Görmemiş olduğunuz için aslında esas otokontrol manyağı olan sizsiniz.
İki para kazanınca, "ben istediğimi alırım param yetiyor" dersiniz, evin geleceği çok umrunuzda olmuyor.
İki dışarı çıkınca, "e param var, hesap vermeme gerek de yok, çıkar gelirim" kafasına giriyorsunuz, çünkü görmemişsiniz. Erkeklerin çoğu 15-16 yaşlarından itibaren akıyor zaten ora bura.
Arkadaş grubunuzun gazı da zaten içler acısı, en ufak müdahelede ayrıl diyenler kim? bak bakalım aşk ilişkileri sorularına, say ayrıl diyen cinsiyet sayısını :dSiz diyorsunuz ki ben istediğim kadar müdahale edebilirim ama o bana dokunmasın. Ve bana dokunmamasını da ben ancak para kazanarak sağlarım, eğer param varsa o benim üzerimde asla söz sahibi olamaz. Gibi bir algınız var.
Sizi kontrol etmek isteyen yok. Siz sürekli ama sürekli, taa flört aşamasında konuştuğunuz ve erkeği sinir eden konuları sürekli yapmaya (kıyafet, takipçiler, erkek arkadaşlar vs.) programlısınız. Sorunların birçoğu bu yüzden çıkıyor zaten.
Benim istediğim kadın sizler gibi olamaz, ayakları üstünde de durur, kendi parasını da kazanır ama evine ve evin geleceğini de kendi derdi gibi sahiplenir. Paran kadar konuşabilirsin algısına sahip değildir. Beni kontrol etmeye çalışmaz (istese de yapamaz zaten, tanrı başedememiş kulun hiç şansı yok :d) erkeğine destek çıkar, detaycı bakış açısı ile onun hayatını kolaylaştırır ve bundan keyif alır ve aynı şeylerin hepsini de erkek karısı için yapar biz zaten çocukluğumuzda kadının hayatını kolaylaştırmaya programlanıyoruz. Siz işleri zorlaştırıyorsunuz.
Bakın mesela çoğu ayrılık konusu (aldatmalar gibi karakteristik konular dışında konuşuyorum), ya kıyafet, ya o kişi listeden çıkart, o çocukla görüşme, geç saatte dışarı çıkma, haberdar et vs. gibi çok ama çok temel konular.
Sizi kontrol etmek değildi hiçbir zaman amacımız, Korunmaya muhtaç olan sizsiniz biz görevimizi yapmaya çalışıyorken siz çıkardığınız zorlukları sanki tüm dünya sizin etrafınızda dönüyormuş gibi kendi adınıza yorumluyorsunuz.
Size sevgililiğinde para harcamış, mutlu etmeye çalışmış bir adam, evlendiğinizde mi paranıza çökecek allasen?
59 Yorumla- 4 ay
Kadın çalışır kazanır erkeğe destek çıkarda erkek kadına destek çıkar ev işlerini bölüşür çocuk bakar mı
- 4 ay
O karakterde erkek yok sorun burada başlıyor her erkek çalışan para veren ev işi yapan çocuk Bakan kadın istiyor ama ev işi yapan çocuk bakan adam yok
- 4 ay
Görmedin mi elini yüreğine koyda konuş çalışmayan kadın kalmadı bu ekonomide kime baksam karı koca çalışıyor ama adamlar eve gelince yatıyor
- 4 ay
Mevzu tam olarak bu çalışıp kocasına destek olsun demişsin ama adam destek olmuyor
- 4 ay
@İsimssizüyee https://youtube.com/shorts/sQ9QKgQtv0M?si=I11bEe
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 11,4b cevap paylaştı. Çünkü güçlü ve kontrol edilemeyen bir kadın, bazı erkeklerin alıştığı düzeni sarsıyor. Kontrol etmeye alışan biri için karşısında kendi ayakları üzerinde duran, ne istediğini bilen bir kadın huzursuz edici olabiliyor. Bu rahatsızlık çoğu zaman kadının gücünden değil, erkeğin kendi güvensizliğinden kaynaklanıyor. Güçlü bir kadın karşısında insan ister istemez kendine bakmak zorunda kalıyor. Herkes buna hazır olmuyor. O yüzden mesele kadınların gücü değil, bu gücü kabullenebilecek olgunluk.
77 Yorumla- 4 ay
Böyle bir erkek neredeyse yok günümüzde.
