Herkesin sıradan hayat anlayışı aynı mıdır? Hepimizin aklında aynısı mı canlanır?

Herkesin sıradan hayat anlayışı aynı mıdır? Hepimizin aklında aynısı mı canlanır?

Bana göreee😬İçi sesiyle dolu bir ev istiyorum. Cam önlerinde sardunyalar, cam güzelleri 😻akşamüstü kahve yaparım veya tavşan kanı bir çay demlerim oana az şekerli, kendime şekersiz. O işte olanları anlatır. Ben astığım çamaşırları onunla olduktan sonra sıradanlık bile sıradışı olur. Düşünsene 😬
Şöyle yaslanıp arkamıza bugün kendim için ne yaptım? sorusunu soruyoruz. Ne cevabını duymaya cesaretimiz var ne gerçekleri haykırmaya. Güneş çalıyor alarmı kalkıyoruz, hoca okuyor ezanı yatıyoruz. Kimi derdiyle kimi mutluluğu ile avunuyor. Yarın daha sıkıcı bir güne uyanmak, dünden hallice bir günaydını o da mümkünse duymak için geçici rahatlığa gözümüzü kapatıyoruz. Akşamın karanlığında dertlerimizle aydınlatmak için dünyamızı, ödümüz kopuyor mutlu oluruz diye. Bünye alışkın değil, alışmış sıradanlığa. Aykırı geliyor en ufak bir farklılık.
Evet, herkesin anlayışı aynı sıradan hayata, ama herkes aynı sabaha uyanmıyor. Herkese aynı anda çökmüyor gecenin karanlığı.
Sıradan hayat bence en güzeli akarı yok kokarı yok😂 sabah kalk kahvaltı yap işe git. Sonra işten gel arkadaşlarla dışarda görüş ye iç eve dön bence yeter 😇
Aaaa o nerden çıktı 🙄 erkeğin maaşı kadının yaşı kırmızı çizgi 😂
Şaka yapıyorum yahu zaten 😇 ama güzel mantık yürütme zeki kızsın 😂
İnsanın gönlü zengin olsun yahu 😇
Sade, gereksiz detaylardan, sahte kalabalıktan ve afili sözlerden uzakta kendi çapında yaşanan ve kimselere dokunmadan yaşlanılan bir hayat.. Böyle bir hayatımda olmadı hiç ama sıradan dendi mi aklıma hep önce sadelik geliyor. Senin sıradan tanımın nasıl?
Dolu dolu ama kendi halinde yaşanan, çevremin istediğim insanlarla kuşatıldığı dinginliğin ön planda olduğu herşeyi ile anı idare edebildiğim. Şimdiye kadar da sıradan bir hayatım vardı ama içerisinde olduğumdan olsa gerek sıradan da gelmiyor gibi.
İçinde ben olunca farklı gibi geliyor bize ama özne değişiyor sıkça. Sadece nefis işte.. Tanımına bittim bi düşündüm de dolu dolu yaşamak bile hayal gibi 🥹 Bu arada teşekkür ederim çiçeğim
2 gündür yazacağım birşeyler ama karar veremiyorum 😅 gerçekten Nefis aslında çoğu Şey. Herşeyin en iyisi olsun demiyorum ama beni iyi yapsın istiyorum. Zaman gösterir umarım bizeee
Ricalar bebeğimm💫💗
Amaan takılma çok kız bişiler karala geç zaten kaleminden kötü bişi çıkmasına imkan yok 🍃 Yarın ola hayrola 🫰💮
Kendi içimde karar veremiyorum ne desem yalan olacak gibi 😅 😘
He ona bişi diyemem o zaman ama bu yazdığın gayet hoş ve açıklayıcı olmuş 🍃
Cevap
8Cevap
Sıradan olmalı insanın mutlu ve huzurlu hissettiği yerde sevdiği kişiyle bir ömür geçirmesi olurdu benim için
Çalışmak yok her şey elinin altında olacak.
sıradan hayat şudur uyan ye iç okula git işe git gel yat..
Kimseye haksizlik, sadakatsizlik yapmadigin, aldatmadigin, rizkinda kimsenin emegi olmayan, elindekiler ile mutlu oldugun, baskasinin helaline el ve goz uzatmadigin bir hayat benim nazarimda.
Her kelimesine katılıyorum ve nasip olmasını dilerim 💫
Ben keyfim ve kahyası bu üçlü ola bilirdi her zaman , her yerde. Bunlarda her şartda olamadığı için sıradan hayat yaşayamıyoruz😮💨😂
Dün önceki günün, bugün dünün aynısiysa, yarının da aynı olacaksa bingo sıradan hayata hoş geldiniz.. ne yaparsaniz yapin günleriniz değişik olsun 😂
Sıradanlık öyle güzel bi şeyki aslındaaa... Mutlu huzurlu kendi halinde, güvenilir birkaç eş dost ile sıradanlaşmış hayata öyle okeyimkiii 🥺🤭
İnşşş 😁😁
Kalabalıktan uzakta, sessizliğin hakim olduğu, huzurun kol gezdiği bir düzende yaşamak.
Ahajaha benim yaşadığım yer
Yalnız kafa sisirmeyen insanlar. Ve takmadan kendi bildigimi yapa yapa ilerlemek.
👍👍
Dikkat çekmeden yaşadığın ama hayattan da bütün verimi çekip aldığın ve huzurlu ceplediğin bir tarz olabilir
Günlük rutinlerle donatılmış bir hayat sıradandır..
Aksiyonsuz, kimsesiz ve sakin bir hayat.
evlen çocuk yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?