Arkadaşlar, akrabalar (hiç inandırıcı da değil) kısacası sevdiklerin ile mi vakit geçirmek istersin?

#ZorundamıyımEfsane ✌️👈 1903✓™
Arkadaşlar, akrabalar (hiç inandırıcı da değil) kısacası sevdiklerin ile mi vakit geçirmek istersin?

#ZorundamıyımEfsane ✌️👈 1903✓™
fenomenlik için tebrikler 🙏 yakınım pek yok maalesef hatta beni düşünen seven kimse yok bu yüzden de yalnızlığı tercih ederim genel olarak.. çünkü yalnız kalmak bana düşünme fırsatı verir.. ve insanların sahte değer vermesinden sahte yakınlaşmasından daha kalitelidir her zaman için.. ama insanlara göre konuşursak. mesela Mutluluk Sevdiklerinle birlikte vakit geçirmek, mutluluk hormonlarının salgılanmasını sağlar. Destek Zor zamanlarda sevdiklerinin desteği, seni güçlü kılar. Bağ kurma Yakın ilişkiler kurmak, hayatına anlam katar. Sosyal becerilerin gelişmesi Diğer insanlarla etkileşim kurmak, sosyal becerilerini geliştirmene yardımcı olur. Aslında her ikisi de önemli. Hem yalnız kalmaya hem de sevdiklerinle vakit geçirmeye ihtiyacın var. Dengeyi yakalamak en sağlıklı yaklaşım olacaktır. Bazen yalnız kalarak kendi iç dünyana yolculuk yapmak, bazen de sevdiklerinle birlikte güzel anılar biriktirmek ruh sağlığın için çok önemlidir.
Teşekkür ederim kardeşim. Biz seviyoruz seni.
Karşılıklı abim teşekkür ederim 🙏
Ben kalabalık ve sıkı akrabalık ilişkilerine sahip bir ailede büyüdüm. Her günümüz bir kaos ya da şamata içerirdi. Tartışmasız bir gün bile geçmez ama hiçbir zaman küslükle bitmezdi. Bu yüzden o kalabalığın kaosuna aşık bir insanım ben.
Ama tabi dönem dönem kendimi ortamdan soyutlayıp, sakinlik ihtiyacımı karşılamayı ve kendimle uğraşmayı da çok severim.
Ne tamamen onlarla ne de onlarsız demek en doğrusu sanırım 🤗
Bizim küslerin haddi hesabı yok.
Bizde de bir iki tane çürük elma var da o kadar olur 😂😂
Bizimkiler hep çürük :D
Hahahah o zaman hayırlı işler 😂 uzak kalmak en iyisi gibi 😅
Eic için teşekkürler 🌸
Rica ederim 🌹😊
Gözünde değerli olduğumu bildiğim yakınlarımla zaman geçirmek gerisi boş gerçekten insana sadece huzursuzluk verirler. Ama yerine görede yalnız kalmak gerekiyo kafa dinlemek ruhu dinlendirmek için.
Çok güzel ✌️👏
Rica ederim ortağım al sana çiçeklerin güzeli 🌹😊😂
Öyleyim dimi :D
Fenomenliğin için tebrik ederim 🥳🎉
Yalnız kalıp kendime vakit ayırmayı da seviyorum, ailem veya yakın arkadaşlarımla vakit geçirmeyi de seviyorum, akrabaları gözüm görmesin 😅
Teşekkür ederim 🌹
Akraba sorunsalı herkes de 😂
Cevap
9Cevap
Bazen aşırı yanlız kalmak istiyorum.. bazende aşırı kalabalık.. şu aralar yanlız kalma modum etkin..
Değişiyor sürekli yani.
Yani dediğim gibi değişir bir sosyal bir asosyal takılırım ben
Yalnızlık Allah'a mahsustur oyuzden sadece sevdiklerimle vakit geçirmek isterim ,
Çok güzel renkli kadın ✌️🌹🥰
Yakınlarımla vakit geçirmek
Çok güzel ✌️😊
Vaktine göre değişiyor aslında ama bazenleri yalnız kalmak en iyisi
En en güzeli Yalnızlık gerisi yalan. Konuştuğum kişilerin bana söyledikleri yalan zaten. Beni neden dinlesinler. Kim kimin umrunda bu zamanda. Kim kime dürüst. Yalancılarla konuşacağıma yalnızlıktan geberirim daha iyi🙄
ben çok yalniz kalmak istediğimde saatlerce sinema salonunda kalırım akşama kadar bütün filmleri izlerim. izlerim ama izlediğimden bişey anlıyor musun diye sorarsanız hayır😬😬
Sen bu işi çabuk kavrayacaksın 😂✌️👈👏
Farkedılıyor hemen dimi 🙈🙈🙈
Kesinlikle ✌️🤫😉
🤭 ✌🏻
Her ikiside diyorum
Arkadaşım eşim dostum sevenlerim çok sağolsunlar onlarla vakit geçirmeyi seviyorum ama yalnızlığı da kendim için seviyorum hayatımın muhasebesini yapmak için.
