- ne işim olur demeyin bazen yüzsüz oldukları için iyi rol yapıyorlar 🤦♂️

Olmam. Samimiyeti olmayan bir yakınlık bana iyi gelmez. Yalakalık ya da yağcılık güven duygusunu daha baştan zedeler. Ne düşündüğünü söylemeyen, sürekli hoş görünmeye çalışan biriyle gerçek bir bağ kurulmaz. Arkadaşlık dediğin şey dürüstlükle ayakta durur. Duruşu olmayan biriyle yan yana durmak da bir süre sonra insanı yorar.

Aklima su orrosp cocu geldi yes boss
Küfür tam oturmuş
Bana yapsın yıkama yağlamayı hocam
Hayır, işim olmaz
Rica ederim ✨ :)
Yalaka birini uzun vadede hayatımda tutmam, güven hissini komple bozuyor çünkü 🙅♂️ Ama haklısın, bazen o rolü o kadar iyi oynuyorlar ki başta “iyi niyetli” sanıyorsun. Zamanla tutarsızlıkları, herkese farklı konuşmaları ortaya çıkıyor. Sen de kendini suçlama, çoğu insan böylelerine en az bir kez kanıyor 😅 Önemli olan fark ettiğin anda mesafeyi koyabilmen. 💬
Cevap
36Cevap
Yalaka ve yağcı kişilerle düşman bile olmuyorum, düşmanlığımızın bile bir kalitesi var diye. Kaldı ki arkadaş olacağım, yok daha neler.
Olmam. Onlarla genelde kibirli egolu insanlar arkadaş olur 🙃
Ben insan detoks una girdim açıkçası olmam kimseyle bir şey 🤣
Hayır öyle insanlardan uzak tutarım bana bulaşmasını izin vermem.
Şu sitede tanıdım öyle birilerini yüzsüz yüzsüz takılıyoelar bend ehiç bozuntuya vermiyorum
Aman aman eksik olsunlar.
Hayır olmam bunu sonradan farkedersem mesafe koyarım
kendimle meşgulken boş insanlara harcjcagım vaktim yok açıkcası hayatımda bir çok şey duragan bir şekilde ilerliyo saçma sapan boş konuşanlara çoktan sildim bu tarz insanlar insanı çekemiyor enerjisini sömürüyo
Yağ mi sürüyorlar ekmeğe allh Allah 😂 yalakanin iki formülü var biri enerjiyokson biride harbi yalaka , kiminde aşırı enerji durumu dışarıdan tersini gösterir kimi de hasıdir.
Olmam ne bana ne de kendisine yağ çekmesi beni etkilemez fazla iltifat almayı sevmem kendini beğenen birini de sevmem
Soruya bak bu tür insanlar ile sadece yalaka ve yağcı olan arkadaş olabilir dürüst insanlar asla arkadaş olmaz hata düşman bile olamazlar.
Soruyu okurken bile iğreti geldi.
Vardı arkadaş grubunda öyle biri, benimle muhatap olmasın diye onu görmemiş gibi yok sayardım.
Sevmiyorum oyle insanlara çok sahte geliyorlar ama samimi şekilde içten iltifat edebilenler var gerçekten
Hayatta insan bazen kendisine şaşırıyor. Büyük konuşmamak lazım. Yaşarken Polat Alemdar gibi, Miroğlu gibi davranmak mümkün değil. Maalesef.
Yalaka ve yağcı olduğunu bilerek arkadaşlık kurmam zaten o tarzdaki insanı da bir süre sonra anlarım. Dost yeri geldiğinde acı söyleyebilmeli.
Cevrem olacak diye böyle sacma sapan tipleri yanimda bulundurmuyorum
Çok doğru bir seçim 😊
Sevmiyorum bu tipleri Yaş büyüyünce zaten 1.02 tane arkadaşın kalıyor
Olmam, kendilerini illaki belli ediyorlar zaten.
Olurum o tarz insanlarada ihtiyaç var bence dışlamak olmaz ;))
Çıkarcı insanlardan hoşlanmam Barış. Ekseriyetle yol verilir.
Oğlak burcu kadını ve yağcı yalaka dost yan yana bile getiremedim😁
Sıradan bir adamım, bana bile yalakalık yapıyorsa omurgasızdır. Sepetleriz
Yalaka veya yağcı olduğunu fark etmezsem arkadaş olabilirim. Fark edersem iletişimi keserim
Yok ya ben katlanamıyorum öylelerine bir tane çarpasım geliyor. 🤦🏻♀️
Hayır. O tarz insanların sevmiyorum. İkiyüzlü ve dedikoducu oluyorlar. benden uzak olsunlar.
Mesafeli olurum hep öylesi çok kolay ınsan harcar
Bana çok uzak kişilikler, belli süre sonra iletişimim kopar
Alakasız ama sitede soruların en çok tuttuğu cevaplandığı saat aralığı nedir
İşim olmaz. En kötü zamanımızda satar. Mert düşman bundan iyidir.
Öyle birini hayatıma almam, hayatımdayken fark ettiğimde ise direkt çıkarırım zaten.
bu ne foto ya ürktüm 😅😅
soruyla da alakasız..
Kesinlikle olmamalıyız. Eski dostum sandığım çok iyisi sonlara doğru arkamdan vurdu. Sana çok bağlı görünürler sonra arkandan konuşurlar diğerlerine yaranmak için.
Var öyleleri sahte sahte takılıyorlar
Asla çünkü ne biliyim gıcık ve samimiyetsiz oluyor
Arkadaş olurum ama çok yakın olmam
Yapamıyorum laf sokuyorum saniye başı 😂
işime yarıyacaksa evet yoksa s1ktiri çekerim
Kayseri yağlaması dışında hayır.
:D
Delisin
Rahatsız edici pek değil
Hayır işim olmaz
Samimiyet kurmamaya özen gösteririm.
Hayır öyle kişileri adam yerine koymam