İnatçı mısın? Yoksa hemen tav olur musun:))**😯🙃
tozlu Raflar- Mehmet elmas 💍 🎧
İnatçı mısın? Yoksa hemen tav olur musun:))**😯🙃
tozlu Raflar- Mehmet elmas 💍 🎧
Evet inatçıyım her zaman ama çok zararı var. İnatçı insanlar genellikle kendi fikirlerine sıkı sıkıya bağlıdırlar ve başkalarının görüşlerini duymak veya anlamak konusunda zorluk yaşayabilirler. Bu, iletişim sorunlarına ve anlaşmazlıklara yol açabilir. İnatçı olmak, esnek olma yeteneğini sınırlayabilir. Değişen durumlara veya yeni bilgilere karşı direnmek, kişinin çevresine uyum sağlamasını zorlaştırabilir. İnatçılık, ilişkilerde sorunlara neden olabilir. İnatçı bir kişi, partneri veya arkadaşları ile çatışmalar yaşayabilir ve bu da ilişkileri zedeleme potansiyeline sahiptir. İnatçı bir tutum, yeni fırsatları görmeyi veya değerlendirmeyi engelleyebilir. Yeni yolları keşfetmek veya farklı yaklaşımları denemek yerine sadece tek bir yolda ısrar etmek, büyüme ve gelişmeyi kısıtlayabilir. İnatçılık, stres ve gerginliğe neden olabilir. Başkalarının isteklerini veya değişiklikleri reddetmek, sürekli bir mücadele içinde olma duygusu yaratabilir.
İnatçıyım
Bende 🙃😕🙋♀️
Bazen olmak gerekiyor
@the03 kitle çoğalıyor😂😅
@the03 kim sildi
@the03 ben silmedim
@the03 hayret 😯
@the03 bilmiyorum 🤷♀️:(
Cevap
6Cevap
Vallahi inat değilim inatla da uğraşamam inatçıyı da sevmem
Çok yapmak istediğim konularda inatçıyım başardığımda da o tatmin duygusuyla yaşarım.
çok inatçıyım
Aşırı inatçı değilim.
Deger mi ona bagli
Değerse?
Degerle gereken yapilir
Hadi bakalım 🤔:))
Yüzde 60 inatçıyimmmm
:))
Noldu)
Kendini biliyorsun 😬
E yani. İnsan kendini bilmeli
Çak 👊