Yaş aldıkça sorguluyorsun kendini, hayatı.. sonra -Aa o kadar oldum mu? ile gelen iç buruğunu, hala çıtırsın iltifatları da avutmuyor artık:) düşününce şey diyorsun hemen ardından olsun sağlıklıyım sevdiklerim yanımda , yaşamak güzel 💜

Yaş aldıkça sorguluyorsun kendini, hayatı.. sonra -Aa o kadar oldum mu? ile gelen iç buruğunu, hala çıtırsın iltifatları da avutmuyor artık:) düşününce şey diyorsun hemen ardından olsun sağlıklıyım sevdiklerim yanımda , yaşamak güzel 💜

Alevefe denilen nick ne kadar karaktersiz bir kadin kadına nasıl yollu der fotoğraf koymuş diye sanane kime ne bu ne kara cahil pis zihniyet bir kadınin internet herhangibir yerde kendi fotoğrafını yüzünü hayatini paylaştı diye yollu nasıl olunuyor benim bana ait bir sözüm var orpu orpulugunu atar yollu diyen bu isimli bu misal bir de kendisinin profil fotoğrafında yüzü olmuş olmasına rağmen bir kadin resim paylaştı diye kendi cinsine yollu diyebiliyor demekki onun zihniyetinde fotoğrafin var diye yollu olunuyorsa kendisi de yollu baya yolluluktan tecrübe edinmiş resmi olmasına rağmen:) bir kadına yollu diyen bu kadının annesine de yollu derler ozaman gorecez bakalım bir kadın kadına yollu vs sapik ahlaksız çamur atıcı kelimeler kullanıyorsa kimse kusuruna bakmasin isteyen beni cahil görebilir hiç seyimde değil kendisi en büyük ahlaksizi başkalarına elaleme gore tipini değiştirmiş bozdurmus bu kadın 41 yaşında neden genç görünüyor güzel onun gibi değilim diyen kendi cinsine kuduran kıskanandır o fotoğraflarina koyuyor elalemden utanmadan özgürce ben niye böyle değilim diyip kudurup yollu diye ağır küfürler eden bir aciz olarak görürüm mutlu bir kadin banane milletten kim ne fotoğraf koymuş kim ne zaman evlenmiş kim ne sormus banane der yollu gibi hakaret etmez cinsine ancak kendi cinsine kudurmuş kiskanmis elaleme esir olmuş mutsuz toksik bir kadın kadına bunu yapabilir ve hanımefendi ben dürüst görüşüme soyleyim sizden annem yaşında bir kadinsiniz ama 25 yaş görünüyorsunuz
Bence 41 hiç de kötü bir yaş değil, sadece insan aynaya bakınca geçen zamanı daha net görüyor o kadar. İç burkuluyor evet, ne ara bu kadar oldum diyorsun ama aslında olgunluk, farkındalık ve kendini tanıma tam da bu yaşlarda geliyor. Çıtırsın iltifatları yetmiyor çünkü artık dış seslerden çok iç huzur önemli. Sağlıklıysan, sevdiklerin yanındaysa, hâlâ gülüp umut edebiliyorsan yaş gerçekten sadece sayı. Bence en güzel tarafı da neyi isteyip istemediğini bilmek. Az ama öz, daha gerçek, daha derin bir hayat başlıyor aslında.
Bu arada hiç 41 yaşında gibi değilsin
Baktığım zaman hiç de öyle 40 yaşında gibi değilsin. Bazı zamanlar insanın içindeki pozitif enerji ve mutluluk bunu besler önemli olan da bunun kıymetini bilmek güzel olur. O yüzden yaşa takılma her zaman mutlu olmaya bak.
Herkes gün geçtikte yaşlanıyor, çokta kafaya takmaya gerek yok, çocuk yaşta dünyadan göç edenler varken "yaşlandım" diye üzülmek mantıklı gelmiyor. Ben yaş aldıkça mutlu oluyorum, hayatta yeni şeyler öğrenmek güzel.
Farklı bir bakış açısı teşekkür ederim:)🌺
41 yaş, insanın aynaya sadece yüzünü değil hayatını da baktığı bir dönem 🌿 İç burkulması çok normal çünkü zamanın geçtiğini fark ediyorsun ama aynı anda güçlendiğini de görüyorsun. “Hala çıtırsın” iltifatı yetmiyorsa bu kötü değil; sen artık görünüşten çok anlam arıyorsun 💫 Sağlık, sevdikler, deneyim… Bunlar 20’lerde yoktu. Yaş almak eksilmek değil, derinleşmek aslında 💜✨
Cevap
74Cevap
Her yaş ayrı güzeldir tadını çıkarmak gerekir. Instagramdaki bütün postları soruya eklemişsin 😅
😄 yaa nasıl tanıyor musun beni:)
Hayır tanımışmadık henüz.