- 4 ay
Sanırım ben hiç denk gelmedim öylesine
- 4 ay
İnşallah nasip olur o zaman..
- 4 ay
🍀💫
- Kişilik & Karakter konusunda 814 cevap paylaştı.
4 ayİnanır mısınız? Konunun erkek ve kadınla hiç ilgisi yok. İnsanlıkla ilgilisi var, gelişimle ilgisi var, özgür irade ile ilgisi var, düşünce özgürlüğü ile ilgisi var, hayata bakış açısı ile ilgisi var, aile ve genlerle ilgisi var, ne istediğini bilmekle ilgisi var, maksat ve bir yolunun olması ile ilgisi var, tevazu ve kendini bilmekle ilgisi var. Bunları bilen ve iyi yönde sahip olan birisi güç ve ya kontrol düşünmez hayatını yaşamaya bakar, niyeti dahilinde bu saçma şüphelere düşmez, ayrım yapmaz. Birisi güç ve ya kontrol etmeyi yukarıda belirtilenler düşünülmeden ve icraata geçmeden niyeti bozarsa sadece insan değil bir tür yaratık, kusura bakmayın. Edep ve yerini bilmek, iyi niyeti korumak en elzem şeyler. Bunları düşünmekten yoksun biri lütfen benden uzak dursun zira midem bulanıyor
10 Yorumla
4 ayErkeklerin güçlü ve kontrol edilemeyen kadınlardan rahatsız olmasının nedeni çoğu zaman kadının gücü değil erkeğin kendi içindeki güvensizliktir çünkü kontrol edemediği bir kadın onun alıştığı üstünlük rolünü sarsar egosunu tehdit eder ve kendi değerini sorgulamasına neden olur bazı erkekler kadın güçlü olduğunda kendini yetersiz hisseder çünkü güç paylaşmayı değil hükmetmeyi öğrenmiştir bağımsız bir kadın ihtiyaç duymadığını gösterdiğinde bu bazı erkekler için sevilmeme korkusunu tetikler mesele kadınların fazla güçlü olması değil erkeklerin duygusal olarak yeterince olgun olmamasıdır.
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bazı erkekler, güçlü ve kontrol edilemeyen kadına tahammül edemiyor çünkü egosu sarsılıyor 💥
Kontrolü kaybedince değerini kaybettiğini sanıyor, bu da öfke ve hakarete dönüyor.
Bu aslında senin gücünden çok, onun yetersizliğini gösteriyor. Sağlıklı bir erkek, güçlü kadından korkmaz, yanında durur 💫10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
m 4 ayÇok yanlış anlamışsın olayı şimdi şöyle düşünelim erkek ve kadın düşüncesi her zaman ayrıdır kadın erkeğe sürekli baskı kuran ve üstün görünmeye çalışan bir varlı Buda erkeğin normal olarak zoruna gidebilir çünkü erkeğin erkeklik gururu ile kadının gururu arasında çok fazla fark var.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
u 4 aybana zararı olmayan kimseden rahatsız olmam.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Yönetmeyi seviyorum yönetilmeyi değil
00 Yorumla
4 ayHayır. Hiçbir erkek; ayakları yere basan, kendine has bir duruşu olan, bedeniyle değil zekasıyla, vizyonuyla, yeteneğiyle, mesleğiyle -ev hanımlığı da buna dahildir- var olabilen, hayata tutunan bir kadından rahatsız olmaz. Daha doğrusu erkekler hiçbir kadından rahatsız olmaz.
