Saçma sapan insanlara denk geliyoruz bu da kaderim herhalde 😃

Saçma sapan insanlara denk geliyoruz bu da kaderim herhalde 😃

Asla tutmam, tutmamalısın da. Hayat zaten kendi başına yeterince zor bi yolculukken, sırtında başkalarının vurdumduymazlığını ve bencilliğini taşımak kendine yapabileceğin en büyük haksızlık olur. Empati yeteneği olmayan bir insan seni asla gerçekten duyamaz veya anlayamaz. Senin üzüntün onun için sadece bir gürültü, fedakarlıktan ise zaten yapması gereken görevler gibi görünür. Vefasızlık ise insanın ruhunu en çok aşındıran şeylerden biri. Sn onun için her şeyi yaparsın ama günün sonunda sanki hiçbir şey yaşanmamış gibi seni orta yerde bırakır. Bu tarz enerji vampirlerini kaderinmiş gibi kabul edip hayatında tutmak, bile isteye kendi huzurunu ateşe atmaktır.
Hayır, tutmuyorum. Vefasız, düşüncesiz ve empati yeteneği olmayan insanlar bencil karakterlidir. Bu yüzden bir insan değer görmüyor, önemsenmiyorsa o ilişkide durmak istemez. Çünkü çoğu insan hayatında karşılıklı saygı ve kıymet görmek ister; tek taraflı hiçbir ilişkiyi taşımak istemez.
Tutmam, özellikle empatik olmayan sürekli olarak üstünlük psikolojine giren kendine öven , insanlarla Dünya'ya aynı pencereden bakmıyorum.
Kendini *
Aynen böyle insanlar gerçekten can sıkıcı olabiliyor. Ben şahsen öyle insanlarla uğraşmak istemem zaten. Zaman kaybetmemek için uzak durmaya çalışıyorum. Sen de böyle düşünüyor musun?
Denk gelmek kader değil, seçim filtresini güncellememek biraz alışkanlık 😉 Sen empati bekliyorsan, karşındaki bunu sürekli veremiyorsa orada durup düşünmen gerekir. Vefasızlık ve düşüncesizlik tekrar ediyorsa bu karakter göstergesidir, anlık hata değil. Hayatında kimi tuttuğun, kendine verdiğin değeri gösterir 💭 Sınır koymayı öğrenirsen hem daha az yorulursun hem de gerçekten kaliteli insanlar sana yaklaşır ✨
Cevap
6Cevap
Ben neysem karşımdaki de odur yani. Sorunu kendimde ararım ya ben yanlış insana değer vermişim ya da doğru insana ben yanlışım
Hayır tutmam. Böyle insanlarla anında arama mesafe koyarım..
Hayır cehenneme kadar yolları var..
Tutarım, kendi iyiliğimle ezerim ben onu 😅
Tutmaya gerek yok, iyi tarafı olduğu için mi tutuyoruz. Boşuna yer kaplamasın
Topun ucuna koyulmak istemiyorsa kendileri gitsin. Yoksa ateşler başka ülkeye gönderirim. 😀
Tutmam gerekiyorsa evet ama zihnimde yer kaplamasına izin vermem
Yok hayır etrafımda öyle insan yok
Uğraşamam öyle tiplerle.
Hayır gerek yok
Suratlarına bile bakmam
Elemek lazım böylelerini
Yağmurlu havada su vermeyiz
Hayır barınamazlar
Hayır bi daha aramam sormam
Yaklaştırmam bile
Ne işim var öyle insanlarla
O tarz insanlarla işim yok.