Kişisel bakımına dikkat etmeyen, günlerce yıkanmadığı her halinden belli olan insanlara tahammül edebiliyor musunuz? Var mı çevrenizde böyle insanlar?

Kişisel bakımına dikkat etmeyen, günlerce yıkanmadığı her halinden belli olan insanlara tahammül edebiliyor musunuz? Var mı çevrenizde böyle insanlar?

günlerce yıkanmam ben de ve kokmam. abi bu her gün duş alanları da anlamıyorum. siz ne biçim bir yağlı cilde sahipsiniz ki sürekli duş alma ihtiyacınız oluyor. insan her gün terler mi ya.
her gün yıkanmakla günlerce yıkanmamak arasında fark var bence :D
Cevap
8Cevap
Tahammülüm yok
benim de yok asla
En güzeli
Okurken bile delirmem peki? :D asla böyle onlara tahammül edemem hatta yanlarında bile duramam yani
hahaha katılıyorum kesinlikle
çevremde böyle biri yok. olursa da ilişkimi keserim.
dimi :D
Temkinli davranirim ve temizlik konusunda uayrimi yaparim
yapmak lazım
Benim egzamam var ve kafam sürekli kaşınıyor. Umarım beni de banyo yapmıyor sanmıyorlardır shksuf
o hastalık ama ya o sayılmaz bence
Temizlik imandan gelir bakımlı olmak, aslına kendine verilen bir değerdir. Saygıdır şahsen bakımlı olmayı seviyorum. Ve bakımlı insan severim
doğru bence de
Yanlarında duramam çok gördüm öyle kötü kötü kokan
katılıyorum
Kendine saygı duymayanlara tahammül edemiyorum.
ben de öyle
genel olarak insanlara tahammülüm yok
hahahah doğru :D
herkes kendinden sorumludur
doğru ama yanında olunca pek öyle olmuyo
Erkek adam temiz olur bakkmki olur
doğru diyosun
Asla tahammul edemem
ben de öyle ya
Yokkk
dimi benim de
Hoslanmam hic temiz olucak misler gibi herdaim bn gunluk dus alirim cilt bakimim sac bakimim ozenli biriyimdir
Hayır tahammülüm yok
benim deee
Bakımsız insanlara tahammülümüz yok
kesinlikle
Hayır Yok Tabikide
dimi benim de yok asla
Hayır
benim de hayır
Yok maalesef
benim de yok asla
Ben çoğu şeyi anlamıyorum terlisin ya da kokuyorsun niye anlamıyorsun diğer insanların rahatsız oluşunu çözemedim
Kendi kararı
yaaani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?