Erkekler; açık giyinmeyi çağdaşlık, çıplaklığı özgürlük, ukalalığı özgüven, ucuz işçiliği ekonomik özgürlük, haklı olmayı saygısızlıkla karıştıranl, onun bunun sermayesi olmayı da güçlü olma şeklinde tanımlayan ve hayatını, ilişkilerini bu eksende kurgulayan kadınlarla uzun ilişki yaşamak istemez. Hepsi bu kadar. Çünkü bu tip borderline paternleri olan hiçbir kadından sadakat/güven temin edilemez.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 519 cevap paylaştı. Buradaki sorun güçlü kadın olması değil erkekler kadınların güçlü olmasıyla ilgilenmiyor istedikleri zaten çok minimalist küçük şeyler gerçekten inanın bana bu hayvanların eş seçiminde ki dürtüleri biraz daha insana Uygun yapıp modernleştirin herkes mutlu olur feminen olmanız, saygı, sevgi, sadakat sadece bunlar yeterli siz ben güçlü kadınım her şeyi yaparım diye alfa olmaya çalışırsanız zaten en başta aranan özellik kayboluyor feminenlikten uzaklaşıyorsunuz eski Hollywood yıldızlarına bakın Madonna gibi Jean harlow gibi veya Türk sanatçılardan Türkan Şoray gibi Filiz Akın Sezen Aksu güçlü kadınlar ama feminenlikten uzakta değiller kuralları da var ama herkesin istediği kadınlarda olabiliyorlar sosyal medya yüzünden sizi erkeklerle yarıştırmaya çalışıyorlar ama kadınlar kadınlarla erkekler erkeklerle yarışır iki cinsiyetinde güçlü görünmesi çağdaş olması farklıdır
00 Yorumla
4 ayZeki erkekler zeki kadın ister kadının dikbaşlı ve özgüvenli olması hoşuna gider böyle bir kadını yanında taşımaktan mutlu ve gururludur. Gücünü gösterdiği kadar kadından da o gücü görmek onu ona bağlar. Bu durum onun onur ve gururudur. Zeki olmayan normal standartlarda olan erkeklerde sessiz ılımlı gücünü göstereceğini kadın ister
30 Yorumla
4 ayErkek toplumsal yetiştirilme tarzı ve içgüdüleri gereği baskın olma yönetme eğilimindedirler bunu yapamadıklarında ne kadar dıştan Hayır öyle düşünüyorum deseler de yeteri kadar erkeksi hissetmezler O yüzden dolayı lafta ne kadar güçlü kadınlarla gurur duyuyoruz deseler de gün sonunda pasif kendi dediklerini yaptırabilecekleri kadınlarla birlikte olur evlenirler
20 YorumlaErkekler yapıları gereği güçlü olmak ister ve her kadın bunu istemez. Kadınlar hayatta desteksiz özellikle de babadan destek almadan büyür ilerlerse ileride sert durmayı alışkanlık haline getiriyor doğal olarak. Bazı erkeklerde de sinir sorunu var hayiri cevap kabul etmeme durumu anası babası eğitmeyince oluyor bu dediğim.
23 Yorumla- 4 ay
Peki sen oğlun olursa bu konuyu bilen eğitimli biri yetiştirebilir misin
- 4 ay
@Garipkalp1607 evet şu an bile basladım hayır yeterli bir cevap olmalı. Şu an ülkemizdeki pek çok sorundan biri de sinir konusunun bilinmemesi hem kendi bedenini korusun hem başkasının sınırlarına saygılı olsun. Hayiri cevap kabul etmek bunlardan biri ve onun hayır dediği şeylerde de ben ısrar etmem ki daha küçük
- 4 ay
Hiim oğlun var yani Allah bağışlasın
- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
4 ay
Çünkü çoğu erkek güçlü kadından değil, kontrol edememekten rahatsız oluyor.
Alıştıkları rol bozuluyor, kendilerini daha az gerekli hissediyorlar. Güçlü kadın ayna gibi; özgüveni, eksikleri yüzlerine vuruyor. Ee herkes kaldıramıyor tabi30 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. onların yaptığı da yanlış tabide, bende çalışan kadınlarla konuştum, bazılarıyla ilişkim oldu. genel gözlemim ve deneyimim, o tarz kadınlardan ya konum olarak çok daha yukarda olmak ya da kadın dilinden anlayan baskın bir karakter olmak gerek. değilse kadın ilişkide olsa bile başkasını arzuluyor, aldatıyor ya da terk ediyor. ben nefret eden tarafta değilim, o bir zayıflık belirtisi. erkekten kaynaklı bir sorun. ama kadındaki sorunlarda bunlar oluyor.