41 yaş güzel bir yaştır.
Bilmem yaş almak iyi hissettirmiyor 🥹
İyisiniz boş verin
41 yaş kadının yıllanmış şarap gibi değerli, lezzetli olduğu yaştır. Takıntı yapmayın, harikasın

41 yasinda olduguna pek inanilir degil-
Merhaba,
Hiç göstermiyorsun. Fıstık gibisin maşaAllah! 😅
Gençlere taş çıkartırsın! 😅
Yapacak bir şey yok maalesef istesenizde istemezseniz de gerçekler hep acıdır ama bi gerçek var yaşınızı göstermiyorsunuz
☘️🌿🤞
Başlangıcı olan her şeyin bir de sonu vardır.
Bindik bir alâmete, gidiyoz kıyamete.
Daha ileriki yaşlarda sorgulama daha da artacak.
Her şey çok güzelde bu kadar fotoyu ne yapsak acaba saklasak mı bir kaç tanesini
Yaş 41 beğenilme arzusu 18
Değil ya İnan deli gibi çalışıyorum
2 3 yıldır da gırmıyordum siteye
Bazen yaparsın böyle kroluklar😄
eğleniyorum:)
Anladım
Bozmayayım hiç
Güzel yaşlara diyelim o zaman
Evet.. Görmedim ben o yaşları ama dedikleriniz çok doğru.
Sadece burada şu noktaya takıldım.. Fotoğraflar size ait değil sanırım.
Resimlerden gördüğüme göre biraz kilo versen spor vs. zaten hayt seni sorgular. Bide benim pp'ye bak ben daha 28 yaşındayım.
Yaşını hiç göstermiyorsun yine de bakımlı güzel bir ablasın. Sıkma canını 60-70 yaşında olanlar ne yapsın? Gönül ister ki tekrardan çocuk olalım ama olmuyor. Bugünlerin tadını çıkaralım.
31 yaşında koca adam olup bana abla demen 😄😂
Aramızda 10 yaş var ama teyze mi desem?😄😄😄😄😄😄😄
Yolda görsen bakıp sürürsün da neyse 😄
* durursun
Vay be! Zaten attığın resimlerde güzelliğin can yakıyor ve tahrik edici. Yolda görsem 20'lik kız sanırım.
Ayrıca yolda kitlenip kalırım baka kala heykel gibi olurum. 🔥😄😄🔥😄😄😄
Resimleri de saklasam mı acaba? Doya doya bakarım.
Gençliğin sonu.. Yaşlığın başlangıçı.. Tam yolun ortası 🙂
Hayır ya ben 25 gibi hissediyorum
Tüm samimi hislerinle söylüyorum:)
Sizin adınıza sevindim ben 70 gibi hissediyorum 🙂
Yaşın ilerlemesi kadınlara daha çekicilik ve güzellik getiriyor.
Biz erkekler erkenden çöküyoruz.
Bu biraz da yapıyla ilgili balıketli olsam da minyon biriyim:) mesela uzun kadınlar da çabuk yaşlanıyor
Bacım sen ne yapmaya çalışıyorsun bütün fotoğrafların hepsini buraya yayınlamışsın ondan sonra 41 yaşında ol bu kadar kötü mü hissettiriyor ne yapmaya çalışıyorsun sen yani yollu musun yolcu musun yani belli değil yani
Bide tükür kız bari 😂😂
Bende filtreyle güzel yakışıklı gözüküyorum 🥳
Ama hala giderin var
41 yaşında olmak kötü birsey değil her yaşın ayrı güzelliği var
Bakımlı güzel olduktan sonra hayat enerjini koruyabildikten sonra yaşın bir önemi yok
Bu ablamız kim ilk defa gördüm 41 kez maşallah yaşını hiç göstermiyorsun
Yaşını göstermiyorsun ama tabii ki önemli olan hissettiğin yaş ayrıca zaman su gibi akıp gidiyor
🤣🤣 ahaa ne güzel paylaşmışsın bak bak sonu gelmedi
Bıkmadınız baskalarının resimlerini çalmaktan
Vallahi benım ya 😄
Oruçluyum yemin ederım:)
İnandım 🤣
İnsan hissettiği yaştadır Boş ver hayatın her anını yaşamak güzel
41 göstermiyorsun ama
🌿teşekkur

Aynen teyze..
Bence güzel gözüküyorsun yaşından daha genç
Teşekkür ederım sen de oylesındır 🌿
Teşekkür ederim 🫠
Kesinlikle 41 göstermiyorsun. Çok güzel, çekicisin.
Teyze diyorlar bana döv onlarııı:) ☺️☘️
Döverim valla. Çok güzelsin ve genç görünüyorsun.
teyze diyen senden küçük olmasına rağmen senden büyük gösteren biridir güzellğini çekememiş
Kadınlara Zorbalama asla bitmiyor:)
Maalesef öyle ama kaldıramadığnı zorbalarlar
Hiç 41 gibi değilsin. Kendini haksız etme. Fiziksel olarak taş çıkartırsın
☘️🌺
🥰
Hala taş gibisin ben genellikle senin yaş grubuyla takılıyorum karşılıklı memnuniyet oluyor
Takılmak nedir ya! hemcinslerim senin gibilerşne fırsat veriş kendi değerlerını düşürmelerine üzüldüm.
Anlatıyorsundur da erkek arkadaşlarına yatak hikayelerını. Biraz edepli ve ahlaklı adam mı olsak !
Hayat biryerden sonra Sıkıcı oluyor. Değişiklik yasayacan seylere odaklanabilirsin, ayrıca 30 yaşında gösteriyorsun :)
41 yaşındasın ne güzel böyle 5 10 yaşında Erkekler düşüyor mu sana
Yoo vallahi 2 3 yıldır girmiyordum siteye 😄
Aranmam arananı sevmem.
Belli oluyor nereye gitmiştin ama öyle işte sen içi dolu kala kalmışsın böyle laflar ile kendine kendini boşlukta bırakıp eziyet olur ama dolgun birisinde her yaş düşer sana ama tkp etsene bana bak sevg, ili ol demiyorum mesala 41 yaşındasın böyle fizikte böyle yaşta neden yalnızsın konuşalım
Kaçıyorsun Erkeklerden iyi değil gözün yasak şeylere kayar ama sadece senle konuşmak istedim ama ama çocuklar hayvanlar iyi gelir
Yaşını gosrermiyorsun
25 30 gibi gösteriyon
Yıllara meydan okuyorsun maşallah
41 durmuyorsun maşallah
Her yaşın ayrı bir güzelliği var
41 kere maşallah diyorum🙂
Hala yaşama seviniciniz var bu da güzel.
20 yasinda kiz gibisin 41 kere maşallah 💕💕💕
Yok abla güzelsin gayet gençsin
Hissettirmesin hiç 41 gibi durmuyosunn🤌🏻
🌺🌺
Verin ilgiyi ablamaaaa
Hâlâ çok genç olduğunun farkında mısın?
Öyle mi dersin 🥹
Bekar kadınlar güzel kalıyor fkckck
Alakası yok yahu! 😄
30 duruyorsun maşallah
Teşekkür ☘️☺️
Ricalar
O ağzı bı rahat bırak
Bilerek yapıyorum gıcıklık olsun diye😄
Yakışmıyor ama 🤣
Şu güzelliğe bak maşallah
😍🌺
Maşallah hala 26 27 gibisin
Teşekkür 🌿
Rica ederim 🙏💐 tanımak isterdim sizi
41 kere maşallah ama ben genç seviyorum
Niye bana bakanlar senin yaşındakiler o halde 😄
Dudağın kadını var la
Dudağım konuşurken benden önce gidiyor:))
🤣🤣🤣 helal sana kız kendinle barışık olman çok iyi ve 18 liklere taş çıkarırsın 😉
Ben 29 unda tükenmişlik sendromu yaşıyorum
O bende de oluyor zaman zaman :)
30 dan sonrası kötü hissettirir.
Cidden öyle 35 ten sonra asıl.
Evet
Bu nasıl 41 ya. Aşırı iyi bir milf
Ne ayıp ya milf filan ağzını topla.
Abla hep bir öpücük atmışsın gibi
Yaşın doğrumu?
Hiç 30 yaşında bu profile sahip birini tanımadım da
Foto Genç birine ait gibi gorunuyor Ruhun genc demekki,
Hayat enerjin yüksekse yaşın bir önemi yok