Değişkenlik gösteriyor desene
Akrabalarını seven İnsanlar da var. 😊
İnsan sosyal varlık, tek kalsa ve değerlik hissi olmadan durulur bunalır ama bireysel vakit olmazsa da nefes almak zorlaşır. Ortasi karar.
Çok az akraba seven 😂
İkisinin de tadı farklıdır, bazen yalnızlık daha güzel gelir bazen yakınlarınla eğlenmek ihtiyaç oluyor 😄
Eğlenirken sadece :D
Ama ikisinide seviyorum ikisininde yeri ayrı ayırım yapamam ki😔
Yalnız kalmak çoğu zaman güzel oluyor sanki.
Yani tercih meselesi çocuklarım yokken onlari özlüyorum varken yalnız kalmak istiyorum karışık biraz
fenomenlik için tebrikler🎉🎉. Yakinlarinla vakit geçirmek tabi ki
Tişikkirler prenses 🌹
Iyi, merhametli insanlarla vakit geçiririm kalabalık sevmem.
Seçiciyiz yani öğretmenim :)
Bazen yalnız kalmak gerekiyor be abi yoksa vakit geçirmek illa ki güzeldir iyidir
Evet bazen. Dinleniyor insan.
İkisine de ihtiyaç duyuyor insan. Bazen yalnız olmaktan sıkılıyorum kalabalık aile akraba ortamı iyi geliyor. Bazen ondan da sıkılıyorum yalnız kalmak istiyorum
Akraba istemem , arkadaş olursa onunla vakit geçirmeyi isterim. Yalnız. kalmamın yeti de ayrı tabii. Bazen kimseyi görmek, duymak, dinlemek istemiyorum
Kıymet ve değerini bilmediğimiz her şey bize yük olur, sıkar... Sıkıldım kalabalıktan diyenler ile sıkıldım yalnızlıktan diyenler...
Önce yakınlarımla vakit geçirmek daha sonra yalnız kalmak
Yalnız kalmak hep tercih ettiğimdir benim için daha keyifli
İkisini de yerine göre tercih ediyorum
Birisi daha ağır basıyor sanki.
Yalnızlık
bazen yalnız bazense topluma karışmak lazım
Bazen yalnız kalmak gibisi yok.
Evet dinleniyor insan.
Yalnız kalmak
Bazen ama
Sen ne ara fenomen oldun tebrikler
Günaydın dün 😂
Teşekkür ederim 🌹
En güzeli tek başına şimdilerde akrabalık arkadaşlık değil düşmanlık olmuş en iyisi tek başına olmak
Yakınlarımla vakit geçirmek.
Eşim aileme aitim kalpatışlarım 1 saniye ayrılamam
Ailem yeterli ya kalabalığa gerek yok
Sosyalim ama yalnız kalmayı da isterim
Yakınlarla vakit geçirmek
Arkadaşlar hariç yalnız klmak
Evet sevdiklerimle vakit geçirmek isterim
Yalnız vakit geçirmeyi seviyorum.
Mümkünse yalnız kalmak
ikiside de lazim
Hangisi ağır basıyor sence
hocam ikisinin tadida baska ya ayrim yapamadim ben biri cağğ yemek gibi biri fıstık sarma baklava gibi ikisinin arsinda da tercih yapamam 😀
ahahah örnek güzel :D
tesekkur ederim örnegi verince sende secim yapamadin dimi ama 😀
Yapamadım valla. Gözüm gölüm açıldı bir an :D
😀😀
Yalnız kalmak iyidir
Çoğu zaman evet güzel
Yalnız kalmak..
Yalnız kalmak
Yalnız kalmak
Yalnız kalmayı tercih ederim
Yanlız kalmak
Yalnızlık çok kötü bisey