Diğer Aniden her şeyi silip her şeyden uzaklaşma hissi sizede geliyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sosyal medyayı silip interneti kapatıp uzaklara gitmek istiyorum sadece Aniden her şeyi silip her şeyden uzaklaşma hissi sizede geliyor mu? Cevapla Sosyal Medya Soruları İnternet Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Triggerr Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl ben o durumu 2 kere yaptım bişey diyimmi hayatında aldığın en büyük zevk oluyor aşırı eğlenceli mutlu oluyon 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben zaten sosyal medyayı son 5 aydır kullaniyorum ondan önce kullanmazdım ama yinede beni sıkıyorsadece sosyal medyada değil genel olarak insanlar Yorumla Triggerr +1 yıl bendede oldu knk wp falan sildim hep Yorumla
ıTranen Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Sosyal medya mı? O kadar iyimser değilim ya. Direkt hafızaya bi sıfırlama lazım 😂 1 0 Yorumla
bişiolmaz Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl evet geliyor geldiği an gidiyorum sonra tekrar açmak istersem açıyorum nasılsa elimin altında telefon 3 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet ya ertesi gün uzaklara gidemedğim için geri açıyom hesapları😂 1 0 Yorumla
hiç_arkadaşım_yokki Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Bunun sebebi sosyal medya zaten 1 1 Yorumla Soran +1 yıl son 5 aydır takiliyorum ondan önce hiç alakam yoktu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
ben o durumu 2 kere yaptım bişey diyimmi hayatında aldığın en büyük zevk oluyor aşırı eğlenceli mutlu oluyon
Ben zaten sosyal medyayı son 5 aydır kullaniyorum ondan önce kullanmazdım ama yinede beni sıkıyor
sadece sosyal medyada değil genel olarak insanlar
bendede oldu knk wp falan sildim hep
Sosyal medya mı? O kadar iyimser değilim ya. Direkt hafızaya bi sıfırlama lazım 😂
evet geliyor geldiği an gidiyorum sonra tekrar açmak istersem açıyorum nasılsa elimin altında telefon
Evet ya ertesi gün uzaklara gidemedğim için geri açıyom hesapları😂
Geliyor ve yapıyorum bunu
Sürekli oluyor ve gidiyorum da.
Sil hesapları. Ne rahat gör
Çok oluyor.
KS den gitmek mesela.
Bunun sebebi sosyal medya zaten
son 5 aydır takiliyorum ondan önce hiç alakam yoktu
Bana da geliyor ama sıkıntıdan giriyorum
Ayy aynen
Herkese gelir
Ben bazen yapıyorum