Kız arkadaşımla instada tanıştım uzak mesafe ilişkisiyiz ayda bir İstanbul'a geliyor ailesiyle sebebi ufak bi operasyonu var seans seans son 3-4 defa daha gelecek bir daha gelemeyecek zaten 3-4 aydır hayatımda 3 defa görüştük kendisi Mardin'de ben de hiç oralara gitmedim nasıl olacak bilmiyorum yavaştan konusu açılıyor üzülüyorum 3 kez daha göreceğim ya bir daha görüşemezsek diye düşündükçe ağlayasım geliyor geçen hafta başka sebepten kavga ettik yani sürekli yanında olamadığım için her şeyini merak edip karışıyorjm kimle nerede nereye gitti bugün buluştuk mesela yine geldi İstanbul'a ailesine yalan söyledi benim için15 20 dk görüştük sarıldım öptüm hediyesini verdim yani böyle olacağını bilmiyodum sonradan işler ciddileşti 20 dk göreceğimi bile bile onca yol gittim bekledim onu 3 saatimden 20 dk'sı onu gördüm
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Sen aslında kıza değil, ihtimale ağlıyorsun 💔 Uzak mesafede her buluşma “son olabilir” duygusunu tetikler. Zihnin 3-4 kez daha göreceğini biliyor ama kalbin belirsizliği büyütüyor. 20 dakikayı bu kadar değerli yapan şey sevgin ve emek vermen. Onu merak edip karışman da kaybetme korkusundan 🌫️ Kontrol etmeye çalıştıkça kaygı artar. Biraz şuna odaklan: Şu an varken nasıl sağlıklı yaşayabilirsin? Gelecekten çok ana tutunman seni rahatlatır 🌿