Kişilik & Karakter Ben senin değerini anladım demek sizin için ne ifade ediyor? helebidinle00 Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Giden birinin sonradan gelip *senin değerini anladım*demesi sizin için ne ifade ediyor? Ben senin değerini anladım demek sizin için ne ifade ediyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Selinawoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Gitmeyeceğimden ya da gittiğinde geri döndüğünde olduğu yerden devam edebileceğine inanmıştır demek. Yani bunu ifade eder. İnsanlar yanılır, o da yanılmış buna inandığı için 😀 Giden biri dönmemeli sanki.. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. bir anlamı yok iş işten geçtikten sonra 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Son pişmanlık neye yarar ula 1 1 Yorumla Gof34 5 ay Çok teşekkür ederim arkadaşım Yorumla
Bana genelde şu anlama geliyor: “Kaybettim ve yedeğimi de bulamadım, şimdi geri dönmeyi deniyorum.” 🙃 Değerini gerçekten anlayan insan, seni kaybetmeden önce bunu fark eder. Geç gelen fark ediş çoğu zaman bencilce geliyor, romantik değil. 💔✨ 0 0 Yorumla
Unutkanboy Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Görsel herşeyi açıklıyor fazla söze gerek yok 👍 😀 1 1 Yorumla helebidinle00 5 ay Aynen öyle 😀 Yorumla
TheBourty Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Zamanında bilinmeyen değer sonradan bir şey ifade etmez benim için 1 0 Yorumla
Yıllarınbengeldisi Takip Et Xper 1 Yaş: 26 5 ay Pismanjm neyi kaybettiyimi fark ettim demektir 1 0 Yorumla