Selamm,
Yalnız başına da mutlu olur insan.. Ancak hayatına sonradan giren insanlar o hayatı güzelleştirebilir ve daha yaşanabilir bir hale getirebilir..
Buna ihtiyaç duymadan mutlu olabilir misiniz?

Selamm,
Yalnız başına da mutlu olur insan.. Ancak hayatına sonradan giren insanlar o hayatı güzelleştirebilir ve daha yaşanabilir bir hale getirebilir..
Buna ihtiyaç duymadan mutlu olabilir misiniz?

Hayır, şart değil. Mutluluk tamamen birine bağlanınca kırılgan oluyor. İnsan önce kendiyle iyi olabildiğinde daha sağlam hissediyor. Ama birini hayatına almak mutluluğu paylaşmayı güzelleştiriyor. Yani ihtiyaçtan değil, isteyerek olduğunda anlamlı oluyor. Asıl fark da burada.
Bu sadece senin yetersizliğinin bir itirafı olur. Bir başkasını mutluluk kaynağın haline getirmek, anahtarı yabancı birinin cebine koyup kapının önünde ev sahibinin keyfini beklemekten farksız. Ne kadar zavallıca, dimi?😌💅🏻 Yani hayır, kimseye ihtiyacın yok. Sadece senin ışığına eşlik edebilecek kadar şanslı birileri olabilir. O kadar. 🥂
Aynen öyle canoo
Yok. Ve olmamalı. Mutluluk başkalarından gelen bir şeye dönüştüğü zaman kendine ait bir mutluluğun olmaz. Kendine ait bir mutluluğun olmayıncada başkaları olsada olmasada mutlu olamazsın.
Bence temel mutluluk için kimseye ihtiyaç yok ama anlam duygusu için ilişkilere ihtiyaç var 😊 Yalnızken de keyif alabiliyorsan, biri geldiğinde o mutluluk çarpan etkisiyle artıyor diyebiliriz. İhtiyaç duymadan sevmek, mecbur hissetmeden paylaşmak en sağlıklısı 💫 Yani önce “ben iyi miyim?” sonra “biriyle daha da güzel olur mu?” sorusu.
Cevap
13Cevap
Hayır kesinlikle alakası yok. İnsan kendiyle mutluysa mutludur, değilse zaten etrafı kalabalık da olsa beş para etmez ya.
Duygusal anlamda evet ihtiyaç var kendi kendimize ne kadar yetiyor olsakta bir şeyler eksik kalıyor ve duygusal boşluk mutsuz ediyor
Aileye ihtiyaç var diye düşünüyorum özel birine ihtiyaç yok mutluluk için
Deniz kokusu, kahve kokusu bile beni saatlerce mutlu ediyor.. Birine ihtiyacım yok.
Tek başıma mutlu olmak zor, imkansız değil ama gerek yok.
kimseye ihtiyacım yok. mutlu da değilim
Hayır. İnsan önce kendiyle mutlu olmalı
”Biri” ne var fena mı? 😅
ben zaten mutluyum orası ayrı tabiiiiiisiii jdkfkg
Dksdkdl
Sensin dksdkdl
Aman aman fghsdg
Öyle değildi anlamadı kfkkg
Neyi anlamadım canom sdfhgs
Anlamazsın öyle clfkkg
Birine ihtiyaç yok ama yine de insan sevmek sevilmek ister bunun mutluluğu daha başka
Evet çok doğru söylüyorsun
Hayır yok. İnsan önce tek başına mutlu olmayı bilmeli kendini mutlu etmeyi öğrenmeli sonrası sonra
yoo yalnizken de huzurlu bi mutluluga sahibiz cok sukur
sevilmek için vardır ama tek başıma da mutlu olabilirim
Şöyle var, biri mutlu olduğuna şahit olsun istiyor insan
yok be niye olsun kendisiyle mutlu olan insan olabilmek önemli
Bence kesinlikle var yalnızlık sevgisizlik çok boğucu
Bence yok zaten olanlar da mutlu edecek diye bir kural yok
Hayır gerek yok, sağlık yerinde olsun akışında her şey harikaaa
hayır yok insan kendine kendine de mutlu olabiliirrr
Yalnızlığın dibine vurdum artık tüm seviyeleri yaşadım artık yanlız başıma mutlu olmak istemiyorum
Tek başıma da mutluyum
Evet oluyor valla bazen cok yalniz hissediyom kendimi * sevgilide istemiyom su an hic ugrasamam kgkgkg sonrada boş ver diyom öyle diyincede zaman geciyo kgkdkf
Olmadığını daha erken anlamadığım için kızıyorum
Bazen var ancak insan tek başına mutlu olmayı öğrenmeli
Sanmıyorum insan kendine yetmeli önce
Kendime ihtiyacım var sadece.
Hayır bana ayna yeterli 🪞
Kendiyle mutlu olmayı başarabilen için yoktur
Mutluluk insanlara endeksli olmamalı.
Yok ama biri varken mutlu olmak daha kolay
Mutlu olmak için birine ihtiyacım yok
Biri = Euro’lar 😂
paraya ihtiyac var
Benim yok