Okul bana cehennem oldu sürekli bıktırma psikolojisi uyguluyor her şeyime karışıp beni kışkırtıyor karşımda o duygulu inş tamamen bir canavara dönüştü nasıl. davranacağım sizce neden bu derece değişti
3 ay
Okul bana cehennem oldu sürekli bıktırma psikolojisi uyguluyor her şeyime karışıp beni kışkırtıyor karşımda o duygulu inş tamamen bir canavara dönüştü nasıl. davranacağım sizce neden bu derece değişti
Bu durumu burçlara bağlaman tuhaf olmuş. Her akşam haber bültenlerinde sevgilisini eşini eski eşini öldüren kişiler görüyorum ne yazık ki! Sadece Başak burcu değillerdir o caniler
Aslında burca baglamamdaki neden basak burcu erkeklerinin bu konulardaki inatçıligi yani nasıl ilk günlerdeki gibi uyumlu sevecen insan olur çok değişti
:( beni psikolojik olarak cok yoruyor
Reddedilmek bazı insanların egosuna ağır gelir, özellikle de kontrol etmeye meyilli biriyse. Sen “hayır” dediğinde onun zihninde sadece ilişki bitmiyor, aynı zamanda gururu da zedelenmiş oluyor. Şu an seni kışkırtması güç kaybını telafi etme çabası gibi duruyor. Sen ne kadar sakin ve tepkisiz kalırsan o kadar söner 🔥 Mesafeni net koy, tartışmaya girme, göz temasını bile minimumda tut. Bu onun değil senin alanın 💪✨
Örneğin ciktinalmakmicinnodasinangidiyorum yoğunum 1 saat sonra diyor 1 saat sonra halamisim var haber verecemmdiyir haber veriyor gidiyorum o sırada odasında başka bir öğretmen öğrencisine tartışması var ama ben yinede oturup çıktı alacagimmiceri giriyor almadınız hala ciktiyj diyor henüz deği diyorum tekrar bana çıkın sorna alin diyor j
Bor öyle bir böyle davranışlar sergiliyor bazen günaydınn diyor bazen surat 5 karış yüzüme bile bakmıyor yani gerçekten çok daraltiyor
Cevap
2Cevap
Geri adim atma...
Dik durursan bisi olmaz
Tesekkurler
Bol sans
:)
Bunlar genel anlamda psikopat olur
Sanırım. biraz öyle
Senin durusuna gore sekil alir bunlar
Bu kişilik ile alakalı basak burcu tam tersi Red edildiği yerde durmaz..
Durmak zorunda müdür kendisi hergun ayni ortamdayiz
Yakışıklı kendinden emin bir beyefendi sanıyordum ama biraz tersine gidince çok degisti
Tedekkurler
Takmaman en güzeli olur
Tuhaf
Nedenki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?