Her insan enerji tutmuyor. Bazı insanlarla sohbet o kadar akıcı oluyor ki saatlerce konuşabilirsin ama bazılarıyla konuşacak bir şey bulamıyorsun. Siz de yaşıyor musunuz bunu?
3 ay
Her insan enerji tutmuyor. Bazı insanlarla sohbet o kadar akıcı oluyor ki saatlerce konuşabilirsin ama bazılarıyla konuşacak bir şey bulamıyorsun. Siz de yaşıyor musunuz bunu?
Hz. Peygamber ruhlar bölük bölüktür. Aynı bölükteki ruhlar birbiriyle daha iyi anlaşır, der. O yüzdendir ki bazı insanları görür görmez içimiz kaynar onu kendimize yakın hissederiz. Bahsettiğin mesele bununla alakalı olabilir
Evet haklısın bence de
Hele ki sevmediğim hoşlanmadığım biriyse çok sıkılırım bir süre sonra belli de ederim
Çok teşekkür ederim
Bunu yaşaman o kadar normal ki… 🌿 Sen her insanla aynı frekansta olmak zorunda değilsin. Bazılarıyla zihin hızın, mizahın, merakın örtüşür ve sohbet akar gider; bazılarıyla ise enerji tutmaz, cümleler havada kalır. Bu senin soğuk ya da ilgisiz olduğun anlamına gelmez. Sadece uyum meselesi 🤍 Zorlamadığın, doğal kaldığın ilişkiler zaten seni daha çok besler ✨
Cevap
12Cevap
Evet oluyor, muhabbeti kısa tutuyorum böyle olunca.
sıkıldığım kişiyle konuşmam
Sohbet etmiyor bazıları sadece anlatıyor o sıkıyor iste
Bazılarında o da yok. Tıkanıyorsun. Konuşacak konu bulamıyorsun
Anlatmasından ziyade diğerini tercih ederim kafam ağrıyor en azından diğeri susuyor hsjskskkss
Susanla da muhabbet ilerlemiyor ve sarmıyor. İnsanın konuşası gelmiyor. Ne konuşayım diye düşünüyor. O da çok kötü
Yok telefonla oyalanirim en kötü napicam, sürekli anlatan biriyle bi arkadaş falan olda gör gününü benim vardı buluşmalarda ne bahane bulacagimi şaşırıyordum hsjsjksksks
O da kötü bu da kötü. Sürekli dert anlatan insanla da sıkılırsın, konuştuğun muhabbet hiçbir şekilde ilerlemeyen ve konuşmaktan keyif almadığın insandan da sıkılırsın
Ortası yok bacimmm mükemmeli kim kaybetmiş biz bulalım mutlaka bir kusuru olur😂
Ortası var bacım yaa bazı insanların enerjisi uyar. Konuşurken keyif alırsın. Yeri gelir konuşur, yeri gelir susarsın ama yaptığın her şeyden keyif alırsın. Öyle insanlar var. Anahtar kilit uyumu gibi düşün. Her anahtar her kapıya uymaz ama uyunca da güzel olur
Allah güzel insanlarla karşılaştırsın o zaman ne diyelim
Amin hepimizi inşallah
Kendi olabiliyorsa insan ondan sorun yok da kalıba giriyorsa zorluyorsa çıkmaza düşüyor.
Ya kendin olsan bile bazı insanlarla her şeyi konuşamıyorsun. Sıkılıyorsun
Bazı insanları çok ayırt ediyor olabilirim
Nasıl yani
Konuşma durumuna geçtiğim insanların genelinde o hale varmıyorum. Varırsam da sakince ayrılıp hiç yaşanmamış gibi olabiliyoruz. Buna göre insan seçmeye çabalıyorum.
Anladım. Haklısın
Merhaba,
Her şeyin fazlası zarar. Bir zaman sonra illaki sıkar! 😅
Aynen öyle, zaman geçmek bilmiyor böylelerinin yanında
Evet kimi insanla konuşurken saatlerce sohbet akıp gidiyor kimisiyle konuşurken işkence çekiyorsun
Bazen sıktığımı hissediyorum
Neden ki çok mu konuşkansın
O karşıdaki kişinin enerjisine bağlı eğer konuşmayı bilen eğlenceli biriyse senide ona sürükler
Bazılarıyla çok sıkıcı oluyor
Yani bazıları ile frekans tutmuyor eheheh
Evet bir de bir anda soğuyorsun falan o an
Evet ya ortam çekilmiyor
Evet çok oluyor
%90 ile yaşıyorum.
Evett
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar