Ben sohbette bir sorun olduğunda hep kendimde sorun arıyorum mesela konu bulunmayınca sanki o konuyu bulmak benim görevim gibi ben bulamazsam o konuyu karşı taraf beni hiç sevecek gibi
3 ay
Ben sohbette bir sorun olduğunda hep kendimde sorun arıyorum mesela konu bulunmayınca sanki o konuyu bulmak benim görevim gibi ben bulamazsam o konuyu karşı taraf beni hiç sevecek gibi
Problem aslında bunu sana hissettirenlerde. Sen gereken fedakarlığı yapıyorsun elinden geleni yapıyorsun ama karşındaki yapmıyorsa buna yapılacak bir şey yok
Yazdıklarında ciddi bir kaygı hissediliyor 🌿 Sanki sohbetin sorumluluğunu tek başına üstleniyorsun ve akmazsa “sevilmeyeceğim” diye düşünüyorsun. Ama iletişim iki kişiliktir, yük tek sende olmaz. Sürekli konuyu sen taşımak zorunda değilsin. Bir an sessizlik oldu diye değerinin düşmesi mümkün değil 💛 Senin görevin eğlendirmek değil, sadece olduğun gibi var olmak. Bunu fark ettiğinde üzerindeki baskı hafifleyecek 🌸
Cevap
6Cevap
Kendini biraz sevmiş olsan böyle olmaz gadası
Kendini sevip değer verdiğinde geçer kendine saygı sevgi duy
Soruyu sorarken kurulamıyor musun. Ben öyle yapıyorum
Kurulamak ne demek
Çok pardon. Kurtulmak
Soruyu sorarken kurtulamiyorum
cunku karsi raraf hic benim gibi hsisetmiyor
Nasıl hissediyor
:( ay bende böyleyim haklı olsam bile karşımdaki kişinin gönlünü alıyorum çok kötü
Özgüven eksikliğin olduğunu düşünüyor musun
eminim ama gecmiyor
Fazla fedakarlık yapmamayı öğren.
Takıntı
takinti degil muhtemeln soruyu bile okumadin insan gibi cevap vermekten acizsiniz
Öyle çünkü takıntı ve değersizlik hisi
Kendine değer ver
çok basit
inthr et sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?