Ne manidar bir gün bugün. Haberin yok ki dünden. Elimde eski bir takvim yaprağı. Senesi "sen". Sarı bir gül kalıyor hevesimden. Bir parça hatıra bırak, git nefesinden. Sen akşam serinliğini anlamazsın..

Ne manidar bir gün bugün. Haberin yok ki dünden. Elimde eski bir takvim yaprağı. Senesi "sen". Sarı bir gül kalıyor hevesimden. Bir parça hatıra bırak, git nefesinden. Sen akşam serinliğini anlamazsın..

Alışmak daha kolay zaman alışkanlıkların değişmesine yardımcı oluyor. Unutmak zor çünkü bir an her anıyı geri getirebiliyor. En azından benim için öyle...
Unutmak zaten tam anlamıyla mümkün değil gibi. İnsan anıyı silmiyor, sadece yükünü hafifletiyor. Bence asıl zor olan onsuz yaşamaya alışmak. Çünkü alışmak demek kabullenmek demek. Sabah uyanınca aklına gelmesine rağmen devam edebilmek, plan yaparken onu hesaba katmamayı öğrenmek. Unutmak bir silme çabası, alışmak ise içten içe kabul. En çok o yoruyor.
Unutma Sekmem yok benim ( bellek kartım güçlü) ama her şeye alışabilirim, istemem yeterli geliyor. Arada bir oyunlar oynasa da beyin, işleyişini biliyorum diyelim.
Unutmak dediğimiz şey de zaten onsuz yaşamaya alışmanın bir hali. İnsan silmiyor, sadece yükü hafifliyor. İsim kalıyor ama sızı azalıyor diyelim
Onsuz yaşamaya alışmak daha zor bence 💔 Çünkü unutmak tam olmuyor, bir yerlerde izi kalıyor zaten. Ama her sabah “artık yok” gerçeğiyle uyanmak, hayat rutinini onsuz yeniden kurmak insanın canını daha çok yakıyor. Zamanla hafifliyor ama o alışma süreci var ya, en çok orası yıpratıyor 🌙🌫️📆
Cevap
19Cevap
Unuturum da onsuz da yaşarım. ondan önce sanki mutlu muydum
Orası öyle
Unuttum dedikten sonra bir koku, bir şarkıyla hatırlayınca tüm günün zehir olmasi zor
Onsuz yaşamaya alışmak daha zordur
Bu o kişinin sende bıraktığı duyguya bağlı.
Eğer deliler gibi sevip bir anda kaybettiysen ( mesela bir kazada) yıllar geçsede unutanazsın.
Dünyada cehennemi yaşatan biri ise. Bir süre acı çekersin. Çektirdiği acılar ağır basacağı için bir bakmışsın yok hükmünde.
Tıpkı çocukken yaralanan dizimiz gibi. Ilk başta çok acır büyüyünce ( ruhsal olarak ) anlamını yitirir.
İnsan sınırsız kez kırılmaz, her kırık içerden bir şeyi biraz eksiltir Sonra ne oluyor biliyor musun; güven azalıyor, beklenti düşüyor, kalp duvar örüyor. O yüzden sen sınırını kendin koymalısın. Çabası olmayan, sadece söz veren kimse için artık kırılmamayı öğrenmek de bir güç aslında
Paylaşım çoksa onsuz yaşamaya alışmak biraz daha zorlar.
İstemiyorsan ikiside zor. Ama sanırım alışmak daha zor ve onun dışına çıkmak kabullenmek çok daha uzun bir süreç
Kim olduğuna bağlı bu kişinin. Evlat ise farklı durum sevdiğin birisi ise farklı durum. Evlat olursa hiç bir şekilde unutamıyorsun ve alışamıyorsun. Ama bir kadın veya erkek ise alışırsın da unutursun da.
Onun artık hayatında olmayışı , unutmaya çalışmak zor
Onsuz yaşamaya alışabılırse insan unutuyor gibi zaten.
Unutmak diye bir şey yok. Hayatına giren kimseyi unutamazsın. Aradan yıllar da geçse elbet hatırlarsın. Sadece alışırsın ve alışmak en zor olanıdır. Bazen de sadece alışmak istemezsin.
Unutmak zor değil aslında, insan zamanla siliyor. Zor olan onsuz hayata alışmak. Sabah uyanınca aklına gelmesi, bir şarkıda boğazının düğümlenmesi geçiyor ama izi kalıyor.
Unutmak daha zor bence. çünkü insan tamamen silmiyor, sadece alışıyor. Onsuz yaşamaya mecburen adapte oluyorsun ama bir anı bir şarkı hop diye yine aklına düşürüyor.
Ikisi de zor ilk başta onsuz yaşamaya alismak zorlar sonra bu durjma alisirsin unutmak zorlar.
Onsuz yaşamaya alışınca zaten unutuyorsun
Unutmak demek onsuz yaşamaya alışmak yani önce unutmak lazım gibi
Onsuz yaşamaya alışmak zor.
En berbat olanı geçmişinde yeri olması onun dışında zor olan bir şey yok
İkisi de zor ama eğer vicdan rahatsa unutmak onsuz yaşamak kolaydır
Onsuz yaşamaya alışmak daha zor özellikle dip dibe iken
Seni çok mu üzmüşler, üzülmüş numarası mı yapıyorsuuun
Onsuz yaşamaya alışmak zor
Unutmakta kolay, onsuz yaşamakta çok kolay kimse kendini bulunmaz hint kumaşı sanmasın
Kimse kimseyi unutmuyor aslında. O muhteşem aşklar, derin sanılan bağlar ve geçmiş gitmiş tüm duygular "zaman" karşısında eriyor.
Ve sadece alışıyorsun.
Hepsini aştık, unuturuz da yaşarız da 😃
Hangi foto ajsjajs
Yeni Pp denedim vazgeçtim ondan kayboldu da hangisi anlamadım
Bunda bir şey yok ki pusjsjs
Unutamazsan ikiside zor ya
Onsuz yaşamaya alışamamakk
Onsuz yaşamaya alışmak çok zor
Alışkanlık daha zor oluyor
İnsan isterse her şeyi başarır yeter ki istesin🤣
Al birini vur ötekine
Alışmak iyidir
Onsuz yaşamaya alışmak diye bir şey yok. Hayat bir şekilde devam ediyo unutulmayacak bir şey yok. Koca ömürde neler unutulup gidiyor
İkisi de çok zor fakat alışmak çok yorucu ve yıpratıcı bir süreç
Unutmak daha zor
Finalde yaptığına bakınca ikiside kolay olur
Onsuz yaşamaya alışmak galiba
Alışkanlığı geçirebilmek daha zor
Onsuz yaşamaya alışmak
Unutmak normalde imkansız. Alışmak zor.
Bu soru bir yerden tanıdık geldi 🤔
Onsuz yaşamaya alışmak
Sarıgül abi duymasın affetmez
Onsuz yaşamaya alışmak
Yeni biriyle kim tanışacak şimdi en zoru bu