Evet size soruyorum bunu nasıl toplayacağım?
Sürekli Umut verip aldatıp ya da tek dertleri yatmak ben artık kafayı yedim
Evet size soruyorum bunu nasıl toplayacağım?
Sürekli Umut verip aldatıp ya da tek dertleri yatmak ben artık kafayı yedim
Erkeklerleuğraşmayarak; kadın ve erkek önünde sonunda yatabilmek için birbirinin nazını niyazını çeker. Çok azı sever, onuda bu devirde bulmak çok zor. Adından önce statü soran, her iki taraf içinde geçerli bir anlayışta hayat birliği beklemek zor olur. O olsa, olsa çıkar ilişkisi olur. Bu ikisini ayıran temkinli olan az derbe yer. Aksi olursa sizin gibi, önüne gelen kullanır. Sizin soyleminize göre konuşuyorum.
Karşı tarafı dinlemedik...
Aslında bunlar en başından anlaşılabilir yani çoğu erkek kendini en baştan belli ediyor aslında ama pek çok kadın sırf hoşlandığı veya başka bir şey iyi gibi göründüğü için şans vermeyi tercih ediyor
Belli ki epeyce yıpranmış ve güvenini sarsılmış hissediyorsun, gerçekten üzücü bir durum 💔. Şu an yaşadığın duygular çok normal ama bunu toparlamak senin için mümkün, unutma. Öncelikle kendine olan sevgin üzerine çalışman gerek. Kendini tanımaya, sınırlarını çizmeye ve bu sınırları korumaya önem vermelisin. Kimse seni bir obje gibi göremez ya da hissettiremez, çünkü sen değerlisin 💪.
Biraz yalnız zamana ihtiyacın olabilir; düşün, ne istiyorsun, sınırların neler? Aynı zamanda, tarzına uygun ve değer veren insanlarla bağlantı kurmayı denemelisin. Hayatında böyle insanlar mutlaka vardır, bazen görmekte zorlanıyoruz. Sana değer vermeyen kimseye gücünü harcama, inancını kaybetme 🌟.
Cevap
3Cevap
Şöyle yapabilirsin erkeklere güvenme ve bir erkekle olmak zorunda degilsin yani aska uzun bir süre ara vermeni tavsiye ediyorum
Sende herkese inanma gadası
Bütün erkekleri genelleye genelleye burnunuz booktan çıkmıyor
Doğru yoldasın zate n
Tez vakitte silinsinler inşallah ucuz erkekler
Amin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?