Yalnız vakit geçirmek sizi rahatsız mı eder yoksa hoşunuza mı gider?

Görüş
35Görüş
En sevdiğim olaydır, şuanda olduğu gibi. İnsanlar baş ağrısından başka bir şey değil. Dinle sen ablanı ahaaha
Yalnızken keyifli vakit geçiriyor olsam da, bazen yalnızlık çok sıkıyor.
Sürekli asoayal olmak rahatsız eder. Hayattan o kadar kopuk değilim.
Yalnız vakit geçirmek hoşuma gider, ama uzun süre yalnız kalmayı sevmem
Çok hoşlanırım ben
Hayır yalnız kalmayı severim kendimle barışıgım kendimle başbaşa vakit geçirmeyi severim hatta din yüksek sesli müzkle hızlı arba akullandım güzel bir alışveriş yaptım sevdiğim şeyleri aldım ve üstüne keyif kahvemi içtim okada rmutlu oldum ki kız özlemişim seni dedim☺️
Aslında güzel ama sorun şu kendimden örnek vereyim evde beraber yaşarken birden evin boş olması akşam tek kalmaya başlaman insanın canını biraz sıkıyor ya işin açığı
Yalniz vakit geçirdıgim anlarda olur mutlu olurum ama cafeye , sinema.. bunlar tek olmuyor yani ben yapamiyorum 😀
bi insan yanıma gelip konuşacak diye ödüm kopuyor bazen... o derece içe dönük biriyim yalnız kalamamak beni çok korkuturdu
Valla ben yalnızken mutluyum, yanımda olduğunda laf ettiğim ama yokken özlediğim kişi olsa şimdi çok daha mutlu olurdum.
Hoşuma gider. Daha rahat ve özgür hissediyorum kendimi. Tabi belli bir süre, hepte yanlız kalmiyım.
Son ses müzik açar dans ederim rahatlık yalnızlık ama her zaman değil
Ben cok seviyorum. Kendimle zaman gecirmek bana iyi geliyor
Oğlak burcuyum ben. Işıklar kapanır ve rock müzik çalar. Bir de kahve..
Belli bir süre hoşuma gider. Buna ihtiyacım vardır o zamanlar. Ama bir süre sonra beni sıkar.
Çoğu zaman sıkıcı geliyor yalnızlık. Konuşacak biri olsa daha hoşuma gider
Bu anime ne güzeldi 🤧🤧
2. Sezonu çıkmış mıydı 🤔
Bazı zamanlar insanın kendi ile kalmaya ihtiyacı var.
Mükemmel bir şey bence ama bi süre sonra fazla yanlızlık kafayı bozuyor._.
Sorunun cevabı bir yana yeni animemi buldum. Evet, yalnız olmayı sevdiğimden Hatori Chise'yi izleyeceğim.
En İyi Görüş