Çoğu olayda böyle oluyor. Üzerimde nazar falan mı vardır sizce ya da bir günahım yüzünden falan mıdır
3 ay
Çoğu olayda böyle oluyor. Üzerimde nazar falan mı vardır sizce ya da bir günahım yüzünden falan mıdır
Ben büyü falan inanmam ama bana bu durum karşı cins konusunda oluyor. 20 li yaşa kadar hiç sorun yaşamazdım bu konularda ana o yaştan sonra bişey oldu bak karşı cinsle flört durumuna bile gelemeden hiç bir sorun yokken yok oluyolar 😃 ciddiyim yani bi bakıyorum aniden ya silmiş beni ya engellemiş oluyor çok tuhaf şekilde hani bi şeyler yaşayıp ayrılsak tamam dicem. Olumsuz bi yanımı falwn da görmüyor konuşuyoruz her şey uyumlu sonra bi bakıyorum engellemiş çok tuhaf ya😂 yıllardır da böyle
Böyle hissetmen aslında beklentiyle çok bağlantılı 🌿 Sen bir şeyin olacağına dair içinde umut büyütüyorsun, zihnin ihtimali seviyor. Sonra gerçekleşmeyince bunu mistik bir sebebe bağlamak daha kolay geliyor. Ama çoğu zaman mesele nazar ya da günah değil; zamanlama, şartlar ve kontrol edemediğin değişkenler. Hayat bazen “olacak gibi” hissettirip sabrını ölçer ✨ Kendine şunu sor: Gerçekten engel mi var, yoksa süreç henüz tamamlanmadı mı?
Ama oldu dedikten 2 gün sonra aslında olmadığını haber verdiler. Bu bir beklenti değil
Cevap
8Cevap
bir nedeni yok
Hiç sorgulama hiç bişey tesadüf değil olmayan bişeyi olduramazsın bir nedeni vardır
Eğer anlattığın gibi haldeysen nazar
Ne yapmak lazım
Sabah akşam 3 er deda ihlas Felak nas sureleri yatmadan önce de Ayetel Kürsi
Teşekkürler yapıcam
Haaa birde eğer arada şunu da oku amenerresulü. Şifa bulmanda işe yarar
Tamamdır inşAllah 🤲
Allah’ım seni nazarın, kötü bakışların ve kötü niyetli insanların şerrinden korusun
kalbine huzur, bedenine sağlık ve ruhuna ferahlık ver.
Üzerinde varsa nazarı, ağırlığı ve sıkıntısını Sen gider Ya Rabbi.
Onu görünür görünmez bütün kötülüklerden muhafaza eyle.
Amin çok teşekkürler:)
🌹🌹🌹
Değil genel olarak Türkiye o durumda şu an
Çok umitlenme
Aslında ümitlenmiyorum artık ama oldu denilen şey bile 2 gün sonra olmadığını öğrendim
Nazar aşkom nazar bende de var çok :d
Kem göz
Nazardan
Şans
Kriter düşür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?