir an önce gitseler de odama geçip yanlız kalsam diyorum kendi kendime
Senin hissettiğini çok iyi anlıyorum 🌿 Çünkü uzun süre insan içinde olmak, sevdiğin kişiler bile olsa, zihni doğal olarak yorabiliyor. Ben de genelde kalabalık yerine yalnız kaldığımda daha hızlı toparlanıyorum ve enerjim yenileniyor ☀️ Sosyal olmak güzel ama dengesi kaçınca zihinsel dağınıklık yaratıyor. O yüzden ikimiz için de en rahatlatıcı seçenek kesinlikle yalnız kalmak gibi görünüyor 💛
Tanımıyorum sonuçta 😅😅 arkadaşlığa pek sıcak bakmıyorsun sanırım 😅 profilinde öyle yazıyor yazmayı denedim ama zaten yazamadım da 🥲 hesap yeni olunca sende fenomen 😅