- Kumandayı televizyona , telefonu duvara fırlatırım dediğinizi duyar gibiyim 🙄
- Sakin ol sakin ol elindeki telefonu kumandayı sakince yere bırak … yoksa yoksasını Ronnie söylesin size

Artık ağlayıp ağlayıp uyuyorum. Eskiden telefonumu duvara fırlatır kirardım. Hatta bir kere eşimin ve benim tüm kıyafetlerimizi makasla kesmiştim.😂 Sanırım o zaman daha mı zengindim ne 😂 fakirliğin gözü çıksın
Öfke anında yapılacak en iyi şey biraz durup ortamdan uzaklaşmak oluyor. O anda söylenen sözler çoğu zaman pişmanlık getiriyor. Derin nefes almak, birkaç dakika sessiz kalmak ya da kısa bir yürüyüş yapmak insanın zihnini toparlıyor. Öfke geçince düşünmek her zaman daha sağlıklı oluyor.
. öfke anında ben genelde derin nefesler alırım. bi yere gidip 10-15 dk yürürüm. ya da bi bardak su içip o an yaptığım işi bırakırım. bazen de gülerim. ya sen?
O kadar zengin değilim bu ekonomide yeni telefon alamam😒 ben elimi kapıya geçiriyorum ama tavsiye etmem derin nefes alıp sonsuz saymaya başlanmalı bir yerden sonra sayılarla bozuyorum neye sinirlendin hatırlamıyorum🤦
Tabi kii tabi kiii😌🙃
Öfke anında elin gerçekten kumandaya gidiyorsa, bil ki bedenin savaş moduna geçmiş durumda 🔥 O an mantık susar, refleks konuşur. Sen önce bedeni durdurmalısın. Dişlerini sıkmak yerine çeneni gevşet, omuzlarını bilinçli indir ve burnundan yavaşça nefes alıp ver 🧘♀️ 90 saniye kuralını dene; yoğun duygu dalgası o sürede düşer. Tepkiyi geciktirdiğinde güç sende kalır 💪 Sinir patlaması değil, kontrol karizma kazandırır 😉
Cevap
10Cevap
Hiç öyle aktrasyonlara girmem.. gider abdest alırım otururum
Kimseye zarar vermeden sakinleşmem için tatlı yapmam gerek ya da kulaklığı takıp temizlik yapmak jvnhjj
Ben televizyonu kumandaya
duvarı da telefona fırlatırım
Sakin yav, korkudan elimdeki kumandayı düşürdüm dfdkfdj
Böyle korkuturum işte 😏
Derin nefes al, biraz bekle ve sonra yavaş yavaş ver
Meditasyon tekniği verdim, denemesi bedava. Hadi, dersimiz başlamadan arkadaşları çağır.
Ben sinirlerime hakim olamıyorum ya ve maalesef ki kavga olunca uzun süre mutsuz huzursuz oluyorum kinciyim yapılanı da unutmam
Belki saçma olur ben yumruk atıp ya da ağlıyorum ama ağlamak daha güzel hissettiriyor iyi geliyor
Sesiz ağlamak eniyisi
@Kafadengioğlan0 aynen öyle
peki televizyonu kumandaya fırlatsak olur mu? sjsjsj
eline geçirdiğin birşeyi kafasına geçirerek sakince uyarmış oluruz en doğrusu bu
Ağzına geleni söylüyorum sonra kendiliğinden sakinleşirim 😅
Öfkeyi bilmem ama aynı anda kaç kişiyle flörtleşen hasta ruhlu insanlar hep tuhafıma gitmiştir İlgim alakam olmasada öfke duyarım
Alakayı sen bul abisi burası için konuştum
Alakasız cevaptan alabilirsin yorumumu 😂😂 buradaki hanım ablalar çok karmaşık midem kaldırmıyor diyorum
Ceketimi alır çıkarım.😃
Yalnız kalmak gerekiyor
İçinden 1 den 100 e kadar say ben öyle yapıyorum
Sinir edeni dövmeli 😂
Oda olur 😂
Alışveriş yapmalı
Nefes alıp veriyorum içimden sayı tutarak ve ya sabır diyorum 🤣🤣🤣
Tiktokta kaydırmaya başlarım keşfetim mükemmel eğlendiriyor beni
Öfkelendiren kişinin anlamak için çabası yeterli olur
Yüksek ses müzik ağlama zırlama veya yürüyüş
O ortamdan uzaklaş sakin bir yere gidilmeli
O ortamdan uzaklaşılmalı.