Selam canlar,
Huzurunuzu kaçıran insanlara buradan bir şey söylemek ister misiniz? 😏

Selam canlar,
Huzurunuzu kaçıran insanlara buradan bir şey söylemek ister misiniz? 😏

Hiç bir şey yapmam sessizce uzaklaşırım ve mesafe koyarım burada da aynıyım reel hayatım da aynıyım. Yaygaraci kavgacı bir insan değilim zaten benim intikam alma şeklim sessizce onu hayatımdan Sutlamak olur kimse için çenemi ya da gönlümü yormam ben
Bir ara kendimi onlardan bayağı bir uzaklaştırdım. Gerçekten iyi geldiğini de gördüm. Kafamı dinlemiştim. Resmen kendime geldiğimi hissediyordum. Sonra yine aynı ortamda buluştuk. Yine eski hengameler, sorunlar, sıkıntılar baş göstermeye başladı. Ama diyorum neyse bundan sonra daha dikkatli olmam gerektiğini gördüm. Canımı sıkan insanları hayatımdan bir bir uzaklaştırıyorum. Ayrıca bazı insanların da sırf menfaat için yaklaştıklarını da gördüm. İşi oldu mu senin peşinde dolaşıyor gece gündüz işi bitti mi bir anda 180 derece dönüyor sırtına gidiyor. Gerçekten böyle insanlardan nefret eder oldum. Onları gördükçe kendimi değersizleştirdiğini görüyorum. Ben nasıl acaba bunlarla birlikte daha önce aynı ortamda bulundum veya konuştum diyorsun.
Huzurlarını kaçırırım
Gereken cevabı verip iletişimi kesiyorum hatta rehberimden sosyal medyamdan dahi siliyorum. Uğraşamam hiç kimseyle...
Teşekkür ederim
Cevap
8Cevap
Siz de olmasiniz hayat çok aksiyonsuz olurdu
Burdan onlara seslendim onlar burayi kullanmıyor nsjss
hayatımdan siliyorum ben direk.
Hayatımdan çıkarıyorum ya da akrep zehirimi veriyorum😅
Üff zehir gibi :D
Öyle hak edene 😅
Hakkını da veririk diyosun :D ben insanlarla uğraşmanın vakit kaybı olduğunu düşünüyorum ama sen bilirsin tabi sdfgs
Benim uğraşlar uzun vadeli olmaz @LastGuest☺️
Çabuk vuku bulur.👍🏻
Öyle diyorsan 😃 helal..
Öyle diyorumm👍🏻😎😎☺️
😊😊
Şimdi yazdım sildim yazdım sildim kaldırılacağını bildiğim için o tür insanları sevmem diyeyim kısaca jsjs
Bu arada gifteki adama düştüm bu be bu kadar yakışıklı çekici karizmatik arzulanası olur mu bir insan kaydettim gifi sjsjs
Ölüm var mı var yiyin için vurun gecin😂😂
Mutluluk da çok kovaladı ama yakalayamadı boşa koşmasınlar 😀
Öyle kişilerin söyledikleriyle meşgul olmuyorum, kimsenin sözleriyle düşecek değiliz. Öyle kişilerle muhatap olmam, kendi hayatıma ve mutluluğuma bakarım Allah'a havale ederek.
O an belki güçlü görünürüm ama sonrası ufak da olsa bir depresyon.
Yorumsuz çekerim ipini kimse canımdan değerli değil
Huzursuz olduğu kötü hissettiği için kaçırıyordur belkide
Huzurumu kaçırmalarına izin vermem. bir şey söylemem 😀
Huzuru kaçıranın huzur kaçırır cevabını veririm bilirler 😉
Huzur bozanlar defolup gitsn
Yoklarmış gibi davranıyorum
Ne söyleyeyim..
Anlamaz ki
Yoramam kendimi onlar için sjsjs
Bir daha görmediğim insan grubudur.
Muhattap olmayı keserim.
Hayatimdan silmek
Huzurumu kaçıran insanı huzursuz ederim.
Yok ederim.
Uzak benden çok uzak olsunlar 😅
Hakettiğini veririm..😏
Kırdığın yerden kırılacağını unutma derim sadece
Keşke seni hiç tanımasaydım midemi bulandırıyorsun
Huzurumu kaçıranın huzurunu bozarım
Engel
Engel atıyorum
Uzaklaşırım
Kaçıramaz
Belasını...
Görüşmüyorum