Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
Hayır tabi ki de şart değildir insan kendi kendine de mutlu olabilir önce sağlık olması gerekiyor başta sonra da para olması gerekiyor.. ama tabi ki insan sevilirse daha çok mutlu olur orası ayrı bir konu
Bi ara tam olarak böyle bi yanılgıya düşmüştüm. Hayatımda birinin olmamasını mutsuzluk sayıyordum. Sonradan farkettim asıl enerjinin, asıl bana beni iyi hissettiren şeyin kendim olduğunu. Şimdilerde hayatımda biri olsun diye önüme gelene tamam demiyorum. İnsan seçiyorum ve gönlünce yaşayıp eğleniyorum. Kendime küçük hediyeler alıyorum hiç hesapta yokken. Tek başıma alışverişe gidiyorum varsa güzel bi film izliyorum. Keyif alacağımı bildiğim aktiviteleri kendimle yapıyorum. Başkasının anlamasını bekleyip benim için bunları yapmasını beklemiyorum mesela.
Çok doğru bir karar bende artık senin gibi oldum. Birinin bizi düşünmesini bekleyerek daha çok hayal kırıklığına uğruyoruz aslında, hayat enerjimizi sömürüyorlar. Aslında biz kendi kendimizi daha mutlu ediyoruz ya
Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı.
Mutlu olmak için illa birilerinin olması gerektiğini düşünmüyorum. Tabii ki insan ilişkileri, sevgili ya da arkadaşlar hayatı daha renkli kılabilir ama asıl mutluluk, insanın iç dünyasında bulduğu huzurla gelir. Kendini kabul etmek, hedeflere ulaşmak, kendiyle barışık olmak da önemli. Başkalarının varlığı mutluluğu pekiştirebilir ama tek başına mutluluğu sağlamaz. Kişi, önce kendi mutluluğunu bulmalı, sonra başkalarına da bunu yansıtarak daha güçlü bağlar kurabilir.
Kendine olan saygısını yitirmiş insandır. insanı kendisi mutlu edemiyorsa onu hayatta hiç bir şey mutlu edemez. Ya da ben yanlış düşünüyorum ama şu yaşıma kadar hiç yanılmadım.
İnsan doğası gereği hep bir arayıştadır yanlız yaşayamaz bi eş le mutluluk bulur yorumları okudum da bence yanılıyorsunuz mutluluk başkasının insanın hayatına girmesiye başlar yoksa hayatın boş ve anlamsız olduğunu düşünüyorum