Evet evet bende de aynısi olur💖 Kahve abartılmadıkca harika icecek. Fazlası üre eksikliği yapıyor ve vücuttaki kafeini çekiyor. Bol su içmek gerek gün içinde💜
Aaa neden? Sizin jenerasyonun meziyetlerini saysana bana Allah için. Çalışmayı sevmezsiniz, Türkçe konuşmaktam acizsiniz. Rap denilen şeyi dinlersiniz (Rap i şarkı olarak tanımıyorum :D ) Doğru düzgün sohbet edemezsiniz. Akşama kadar elinizde telefon istagramda kim ne atmış ona bakarsınız, dış dünyadan bi habersiniz. Allah için söylesene sizin jenerasyonu :D :D
Beni benden önceki yetiştirdi ama onların yaptığı hiç bir saçmalığı yapmıyorum. Demek ki neymiş, insan muhakeme yeteneğini kullanıp doğruyu yanlışı görebilmeliymiş :D:D
Hahahshs bizim burada da nasil biz turkler cay hastasiyiz kahvalti da aksamlari falan hep iceriz bunlarin da filtreleri oyle cok icerler😅hatta Şu an yemek yiyom yapacaktim sonra vazgectim olmasini bekleyecem diye ustune senin bu soru hosuma gitti😂
2si1 arada var abla ne gerek vardi 3u bir arada icip filtreye gecmeye :D yani bana sorarsan yine saglik acisindan bu toz 2si1 aradalar falan daha zararli o yuzden her turlu filtre tabi daha iyi guzel de oluyor yaa ic ic bende yaparim birazdan yemek yedikten sonra ustune bi guzel gider xD
Americano hic ictin mi severmisin. O filtre kahvenin biraz daha inceltilmisi diye biliyom su ekleniyor incelmesi icin, caydaki az dem koyup ustune full su koyunca gittikce acilir incelir ya cay, ayni mantik iste. Ben boyle okumustum internetten :D yani boyle oldugunu ogrenince hic icmemeyi tercih ettim benim is yerimde var zaten hem filtre hem makine latte cappuccino americano falan ma hic icmedim iste boyle okuyunca :D
Amin teşekkür ederim 😅 1 ay önce oluyordu az kalsın ama hızdan değil aslında sollamaya çıkacakken otobüsün benden önce sollamaya çıkması ve önümde aniden duran büyük kamyonet yüzünden çok büyük kaza oluyordu yani Allah'ın izniyle farkettim ani fren yaptım ve çok kısa mesafede durabildim