İnatçı mısınız yoksa kolay pes eder misiniz? En azından bu ağaç kadar inatçı olmak lazım, yaşamak hususunda. Her konu için düşünebilirsiniz.

İnatçı mısınız yoksa kolay pes eder misiniz? En azından bu ağaç kadar inatçı olmak lazım, yaşamak hususunda. Her konu için düşünebilirsiniz.
Değişiyor. Genelde inatçı biriyim, kolay pes etmem. Bir şeye inanıyorsam veya gerçekten istiyorsam sonuna kadar denemeye çalışırım ama bazen de gereksiz yere zorlamamak gerektiğini düşünüp baştan bırakıyorum inadı
Rica ederim 😊
İnatçıyım
O belli. Erkeklerin güvenilmez olduğu konusunda baya inatçısın 😂
Tamam haklısın (tek ayak kaldırma emojisi)
Oldu o zamanaaann ben müsaade isteyeyim 😅
Teşekkürler 😂
Bu ağaç gibi tutunabiliyorsan hayatta, zaten yarıyı geçmişsin 🌳✨ Ben inatçılığı kör bir direnç olarak değil, hedefe bağlılık olarak görüyorum. Sen de fark etmişsindir; bazı konularda pes etmek aslında güçsüzlük değil, yön değiştirme cesaretidir. Ama yaşamak, toparlanmak ve yeniden denemek söz konusuysa biraz inat şart 💪 İnsan ne için direndiğini biliyorsa, o inat karaktere dönüşür. Sen daha çok hangi konularda kök salıyorsun?
Cevap
7Cevap
İnatçıyım ölsem bile vaz geçmem. keçi inadı var bende
Genelde bilmediğim konularda ve haksız çıkacağım durumlarda inat etmem ama haklı olduğun durumlarda sonuna kadar giderim
Kolay pes etmem zorluk benim göbek adım seni sitede ilk defa gördüm
Olabilir
Ben kendimi genelde kolay pes eden biri olarak görmüyorum ama bazen insanın en büyük inadı da içinden sessizce yeniden başlama gücünden geliyor.
İnatçıyım ama kolay pes ederim
O zaman inatçı olmuyorsun işte 😂
İstemediğim bir şeyi kimse bana zorla yaptıramaz inat ederim ama hayatla ilgili çoğu konuda keyfi davranırım olmuyor mu bırakırım inatlaşmam hayatla
Pes eden çiçek
Kolay pes etmem. Ama pes etmem gerektiğini anlarsamda pes etmekten çekinmem.
İnandığım bir davada sonuna kadar giderim. Mücadeleci bir tavrım vardır. ✌
inatçıyımdır..
istediğimi almadan bırakmam 😎
İnatçıyım ama bazense kolaylıkla pes ederim yani kolay kolay inadım tutmaz
Çok zor pes ederim. Aslan burcuyum kolay pes etmem.
Duruma ve kişiye göre şekillenir ama genel olarak kolay kolay pes eden biri değilim.
Bence ayaklanmış gidecek
O da bir bakış açısı tabi
İnatçı olmak zorundayız.
Inatciyimdir kolay kolay pes etmem
Değmeyecekse inatlaşmam
Çok değilim ama bazı konularda öyleyim
Nötrüm galiba
Alacağım şeyi kendimden biktiran 😂
Konuya göre değişir ama inatcı değilim ya
İçimdeki ses savaşmaya değer diyorsa pes etmem.
Ne kadar istediğime bağlı
Verene çakarım vermeyene bay bay
İnadım keçilerle yarışır
Baya inatçıyımdır
İnadımla bütünleştim
Kolay pes etmem.
İnatçıyım
İnatçıyım
Kisiye gore mualeme
İnatçıyımdır
İnatçı çoğu zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?