Ya da engel atmamak "benim için bir önemin yok" demek mi?
Sizin algınıza göre hangisi hangisi?

Ya da engel atmamak "benim için bir önemin yok" demek mi?
Sizin algınıza göre hangisi hangisi?

Ben hiçbir ilişkimin sona ermesi durumunda engel atmadım engel atmak bana hala kafasında bitiremediği bir şeyler olduğu için bir intikam so noktayı ben koydum gibi bir çığlık olduğu izlenimi veriyor gayet ayrılmak mı istedin peki tamam diyip hiçbir şekilde muhabbete girmedim ama engel de atmadım
Engel atmak " Senden rahatsız oluyorum uzak dur, iletişime geçme." Demektir.
Engel atılmıyor iletişim yoksa " Rahatsızlık veren bir durum yoktur. Uzakta öyle sessiz kal demektir."
Benim için böyle başkasını bilemem.
Bu engel olayı çok saçma, ben talipten düşürmek için atar sonra açarım. Ama genel olarak engellemek dünya görüşüm eaykkırı. Birini engellemek de bir iletişimdir aslında.
Bende çok saçma buluyorum ne kadar güzel yazmışsınız
Bu kişiden kişiye değişir ya. Ben abazaları mesela engellerim genelde. Abazalar dışında da engellediğim erkek sayısı 1-2 falandır o da cidden çok sinirlenirsem
Benim de öyledir
Bence engel atmak “değerlisin” değil, “sınırım var” demek 💬
Yani duygusal olarak etkiliyorsa, canını yakıyorsa, tetikliyorsa engel atmak aslında kendini korumak. Bu da karşı tarafı değil, öncelikle seni önemsediğini gösterir 💔✨
Engel atmamak ise “umrumda değilsin” de olabilir, “olay bitti, nötrüm” de olabilir. Niyet bağlama göre değişir 📱💭
Cevap
34Cevap
Bana engel atan insan benimle iletişimde kalmak istemiyor demektir engel ile kendini değerli hisseden kişide bir sorun var bana göre
Doğru
Engel atmayı değerli gören insanda sorun vardır.. engel attıysam bana atıldı ise konuşma istemiyordur net konu kapanır
Umursamadığımı engellerim. birde bilerek engellemediklerim var çünkü onları engel kesmez cezalarını çekmeleri lazım.
Engel atmak umurumda değilsin demek
Öyle olmalı
bir engelleyip bir engeli açıyorsa m*ldır başka bir açıklaması yok. Seviyor cart curt yalan. Takıntı olmuşsun doğru
Yazık
Alakası yok engel attıysa hiç değeri kalmamıştır
Hiç tanımadığım insanların beni engellemesini ''seviliyorum'' diye yorumlamak çok pembe.
Kişisel alan ihlaline engel atmak hepimiz için tek çare ama bu engele sevimli yakıştırmalar yapmak akıl işi değil.
Yokolll demek gözüm görmesin yıkkkıl karşımdan akdkaks
Ha şöyle içimin yağları eridi asjk
Evet ayy
Her engel attığımız veya atmadığımız değerli olduğu anlamına gelmoor
Benim için de gelmoor
Lokman hekimi mi
Çağırıyom hemen

Bilemiyorum.
engel atmak, "beni rahatsız ediyorsun" demektir. ben engelliyorsam kişi bi düşünsün derim. engellediğim insanlar genelde kindar oluyor
Eger ilk siz sınır koymak icin, rahatsiz oldugunuz icinse gayet normal. Yok eger basta siz engellenmisseniz vb seylerse ve buna tepki verilerse ikinci dediginiz algilanabilir. Yani karsi taraf a tepki olaraksa kontrolsuzluk olur daha cok. Duyguları regule edememe, karsi tarafa istenmeyen degeri verme olabilir. İki sey de aslinda karsi tarafin hareketlerine bagli tabi ama ilki sınır koymak ikincisi tepki vermek derim ben
Yani, bilemedim. 🙄
Beni engelleyen biri için nasıl değerli olabilirim ki? Ben daha çok, haz etmediğini düşünürüm.
Bu sitede bile başıma gelmişliği var.
Engellemek, bir nevi umursamaya yatkın bir eylem demek
.
hiç engellememek, seni engelleyecek kadar bile
umursamıyorum demek
Vallaha ben değersiz gördüklerimi engellerim.. sinir etmek için değil, ulaşılmayı engellemek için😂 karşımdaki ne düşünüyor pek ilgilenmiyorum
Engellediyse cok seviyordur insan kendini frenlemeye çalışır yazmamak için kaçış yolu görür biri senj engellemeduyse sevgini sorgula bence
Woww
Engel atmak sg senin gibi bir mal ile daha fazla muhattap olmak istemiyorum demek
Bxhsbxhsbx
Doğru söze ne hacet
Beni rahatsiz ediyorsun demek niye o engeli acariz?
Ben engel attığımda seni görmek istemiyorum Diyorum 😄😄😄 Başkasını bilemem tabi
Engel atmak benim için seni görmek istemiyorum demek. Değer vermekten değil yoluma çıkma yanisi
Engel attığım insanı bir daha hiç bir yerde görmek istemem genelde
Büyüyemedim demek. Ciddi ciddi rahatsızlık vermiyorsa küsüp engellemek boş.
Hangi beyinsiz öyle bir olmayana kendini kaptırır ki? Zeka özürlü olmali
Engel atmam. Değrli olandan neden mahrum kalayım
Evet o anlama yüklüyorlar ama alakası yok bende muhatap olmak istemiyorumdur
Ne alaka ya rahatsız olduğunu engellersin bu kadar basit
Engel atma olayı çok saçma bence çok ergence bir olay
Engellediğinde ayrılmadığımızı bilirim ama engellemeden giderse gtüm tutuşur
Ajajs
Umurumda değilsin demek
kimisinden kurtulmak için kimisineyse bakalım ne tepki vericek diye test etmek için yapılan bişey çaba göstermesi için
bir daha bana ulasmani istemiyorum ama ben ulaşmak istersem engeli kaldırır ve ulaşırım demek biri sizi engelliyorsa siz de engelleyin miss gibi
Bence beni Birdaha rahatsız etme demek
Bu mantıklı
Ben atmışsam, artık arsızlık ve rahatsızlık boyutunu aşmıştır
Sınır ihlali yapanı engellerim
Görmek istemiyorum demek
Ya ne alaka engel rahatsız eden asalaklara atılır
Lan eyvahlar olsun hayır ejdhdhej
Hoş değil bilmiyorum bana çirkin geliyor
Değersizsin demek.
Yok hükmündesin demektir
Senin... Demeye eş değer
nefret ettiklerime atarım
Umursamadığımın göstergesi
Engeller geçerim umurumda olmaz
Aman artık görmemezlikten gelmek en güzeli 😃
hayır "seni umursamiyorum" demektir
Ben öyle düşünmüyorum
Hayır alakası yok. Umrumda değilsin demek
Arasındaki ilişki çok anlamsız ve alakasız.
Ben hiç atmıyorum değerli yok demek ki
Önemsememek adına engeli kaldırıyorum
Değil
Değersizsin demek
Bence öyle hsbsudu
Sanırım evet afsfaf
Alakası yok
Hayır bitti demek.
engelle gitsin
Hiç sanmıyorum 😂
Ay hiç bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?