Selamm,
Bazı insanları silmek yani hayatımızdan çıkarmamız gerekiyor. Onların gidişi üzerinize ağırlık mı çökertiyor yoksa üzerinizden ağırlık mı alıyor?

Selamm,
Bazı insanları silmek yani hayatımızdan çıkarmamız gerekiyor. Onların gidişi üzerinize ağırlık mı çökertiyor yoksa üzerinizden ağırlık mı alıyor?

İlk başta insan gerçekten hafifliyor. Omuzlarından bir yük kalkmış gibi, nefes alır gibi… Çünkü artık taşımak zorunda kaldığın şeyler yok. Ama sonra o ferahlığın altından başka bir his çıkıyor ki: boşluk. Alışkanlıkların, paylaşılan zamanın, bildiğin düzenin yokluğu. Konfor alanının dışına çıkma durumu..
Önemli birisinden bahsediyorsak hayatımda ve de zihnimde baya bi yer kaplamış demektir. Haliyle kendisini hayatımdan çıkardığımda bir boşluk oluşur 😀
Bu oluşan boşluk ya iyi hissettirir ya da kötü. Başlarda kötü hissettirir bence daha çok lakin alıştıktan sonra iyiye döner 🙃
Bu yüzden zamana güvenmek lazım, her ayrılık sonu geri dönüş yapılmamalı. En az 1 ay bekleme süreci o süreçte iyileşme süreci ehehe
Bu zamana kadar hayatımdan çıkardığım insanların hiç biri ağırlık etmedi aksine hafifletti beni. Zaten bana kötü etkisi olanları filtreledim.. Öylesine insan alıp öylesine insan çıkarmıyorum..
Hayatımdan çıkartıyorsam artık önemli değildir. Üzerimden bıyık bir yük kalkmış olması için o kişinin lanet birisi olması gerekiyordur ki bi rahatlama gelsin ajssjnx
Bıyık ne mesela? Büyük.
Üstümde ağırlık olan biri hayatımda olamaz... Ağırlık olmasına fırsat vermeden mesafemi koyarım ben 😄 o yüzden öyle hissetmiyorum
Bende genelde önce ağırlık çöküyor, sonra yavaş yavaş hafifleme geliyor 🌫️➡️🌤️
Çünkü önemli biri gidince yas tutuyorsun aslında; hayal kırıklığına, keşkelere… Ama zamanla görüyorsun ki stresin, gerilimin, kafandaki soru işaretlerinin çoğu onunla ilgiliymiş. O noktada da “iyi ki bitmiş” hissi geliyor 🍃
Cevap
8Cevap
Bazen hayatından çıkarmak insanı kuş gibi hissettirebilir. Çokda anlam yüklememek lazım bence he rşey , insanlara özellikle
Sevdiğim biriyse zorlanıyorum bir uzvumu benden almışlar gibi her ne kadar hayatımda olduğu dönemlerde bana sıkıntı huzursuzluk acı falan da vermiş olsa bu değişmiyor. Üstümden giden ağırlık oluyordur muhtemelen ama acı bu hissi gölgede bırakıyor
siler geçerim geçmişi düşünmem bir daha.
ya sen niye böyle bişey sordun kiiiiii... önce bi rahatlık geliyo sonra yarım boşluk sonrasını bilmiyorum daha gelmedim o evreye djskskls
🫥🫥
E tabi. Bu saatten sonta taşıyacağım tek ağırlık var mfmgmhm
Bi şey derdim de neyse sdffgh
Bi şey deme fkmgmg
Böyle dersen derim sdfgh
Napım öyle dkkg
Tamam tamam sus sfdhg
Genelde olmayacağını kestirirsin ve o kavga çıkartır sonu getirir o ayrıldı böyle yaptı rahatlığı olur ve hafiflersin😁
Ağırlık çöküyor sanki daha yeni çok sevdiğim birini çıkardım hayatımdan ama yokluğu çok belli gözler arıyor yine de her an yanımda gibi
Evet. Pek çok kez yaptım. Bazen anılar yüzünden birkaçı aklıma gelip, tebessüme muhatap olurum. Olsun. Bazen bazı şeylerin o şekilde olması gerekir.
Hayatımdan önemli biri çıkınca daha çok üzerimde ağırlık oluşuyor
evet iki yıl oldu ama hala boşluk hissi var içimde
Hoslandigim Sevdigim ya da deger verdigim biri olunca kötü hissederim
İnsana göre değişir eğer bana zarar veren birisi ise evet
Önemli birini niye cikaraym bos tenekeleri cikariyom 15kg zayiflamis gibi oluyom oh
Hayır tüm dünya üzerime yıkılmış gibi … Çıktığını düşündüğümde bile kalbime ağrılar giriyor…
Evet ya üzerim de bir rahatlama olur nefes aldığımı hissederim😮💨
Evet öyle hissediyorum tabi kişiye göre değişir
Hayatımda fazlalıksa evet öyle hissederim
En azından ben öyle hissediyorum
Özgürlük hafifleme gelir
Hayatımdan hiç önemli birisi çıkmadı
Evt oluyor hata oldu da
Evet öyle hissederim
Ağırlık kalkıyor üzerimden.
Genelde öyle
Hayır umrumdışı oluyor
tabii ki evet