10 Yorumla
4 ayİşlerine gelmiyor o yüzden baş edemeyeceklerini biliyorlar nerde slak kız varsa at sineğinin b@ka yapıştığı gibi ona yapışırlar çünkü slak insan sorgulamaz anlamaz şüphelenmez körü körüne bağlanır ne derse yapar bu da er*keklerin istediği şeydir.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 909 cevap paylaştı. Tek başına tekrar yazıyorum herseyi tek başına halleden tek başına altından kalkan her zorluğu her derdi tek başına çözen güçlü hayatı tek başına sırtlayıp kimseye muhtaç olmayan kadınların önünde saygıyla eğilirim
Amaaaa
Birilerinin varlığı olmadan çantasını bile alamayan birilerinin desteğini almadan dışarı bile çıkamayan kadınlar burada nara atmasın özgürüz güçlüyüz diye00 Yorumla
4 ayburada kontrol edilememekten kasıt herhangi bir konuda makul açıklamalara takılmayan, kendi isteğini tamamen öncelediği için hiçbir konuda uzlaşamadığım bir hemcinsim ise ben de rahatsız olurum lakin kendi sınırımızı çizmenizde fayda var, bu durumdan rahatsız olan karşı cinsinizin size uyumlu olmadığını düşünmeniz daha kısa zamanda ve kolay olur.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Soruyor musun cidden? Türkiye'de çoğu ilişkide kadın güçsüz, daha az paraya sahip, daha kısa olunca makbul oluyor. Ataerkil sistemin sonucu bu. Erkekler kendini böyle erkek gibi hissediyor ve bundan çoğu kadın da şikayetçi değil.
13 Yorumla
Soran4 ayMaddi yönden demedim bunu
- 4 ay
O kadar doğru ki..
Gizli Üye(25-29)4 ayBen hep güçlü birisiydim kendimi ezdirmem. Eşimde değiştiririm diye düşündü muhtemelen evlenirken bir ara buna benzer bir şey söylemişti. Bir gün terk ettim çocuğumu da alıp o zaman akıllandı şimdi ayağını denk alıyor. Bu arada mesele para değil param olduğu için güçlü değilim. Çalışmıyorum evde bebeğimize bakıyorum kendi gelirim yok ama kimseye de eyvallahım yok. Ben en dibi de görsem çıkarım bir şekilde kendime güveniyorum
00 Yorumla
4 ayAç gözlü oldukları için ceplerini boşaltan kızlar müstehak !
32 Yorumla- 4 ay
O kadınların elleri dert görmesin. Hak ediyorlar yolunmayı.
- 4 ay
Ediyorlar !!!
Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Güçlü kadın severim de kontrol edilemeyen falan diyorsun, senin düşünce yapın yanlış yere kayıyor gibi geldi. Dik başlı asi sevmem. Konuşup anlaşılması taraftarıyım. Yanımda çocuk istemiyorum benim dediğim olacak diyen. Güçlü olsun.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 714 cevap paylaştı.
4 ayÇünkü genel olarak ülkemizde erkeklerin kendisine güveni yok. Bu sebeple de söz geçiremeyeceği bir kadın karşısında kontrolü elden kaybetmekten korkuyor. Çoğunluk zihniyete göre kadınlar her daim erkeğe muhtaç, güçsüz ve bağımlı kalmalı.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
4 ayİilişkideysen bu şekilde problem olur tabi. Sürekli kadına karışmakta olmaz ama hiç bir şeyi dinlememek sıkıntı.
Erkekler güçlü, kendi ayaklarının üstünde duran, meslek sahibi kadınları sever.
10 Yorumla
4 ayGüçlü olacaksınız derken her şeye yetme telaşındasınız, yardım veya dışarıdan destek alma yönünüz köreldi. Erkekler vericidir size destek olmak ister ancak bunun kabul etmez ve iterseniz soğuma ortaya çıkar.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Bence bazı erkekler güçlü ve özgür kadın karşısında kendini yetersiz hissettiği için kontrol etmeye çalışıyor, kontrol edemeyince de öfkeye sarılıyor. Aslında sorun kadının duruşu değil, erkeğin kendi güvensizliği oluyor.
00 Yorumla
4 ayErkekler huzur ve sakinlik sever. Kadınlara göre korkak bile denilebilir. Eğer güçlü ve kontrol edilemeyen insansanız düzeni sizin kurmanız gerekir. Hem erkek erkeklik rolünü yapamazsın ben onun kurduğu düzeni bozayım hem de bende sorumluluk almayayım mantığı ile iş olmaz
10 Yorumla
4 ayKadınları yaftalayıp , onlara hakaret edip sınıflandırıp sonra görüşünü yorumlara kapatan erkekler net bir gösterge bence.
Başka açıklamaya lüzum yok
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
4 ayO gücü evliliğimize, bana, yuvamiza ya da iliskimize sorumsuzluk edecek şekilde kullanmaya çalışırsa elbette kontrol altına almaya çalışacağım.
Onun dışında rahatsız olmuyorum.00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
4 ayNeden? Kadın bir makinemi ki kontrol edeyim? Değil elbette bir erkek kadın ruhunu anlayabiliyorsa hükmedemeyeceğini kontrol dilemeyeceğini de gayet iyi bilir bilmeli de!
