Tam olacak diyorum sonra olmuyor.
Neden hep böyle oluyor, bunun sebebi ne olabilir?
Neden hep böyle oluyor, bunun sebebi ne olabilir?
Demek ki hayırlısı böyleymiş. Her şey olacağına varır. Bazen ne kadar da çaba göstersek sonuç değişmez. Ama elimizden geleni yaptıysak içimiz rahattır.
Sadece yazarak çabamı gösterebildim, yüz yüze gösterme şansım olmadı bile...
Bu durum hayatın gösterip elletmeme modudur. Bazen o kadar heves edip ve o heves ile ufak bir emare görmek devamının geleceğine inandırıyor insanı. Ama sonrasında devamı gelmiyor, beklenildiği gibi olmuyor. Ölçülü heves etmek lazım, bir yanımız bahar bahçe ise bir yanımız yaprak dökmeli ki her şeye hazırlıklı olalım.
Ama ben bunun adı kısmet, nasip.
Demek ki benim nasibim yok.
Tevekkül ve temenni edi sabrettmek lazım. Her şey sahnesinde güzel. Demek ki sahnesi gelmemiş.
Cevap
2Cevap
Vakti doğru değildir belki 🌱
Çok güzel gidiyordu valla ama "yine hüsraaaan".
Ah ahh 🤦♀️ kaldı yine hevesimiz kursagimizda
Kurumuş boğazım...
Vardır bir hayır hayirlsii değil demekki
Hemen böyle düşünmek istemiyorum.
Doğru mu yapıyorum bilmiyorum.
Çok istediğimiz için olabilir
olmamasi.. olmasindan daha iyidir belki..
Hayatım hep böyle geçiyor, benim yüzüm hiç gülmeyecek mi?
kahin.. keşiş.. lineer zaman dışı zaman yolcusu ya da mitolojiden gelen bir doğa üstü biri değilim bilemem.. ama hayat arzini yapar sende ona göre talep oluşturursun.. hayat gerçekten klasik gelebilir ama boş küme.. onu dolduran bizleriz.. hayatta ne yaşamadıysan eksiklik değildir.. en azından sağlığın yerindeyse bunun için binlerce dolar veren hatta milyarlarca dolar verselerde geri getiremeyen insanlar var.. o yüzden hayatına devam et.. elbet çölde de gül yeşerir.. ;)
Benim umudum kalmadı.
Heves ediyoz ya ondan
Hevesin de...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?