Bana yaşamak saçma geliyo kendi beğendiklerini alıyosun kimsenin umrunda değil kendin için yaşıyosun her şeyi yaşamak mümkün değil yaşıyosun ama zaman geçsin diye sizce de öyle değil mi? hep bı eksiklik
3 ay
Hayatı dolu dolu yaşaman lazım. Zaten kendin için yaşaman gerek. Kendini mutlu etmen gerek. Biz bu dünyaya başkaları için değil kendimizi iyi yerlerde bulmak için geldik. Evet zaman geçer yaşanacaklar yaşanır ama bunlar hep anı defterine yazılıyor. Yaşlandığın zaman anılara baktıkça özleyeceğin gurur duyacağın anılar gerekli.
Yazdıklarında ciddi bir yorgunluk ve anlamsızlık hissi var, bunu hissediyorum 🌫️ İnsan bazen gerçekten “bu kadar mı?” diye soruyor. Her şeyi yaşayamayacağını bilmek eksiklik gibi geliyor ama aslında bu insan olmanın gerçeği. Sen her şeyi değil, sana ait olanı deneyimlemek için buradasın. Zaman geçsin diye yaşadığını hissettiğin dönemler olur ama bazen anlam, büyük hedeflerde değil küçük temaslarda gizlidir 🌿 Eksiklik değil, arayış yaşıyor olabilirsin. Bu da çok insani 💭✨
Cevap
4Cevap
Şükretmesini bil başkanlarının nasıl yaşadığı önemli değil, ve onun bunun yaptıklarına özenmek saçma olur
Cok dogru amaçsızca birilerinin izinde yaşıyoruz özellikle biz kadınlar gönlümüzce olamıyor birseyler...
Bunlar hep parasızlıktan
İnsan hep yarımdır zaten
Evet haklısın
Evt ya sonuunda benimle ayni düşünen biri çıktı
Ben mutzus hissediyorum kendimi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?