Yaptığım kahvenin tüm köpüğünü arkadaşıma verdim bence benim için değerli olduğunu söylememe gerek bile yok fmfkffkkd

Yaptığım kahvenin tüm köpüğünü arkadaşıma verdim bence benim için değerli olduğunu söylememe gerek bile yok fmfkffkkd

Eğer konu hislerse bu ona özel olurdu, ve o an'a. Bazen bir kelime ve bazen bir cümle, bazen günlerce emek ve bazen sessizlik, bazen sadece bir dokunuş. Değer ne onu ikna edeceğin cümleler ile, ne de bir kaç hareketin ile kandırabileceğin bir şey değil benim için. Devamlılık arz eden düşüncelerin, hislerin ve eylemlerin tümüdür.
Bana göre, birine değerli olduğunu göstermek için kelimelerden daha fazlası gerekiyor. Onu dinleyerek, zaman ayırarak ve ihtiyaç duyduğunda yanında olarak, gerçek anlamda değer verdiğimi hissettirebilirim. Küçük ama anlamlı jestlerle, onun özel olduğunu gösterebilirim. Samimiyet ve güven, kelimelerden daha güçlü bir şekilde hissettirebilir.
Zaman kavramı kalmaz her an her şeyi yapabilirim onun için, sorarım sorgularım ne yapmış, ne yemiş daha doğrusu.. yemek yemiş mi? O üzülürse sabaha kadar konuşurum destek olurum, yeri gelirse birlikte ağlarız.
Cevap
9Cevap
tabi ki de yanında olarak severek ve değerlisin diyerek.
Hiç düşünmedim. Ben direkt değerlisin derim ya.. düz insanım.
Bazen karmaşık olmak da gerekiyor be sanki
Karşıdaki göndermeleri anlayacak zeka düzeyine sahip değilse ne olacak 😅
Göndermelerini anlamayacak zeka düzeyine sahip birisi ile sohbet edeceğini düşünmüyorum açıkçası kxkxdk
Ne kadar da tanımış 😅
😂😂
İçine tükürmedigini nerden bilelim ben şüphelenirdim
Gözünün önünde yaptım ya 😂
Önce türkündün belki güvenmem
Sana yapmadım Zaten 😏😏😏😏
Yapma zaten
" Kahve içer misin? " Sorusu benim için değerlisin demeden değerli hissettirir.
Güzel bir soru. konuşurum , derdini dinlerim , varsa sorunu cözüm üretmeye çalışırım. Öyle yani.
Demenin anlamı yok zaten değerli olduğunu davranışlar ile gösterilmeli.
İlgimle, davranışlarımla , zaman ayırmakla.
Zaman ayırmak !! En değerli şeylerden birisi kesinlikle
Yanında durarak sanırım bilemedim😅
Çok kral hareket 😂
Mesela ona durduk yere "seni seviyorum" vb diyerek ve sarılarak ya da küçük el emeği hediye vererek
Kışin soğukta ellerini ellerime alıp nefesimle isiarak
afiyet olsun bebiş 🎀💗
allaha emanet gte mukayet ol
Sevdigi yemegi yaparım
İlgilenerek. Anlayacak beyni varsa tabi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?