Kişilik & Karakter Bazen her şey ters gidiyor acaba ne eksik olabilir? kayıprensesssss Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bazen her şey tam oldu derken beklemediğim şeylerle karşılaşıyorum😣 namaz kılmıyorum acaba allah o yüzden mi kılsın diye bunları yaşatıyor Güncellemeler+1 yıl Her şey ters gidiyor her şey Bazen her şey ters gidiyor acaba ne eksik olabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Şans yok çünkü.. zengin değiliz ya da dış görünüşümüz de iyi değil 0 1 Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Allah bana ders verdi bunu çok iyi anladım açılmıştım ben üniversiteye gelince ama sınavlarım istediğim gibi gitmiyor kapalıyken lisede her şey çok güzeldi
Darknessonshadow Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 374 cevap paylaştı. Şans 0 1 Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Hiç mi işim yolumda gitmez😣 Allah'ım no'lur dayanamıyorum sana sığınıyorum yardım et Yorumla
Mimide Takip Et Xper 1 Yaş: 38 +1 yıl Dua :)) 0 2 Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Dua ediyorum ama ters ters işler oluyor sınava gircem istedğim gibi gitmiyor 😣 Yorumla kayıprensesssss +1 yıl Eksiklik var hayatımda ne bilmiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Şans yok çünkü.. zengin değiliz ya da dış görünüşümüz de iyi değil
Allah bana ders verdi bunu çok iyi anladım açılmıştım ben üniversiteye gelince ama sınavlarım istediğim gibi gitmiyor kapalıyken lisede her şey çok güzeldi
Şans
Hiç mi işim yolumda gitmez😣 Allah'ım no'lur dayanamıyorum sana sığınıyorum yardım et
Dua :))
Dua ediyorum ama ters ters işler oluyor sınava gircem istedğim gibi gitmiyor 😣
Eksiklik var hayatımda ne bilmiyorum