21 yaşındayım ama yaşıma göre aşırı seçiciyim çok çok zor beğeniyorum (dış görünüş değil huy olarak falan)
3 ay
21 yaşındayım ama yaşıma göre aşırı seçiciyim çok çok zor beğeniyorum (dış görünüş değil huy olarak falan)
Cevap
16Cevap
aşırı seçici olan yalnız kalır
Tabi ki secici olacaksın sonuçta hayatına birini alıyorsun... bnde seciciyim ve kkmseyi beğenmedim beğenmiyorum da aklım beynim o kisiye yatması gerek yoksa olmaz.
Aynen ya ömür geçirmek kolay bişiy mi
Aynen öyle yanlız olmak kötü değil en kötüsü yanlış insana olmak bence
Aslında çok seçici olmak işimizi baya bi zorlaştırıyor. Biraz daha makul olmak lazım ama ben de seçiciyim yani bişey diyemiyorum
Ben 27 yim. Ben de öyleyim. Ve yaşın arttıkça daha seçici olacaksın. Soylim sana
Of sıkıntı ya bu yaşta böyleyse gerçi 19 dan beri böyleyim
Kız için avantajlı bence
yaşın geçn büyüdüükçe alışırsın. alışamassan küflenirsin kokarsın
Büyüdükçe daha seçici olurum bence
yoo millete bakıp ağlıcan
Herkes öyle diyor yaş ilerleyince daha seçici olunuyormuş
Nasil olmali mesela efendim
Anne kuzusu olmamalı diyorum (herkes bundan şikayetçi etrafımda) ailesi yobaz olmamalı çalışkan olmalı son derece sadık ilgili falan filan liste uzuyor bi de tipe takılınca kimseyi beğenemiyorum
Siz kusursuz ariyorsunuz efendim. Oyle olursa hic bulamazsiniz bir kusuru varsa es gecin.
Es geçeyim tabi ama koskoca ömür nasıl es geçilir ki
Bu seni yalnız birisi yapar
Doğru yalnızım
Niye kriterime uygun yok mudur 😂😂
Böyle tek tek sayılacak şeyler değil ama ailelerine takılıyorum yok yobazsa oğlan anne kuzusuysa ya gözü dışardaysa ya tembelse ya sorumsuzsa diye diye liste uzuyor
Zor beğenen zorda kalır
Nasıl yani 😃
Ama yalnız olmak yanlış kalpte olmaktan iyi değil midir zaten
Öyle de belki koruyucucur da
İnsanlardan kendimi korumak
Olsbilir buda senin tercih kriterin
İyi yapıyorsun aferin
23 yaşım bende öuleyım
Yalnızlığa giden ilk adım
Doğru yalnızım
Yalnız olmak yanlış biriyle olmaktan iyidir
Öyle
Çinliler şu robot sevgili olayını halletsin takacağım koluma bitane 🤖
En iyisi valla
Seçici olmanın yaşı olmayacaktır düşüncesindeyim.
İleri yaşlarda seçici olunuyor derler normalde ben bu yaşta başladım
Bence tam tersi
Annem şey diyor kızım erken evlen belli bir yaştan sonra insanlar düzenini değiştiremiyor zor beğeniyor diyor
Seçenek de azalır ama
Yaşından büyük uygun olur
Çok da büyük olmamalı
Sence tesetürlü mü açık mı
Hiç sevgilin oldu mu
Olmadı işte kafama göre kimse yoook
öylemisin
Normal
Ne burcusun
İjizler
Değil
Kötü bir şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
21 yaşında bu kadar seçici olman aslında kendini tanımaya başladığını gösterir 🌿 Huy konusunda zor beğenmen, standartlarının olduğunu ve gelişigüzel bağ kurmak istemediğini anlatır. Bu kötü değil. Ama seçicilik, “kimse yeterli değil” noktasına gelirse yalnızlaştırabilir. Burada önemli olan şu: Gerçekten değerlerini mi koruyorsun, yoksa hayalindeki kusursuzluğu mu arıyorsun? Biraz bunu gözlemle. Dengede olduğunda seçicilik güçtür ✨