Selaaamm 💖
Günüm gece 12'yi geçtiğinden beri ters gidiyor ve de gitmeye devam ediyor bu bir zincirleme durumu mu? 🤦♀️
Neden böyle oluyor sinirlerim bozuluyor yavaştan 😂
Selaaamm 💖
Günüm gece 12'yi geçtiğinden beri ters gidiyor ve de gitmeye devam ediyor bu bir zincirleme durumu mu? 🤦♀️
Neden böyle oluyor sinirlerim bozuluyor yavaştan 😂
Gitmezzzz
O ilk terslik senin sinirlerini tetiklediği için normalde seni rahatsız etmeyecek, tesadüf, herkesin başına gelebilecek şeyleri de tehdit olarak algılıyorsun. Hepimiz aynı çukura düşüyoruz ama işin aslı anlattığım gibi.
O ilk terslik dediğin seni tetikleyen şeye odaklan sadece. Sonrakiler sadece onun yansıması yanimsi 🫂💖
Üst üste geliyor hanım’cım ya bu kadar olamaz diyorum jfjd hayır dolunay haftasıda değil ki 🙇♀️
Bekliyorum bakalımm gün bitene kadar 🫂
Güncelleme yapacağım 🤦♀️😂
Üst üste gelmiyor. İlk terslik sonrası olanları tekrar değerlendir. Mutlaka her zaman olabilecek şeylerdir Monroe'cim 💖
Değil hanım’cım ya 🙇♀️
Ama pozitif düşünelim, en azından üstesinden geliyoruz ehehe
Tabi ki sorunlar zaten biz üstesinden gelelim diye var. Engelli koşu gibi düşün 😂
Ahahah bu harika bi örnek oldu çok mantıklı 🤣
Aynen öyle ki ehehe
Aştıkça geriye dönüp bakınca keyfin yerine geliyor 🤩
“Vaaayyy be” diyebileceğim bir gün geçireceğim gibi görünüyor öyleyse 😌
Ha işte böyle 🤩
Bakış açımızı değiştirince olayların akışını da farklı yorumlamaya başlayabiliyoruz 💖
Kesinlikle öyleee günümü kurtardın 🫠💖
Sen de beni numaramı değiştirmekten kurtardın 😂
Bak karşılıklı 🫠💖🫂
Oldu mu o iş, yaa çok sevindim 🥹
Öyleymiş gerçekten 💖🫂
Olacak halledicem yarın 😀
Sevindim 🫠
Aynen günün başında bir şey ters giderse moralimiz bozuluyor sonra her şey kötü gidebilir gibi hissediyoruz aslında her şey ayrı ayrı değerlendirilmeli diye düşünüyorum bu zincirleme durum falan fazla abartılmış bir şey sanırım 😊
Ehehe öyle tabi ki..
Ters giden bir şey olunca kendime bunun hiç olmadığını yaşanmamış olduğu düşüncesiyle olay yerinden hem uzaklaştım mı gerisi teferruat oluyor...
Selam Selina 💗 Şu an yaşadığın şey tamamen zihninin oyunu aslında. Günün başında bir şey ters gidince beynin “bugün kötü” etiketini yapıştırıyor ve sonrasında olan minik aksilikleri bile büyüterek fark ediyorsun 🤯 Bu gerçekten zincirleme kader değil, algı seçiciliği. Sen sinirlendikçe hata yapma ihtimalin de artıyor tabii 😅 Bir dur, nefes al, ritmi sıfırla. Günün geri kalanı hâlâ senin kontrolünde 🌿✨
Ya enerji çekiyorda olabilir.. Olumsuzluk üstüne olumsuzluklar yaşıyorum anlam veremediğim bir şekilde. Sakin kalıyorum tabe yav ben kolay kolay sinirlenmem jfjdj
Kontrol bende mi evrende mi bilemiyiciğim şimdi bi tereddüte girdim. Enerjimi ben mi yönetiyorum yoksa evren mi 🤔
Cevap
18Cevap
Genelde öyle olur evet
Ooo sabır ve selamet diliyorum... Karman çıkıyor olmasın..
Nasıl yani 🤔
Genelde öyle oluyoe ama öyle olmasın diye baya çabalıyorum
Enerjiyi yüksek tutmak gerekiyormuş 🌟
Her şey her zaman üst üste gelir, normal bir durum yaşıyorsun.
Rahatlattı teşekkürler 🤣
😂
Evet iyi iyiyi, kötü kötüyü çekiyor buna gerçekten inanıyorum
Sakin olmakta fayda var bazen böyle oluyor ve her insana olur bu durumda sadaka vermek iyi oluyor
Kesinlikle ters gider.
Sinir bozucu ya
Benim soruyu da kaldırdılar. Senden bulaştı bana:)
Demek ki kurallara aykırı bi soruydu 😅
Bana gelince öyle mi oldu:) Belki de senin yüzünden işler ters gitti:)
Erkekler ;eşinizin İnstagramda popo sallamasına izin verir misiniz, Kızlar siz para için instagramda popo sallar mısınız? Soru buydu ayrıca:)
Benim yüzümden niye olsun yahu 🤦♀️😂
Kurallara hakim değilim pek. Hatalı olduğunu düşünüyorsan yaz KS ekibine iade etsinlerrr
Benim sorumun sebebi sen değilsin, ters giden işler sendromu bulaştırdın bana:)
Senin yüzünden olan, günün başında işlerin ters gitmesi:)
Sağlık olsun 😂
Sağlık olsun kelimesi her şeyi kabullenme sonucunu doğuruyor ama:)
Pozitif enerjiyi yükledim kendime bile ben o yüzden sorun olmaz ehehe
Hani ters gidiyordu her şey, dün geceden beri:)
Alınan güzel bi söz günü kurtarabiliyormuş 😇
İltifat edenleriniz de varmış:))
Bende öyle oluyor.
Enerji meselesi sanırım çekiyor olumsuzluğu..
Olabilir.
Genelde oluyor ya o gün bence bişey yapmamak lazım
Çalışıncada zor oluyor müdahale etmesi jdj ama doğru diyorsun bugün olabildiğince az kararlar vereceğim 🤦♀️
Aynen öyle 😂
O yüzden şimdi neşeli şarkılar dinliyorum o pozitifliği hemen yakalamak için ahaha
Bazen her şey üst üste gelir ama düzelir merak etme
Teşekkür ederim 💖
Evet öyle oluyor her şey üst üste geliyor
Eh be 🤦♀️
Genelde nasıl başlarsa öyle gidiyor
Bazen olumsuzluklar peşpeşe gelir.
Evet ya dün her şey ters gitti
Çözüm odaklı düşünmek gerekir.
Hep öyle olmazmı
Modum düşüyor genelde
Bazen çabuk toparlanıyor.
Psikolojik biraz.. kendini şartlandırıyon