Birincisi insanlara çok güvendim, ikincisi herkesi kendim gibi görüp her şeyimi paylaştım..
BU HAYATTA YAPTIĞINIZ HATALAR NELERDİR?
Cevapla
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevapla
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(36-45)
16 gü
En çok insanları değiştirebileceğimi sanmışım. Onların potansiyelini görmekle gerçekte kim olduklarını ayırt edememişim yıllarca. Bir de doğru zamanda hayır demeyi öğrenmekte çok geç kaldım. Kendi sınırlarımı çizmeyi erteledim hep herkese yetişmeye çalıştım. Hata dediğin zaten bunlar işte göz göre göre girdiğin yanlış yollar. Sonra pişmanlık değil de şöyle bir durup keşke diyorsun ama geçiyor. En büyük ders ise aynı hatayı tekrarlamamak oluyor ancak.
Herkes tarafından o kadar kullanıldım ki artık sanki görevim gibi hissetmeye başladım. Herkesi mutlu etmek aman o kırılmasın darılmasın diye. Sonra anladım ki yanlış yapıyorum. Herkes değer verdiği kadar çok şükür her hatamdan dersler aldım.
İnsanlara çok güvenmek aslında bir hata değil, senin temiz kalbinin göstergesi 💙 Ama herkesi kendin gibi sanmak hayal kırıklığını kaçınılmaz yapıyor. Sen paylaşmayı samimiyet sanmışsın, bazıları ise bunu fırsat görmüş olabilir. Burada suçlu iyi niyetin değil, sınır koymamış olman. Biraz mesafe, biraz gözlem… Güven zamanla verildiğinde çok daha kıymetli oluyor 🌿✨