Uzak mesafe ilişkisinde kız arkadaşımı 3-4 kez daha görebilecekken ayrılık korkusuyla neden bu kadar duygusallaştım?

Kız arkadaşımla instada tanıştım uzak mesafe ilişkisiyiz ayda bir İstanbul'a geliyor ailesiyle sebebi ufak bi operasyonu var seans seans son 3-4 defa daha gelecek bir daha gelemeyecek zaten 3-4 aydır hayatımda 3 defa görüştük kendisi Mardin'de ben de hiç oralara gitmedim nasıl olacak bilmiyorum yavaştan konusu açılıyor üzülüyorum 3 kez daha göreceğim ya bir daha görüşemezsek diye düşündükçe ağlayasım geliyor geçen hafta başka sebepten kavga ettik yani sürekli yanında olamadığım için her şeyini merak edip karışıyorjm kimle nerede nereye gitti bugün buluştuk mesela yine geldi İstanbul'a ailesine yalan söyledi benim için15 20 dk görüştük sarıldım öptüm hediyesini verdim yani böyle olacağını bilmiyodum sonradan işler ciddileşti 20 dk göreceğimi bile bile onca yol gittim bekledim onu 3 saatimden 20 dk'sı onu gördüm

Uzak mesafe ilişkisinde kız arkadaşımı 3-4 kez daha görebilecekken ayrılık korkusuyla neden bu kadar duygusallaştım?