00 Yorumla
4 ayGüçlü kadınlarla hiçbir alıp veremediğim yok, kontrol etme gibi de bir takıntım olsa, robot alır onu kontrol ederim. Ya da evcil hayvan ikisi de aynı.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
4 ayYooo. Ben kendi adıma hiç rahatsız değilim walla. Onların akıbeti belli ki. O kadar güçlü olan kadın elinde hiçbir erkek daimi durmaz. Onlarda papuc olur erkekler arasında.
00 Yorumla
4 ayHerkes itaatkâr birini ister yanında. Ataerkil toplumda çoğunlukla kadınlar itaatkâr olmaya zorlanır. Ama kadınlar da itaatkâr erkek bulursa hiç de memnuniyetsiz olmazlar
00 Yorumlaher insanın bir sınırı var o olmayınca rahatız olur bu cinsiyetten bağımsız kişiden kişiye değişir ama herkesin belli bir seviyeye kadar toleransı sınırı vardır
00 YorumlaÖdleri kopuyor onlarsız da yaşayıp, hayattan zevk alabiliriz diye 💁♀️
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Erkekler yapısal geri otoriter insanlardır o bakımdan otorite kurmaya çalışırlar bunu başaramazlarsa rahatsızlık hissederler
10 Yorumla
4 ayEvrimsel süreçte kontrol edilemeyen kadın beslenmeyen terkedilen bebek ve neslin tehlikesi olarak DNA ya kodlandigi için olabilirmi
14 Yorumla- 4 ay
Amaloğum 🤣🤣🤣
- 4 ay
Kardeşim iyi dileklerine mutakiben çok teşekkür ediyorum seni kirdimsa özür dilerim genetik zeka ve doğal seleksiyon bir zaman ilgimi cekmis araştırma gereği duyurmuştu bana
Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Egolu ve kompleksli erkek güçlü kadın sevmez kendine rakip olarak görür
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
4 ayEzik kadın itaat kar kadındır o yüzden kullanılan kadın arıyorlar hizmetçi
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı. erkekler kadınlar kendilerine mahkum olsun, onlara bağlı olsun istiyorlar.
20 Yorumla
4 ayNefret etmezler ama onlar için bir tehdit algısı. Çünkü erkek otoriteyi elinde tutmak ister.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayErkeklere en basitinden, evlenmeyi düşünmediğini söyle ve nasıl kudurduklarını gör, güçlü kadın ne ki
26 Yorumla
Soran4 ayayrı ev istiyorum al bakarız o zaman diyorum çünkü bazıları hala aile evinde yaşıyor ve annesinin dizinden ayrılmayı düşünmüyorlar şaka gibi 😀
Soran4 ay@Stealthy yo yalvarıyorlar evlenmek için
Cevap sahibi4 ayNeden peki evlenmeyi düşünmüyorum diyen kadına kedi annesi diye kudurmaya başlıyorlar yaşlanınca ne yapacaksın diyorlar, deli gibi korkuyorlar evlenecek birini bulamamaktan da ondan
4 ayBen güçlü kadın severim. Genelde bunu istemeyen erkekler yeterince kontrol sahibi olamayan ve güçlü olmayan erkeklerdir. :)
00 Yorumla
4 ayaslında hani bi erkek algısı varya toplumda işte erkek bilir erkek yapar ondan dolayı kaynaklanıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayVar öyleleri ama kendilerince de haklılar, ilişkide her şeyi karşı taraf onaylar ya da isterse ve bu durumda kendisinin hiçbir dediği olmamasına rağmen hâlâ onun dediklerini yapan varsa o ilişkiden zaten hiçbir hayır gelmez.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 983 cevap paylaştı. Onu kasın yerine koymuyoruz bile kafasının dikine giden söz dinlemeyen kasınlardan tiskiniyorum uzak dursun biz bayan arıyoruz süpürgeli cadı değil
02 Yorumla- 4 ay
Antepli kendisini nasılda belli ediyor
4 ayYok ya ne alakası var. Tam tersi güçlü kadınları severim
03 Yorumla- 4 ay
Çok yanlış düşünüyorsun. Keşke okumuş doktora mezunu eşim olsa. Tapıyorum okumuş eğitimli modern kadına. Kız olmasını istemiyorum. Doçent ile tanıştım. Çocuk istese benden 10 yaş büyük hemen nikah basarım. Sen ne mezuniyetin var mesela merak ettim bitirdin mi 10 tane üniversite falan.
