Fazlalıklar bazen eşya değil, düşünceler oluyor. Uzun zamandır giyilmeyen tişört gibi hep bekleyen ama asla kullanılmayan şeyleri bir anda hayatından çıkartınca insan gerçekten hafifliyor. Peki sende durumlar nasıl?

Fazlalıklar bazen eşya değil, düşünceler oluyor. Uzun zamandır giyilmeyen tişört gibi hep bekleyen ama asla kullanılmayan şeyleri bir anda hayatından çıkartınca insan gerçekten hafifliyor. Peki sende durumlar nasıl?

Belki bunu söylemenin yeri burası değil ama bir erkek için kesinlikle mastürbasyon, uzun süre mastürbasyon bağımlısıydım ve gerçekten ruh halimi çok kötü etkiledi, günlük yaşantımıda mahvetti. Ne zaman bıraktım gerçekten çok daha hafiflediğimi hissettim özellikle p*rno tam bir bela neresinden dönülse kar
Sigarayı, içkiyi, kumarı, zararlı şeyleri yemeyi ve içmeyi hem fazla yemeyi da.
Bunun yanında gereksiz düşünceleri ve stres yapmaya neden olan şeyleri
Bence insan, kendini ispatlama çabasını bıraktığında hafifliyor 🍃 Hep sevilmek, onaylanmak, “yanlış anlamasınlar” diye kendini kasmak çok yoruyor. Bir noktada “beni böyle sevsinler, sevmiyorlarsa da canları sağ olsun” diyebildiğinde zihnin gerçekten ferahlıyor. Eşya atmak güzel, ama kafadaki yükleri atmak var ya, asıl o müthiş 🧠✨
Cevap
20Cevap
Umursamayı bırakırsa.
Bence insan kendine yük olan nefes alamadığı bir ilişkiyi bırakınca yükü hafifler
Yemeği gerçi şu an çay ve kurabiye keyfi yapıyorum göbekli Yunan heykeli olmak benim idealim 😂😂😂
Yeni dünya düzeninde mantığı bi kenara herkesi kendım gıbı sanma huyumu da bı kenara bıraktımmı oh mis kafa tertemiz
Kendi farkına varamadığı düşüncelerden kurtulan insan hafifler. Kendi benliğine yönelen insan her zaman mutludur.
Düşünmeyi maalesef bunu bıraktığın zaman tüy gibi oluyorsun o yüzden gamsız insanlar hayatı daha rahat yaşıyor
Seni hak etmeyen insanları ve onların yaptıklarını bıraktığında kuş gibi hafiflersin
Artık değişmeyecek kişilerle tartışmayı bırakınca
Birini sürekli düşünmeyi bırakınca kuş gibi hafifliyor insan
Umursamayı ve gereksiz düşünmeyi bıraktığında.
Söyliim ama uygulamayın.
Mukaddesatı falan bıraktım. Bir çok insani duygu ve değeri.
Eşi, çünkü sadece 1 kişiyi değil koca bir sülaleyi de bırakıyorsun bundan büyük hafiflik mi olur
Kredi kartı kullanmayı bıraktığım da hafifliyorum rahatlıyorum ama sonra yine bulaşıyorum
sevmeyi bağlanmayi aşik olmayi biraktiğimdan beri sevgili hayatim süper gelene yes yes gide bye bye
Hayatında olan gereksiz insanları
Kilo vermeye başlayınca
Çok dusunmeyi ya da kaybettiklerini..
Kafaya takmayı bence.
Beklentileri bırakınca hafifliyorsun.
Vazgeç her şeyden gitsin
Gereksiz insanları
Fazla düşünmeyi, umursamayı bıraktığında 🙃
@Merops herşeyi kafaya takmayı olabilir
Evet demeyi bıraktığında
deger vermeyi bırakırsa
Başkalarına güvenmeyi.