Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı.
Benim kız kardeşim öyleydi mesela acayip her şey kurulan bir insan üç gün önce söylediğin şeyi gelip sana sorardı niye o gün onu söyledin diye aşırı derecede zor öyle bir insan ile iletişim kurmak O yüzden iki senedir neredeyse kendisiyle konuşmuyorum
Niye öyle dedin demesin lütfen shdhdjf benim yaptığım söylediğim şeylerin ardında bişey arayacaksa benimle herhangi bir yakınlığı olamaz. Çünkü imalarla geçiştiren savuşturan biri değilim sıkıntım varsa tatlı dille söylerim ama yine söylerim onun mana çıkarmasına gerek olmaz. Zaten ben bunu söyledikten sonra detaycı insanlar kapıyı çekip çıkıyor 😄 davranışlarımı değiştiremem kimseye ektra özel davranamam
"Geciktim pardon" dedikten sonra "önemli değil" gibi bir cevap versen, demek ki önemsizim senin için diyip buna alınacak insanlar var. Bu nasıl detaycı bir alınganlık seviyesi mesela ama böyleleri var. Arkadaşlık kurulur da çok yorar.
Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı.
Kurabilirim ama zor olur. Çok detaycı biriyle anlaşmak sabır ister. Her şeyi ince ince düşünmek güzel ama bazen insanı yoruyor. Ben daha akışta yaşamayı seviyorum. Detaycılık saygı çerçevesindeyse sorun değil ama sürekli eleştiri ve takıntıya dönüyorsa mesafe koyarım.
Ben kurarım ama sınır koyarım 🤓 Çünkü çok detaycı insanlar bazen beynini yakabiliyor 😂 Ama avantajı şu: Ne hissettiklerini, ne düşündüklerini net anlayabiliyorsun, sürpriz az oluyor. Benim için önemli olan, detaycılığın didiklemek değil, anlamaya çalışmak için kullanılması. Yoksa “137373 saat önce” muhabbeti sürekli gelirse, nazikçe konuyu değiştiririm 😅💬
Kendimden daha detaycısı olmadığı için kurabilirim evet. Şöyle bir örnek vereyim şu an yolladığım evrakı teslim alan kişi onu gerekli yere teslim etti mi? Etmediyse napıcam gibi gibi düşüncelerdeyim şu an
O şekil detaycılık değil ama kontrolcü bi arkadaşım var. Bi yere gidilecekse sorar da sorar. Kaçta hazır olursun, şunu yapıcaz mı, ne zaman çıkayım vs vs bayılıyorum bu hallerine ve hala arkadaşım sjsj
25+ geçtiysen. Bir ölüm trenindesin gibi düşün... random şeyler başına gelen tarzdan... Bu yolculuktan zevk alıp almama kararı sana ait ama tren asla geri geri gitmiyicek ve tren giderken hiç duraksamadan inenlerin olduğunu fark ediceksin. İnme vaktin gelmeye yakın gözün trenin ilk hareket ettiği zamanlarda yapsaydım pişmanlıklarıyla dolu olucak.
Bence kuramazdım detaycı biriyle arkadaşlık. Çünkü bir kompartıman da bir deli olur.