Soran4 ay10 tane üniversite bitirsem emin ol Türkiyede yaşamazdım minik kuş 😉
- 4 ay
Cancağızım Kadının dibi belki bitirip de yaşayan var
- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
4 ayYok benim eşim hiç öyle değil. Ben bildiğimi okurum herkes bunu bilir eşim de biliyor ve beni sağolsun böyle kabul ediyor yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayKontrol edilemeyen güç önce kendine sonra çevresine zarar verir... Güçlü görükceğim diye keçileri kaçırmış tip dolu. üstelik güçlü bile değiller
10 Yorumla
4 ayBunun cevabı 3 gün önce başkaydı bende, şimdi başka (..)
12 Yorumla- 4 ay
?🫴
- 4 ay
@Matraxwoman ne diyim bilemedim, uzun belki cevabı ama, genç arkdaşlara şu kadarını söyliim..
hayatımda, güçlü kadınlarla yola çıkmak, beni daha güçlü yaptı, kendime saygımı artırdı, zaaflarıma galip getirdi ve daha özgür kıldı..
4 ayAtaerkil toplumda olduğumuz için sanırım. Ama kızların çoğu da güçlü olmak istemiyor zaten.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
s 4 ayZayıf erkekler öyleler. Kendine güvenen erkek güçlü kadının yanında olmaktan keyif alır
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
4 ayCevap sorunun içinde. Kontrol edememe korkusu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayErkeklerin kontrol edemediği kadın olmak dünyanın en eğlenceli aktivitesi :P
23 Yorumla
Soran4 ayİstedikleri olmayınca sürekli hakaret ediyorlar Ahha
Cevap sahibi4 ayağlasınlar bırak. p
Farketmiyo erkegide ayni kadinida ayni aslanla başetmek gibi birsey ya.
00 YorumlaOnlara göre güç ve kontrol sadece kendilerinde olmalıdır çünkü.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Temelde özgüven eksikliği olabilir ama her şeye inatlasan kadınla da anlaşılmaz tabi
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 388 cevap paylaştı.
4 ayHayatı ve bir doğruyu kelimelerle anlatabilirsin de yaşayamazsın sorun orada
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 857 cevap paylaştı.
4 ayErkek olsam böyle kadın istemem o ne öyle başına buyruk
00 Yorumla Adi üstünde güçlü bu tanım bile onları yerle bir edecek noktada.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayKontrolü ele aldığını sanan kadinlarin her an aldatip her türlü picligi yapacak kadar g*tleri kalkıyor çünkü.. Kuku benim istediğimi yaparim diyip yaptiginiz şeyler bi erkeğe yapicaginiz en büyük ihanet , ama siz onuda bilmezsiniz , basiretiniz bağlanmış sizin. Sizi skp atan hirtlara taparkende güçlü kadin oluyor musunuz? Sonra kontrolü kadina veren erkeklere prenses diye saçma bi lakap takanda siz dengesiz kadinlarsiniz..
00 Yorumla
4 ayKadın aklıyla bir yere varamadıklarını bildikleri için
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
4 ayGüçlüymüş kontrol edilemiyormuş kibire bak kibire Sanki ölümsüzsünüz *
07 Yorumla- 4 ay
Binlerce yıldır elinizde olan o kibirli ataerkil düzen elinizden kayıp gidecek diye mi bu korku? 😂
- 4 ay
@Arteria_Coronaria heee kibir budalası xmcuk hee
- 4 ay
Ağlama ağzı bozuk şey. Tırsınca hemen küfüre bağlıyorsunuz. Yazık size.
- 4 ay
@Arteria_Coronaria çok konuşma kırbacı yersin bak.
- 4 ay
Sen sondalanmak istiyorsun ya, o zaman görürsün işte elimdeki kırbacı 🙂
- 4 ay
Akıllı ol o kopuk çenene sahip çık
- 4 ay
@Arteria_Coronaria puhaha
Seni hırçın tatlış zilli
Yerim ki memciklerini ben senin 😃
O değil de kedicik çok tatlış 😀
Kişilik & Karakter konusunda 15,8b cevap paylaştı. Kadın erkeğe muhtaç olmasın ama bırakıp gidecek gibi eril enerji vererek de davranmasın
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 923 cevap paylaştı.
4 ayKadın dediğin biraz etli butlu olacak ele avuca gelecek
00 Yorumla - Devamını Gör (87)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne