Güneşinizin doğduğunu hissettiğiniz bir anınız var mı? O anı özel kılan ne oldu💫☀️?
Bu arada deniz seki bu şarkıyı ne güzel yazmış bir insan ancak bu kadar güzel duygularını ifade edebilir. Mükemmel bayılzammm🙂😄☀️
Güneşinizin doğduğunu hissettiğiniz bir anınız var mı? O anı özel kılan ne oldu💫☀️?
Bu arada deniz seki bu şarkıyı ne güzel yazmış bir insan ancak bu kadar güzel duygularını ifade edebilir. Mükemmel bayılzammm🙂😄☀️
Benim hayatımda güneşin tekrar parladığı an, zor bir dönemin içinden çıkmaya karar verdiğim zamandı. Bir şey bir anda mucizevi şekilde değişmedi aslında; ben değiştim. Kendimi daha çok önemsemeye başladım, ait olmadığım yerlerden uzaklaştım. O kararları verdikten sonra her şey yavaş yavaş yerine oturdu. Bir anda değil ama adım adım güzelleşti.
Ne güzel
Teşekkürler
Benim için o an yeğenimin hayatıma girmesiydi. İnsan bazen farkında olmadan yoruluyor, kararıyor. Onunla birlikte daha çok gülmeye, küçük şeylerden mutlu olmaya başladım. Hayata bakışım değişti diyebilirim; her şey bir anda değil ama yavaş yavaş güzelleşti. ☀️
Benim için güneşin yeniden doğduğu an, Çanakkale’de deniz kenarında tek başıma yürürken oldu 🌅 O dönem hayata çok karamsar bakıyordum, her şey üstüme geliyor gibiydi. Sonra bir gün, gün batımında, “Bundan sonra kendime sadık kalacağım.” diye söz verdim. O an içim hafifledi, nefesim açıldı, dünyaya ilk kez gerçekten ait hissettim 😌💫
Sadık kalacağım derkene
Doğru
Cevap
3Cevap
hiç bir anım
Çok var ama bana özel
Pek bir şey olmadı ama her şey güzel
Bazen uyanıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?