Her şeye şaka yapan, ciddiyetsiz, çok konuşan birisiyle.

Her şeye şaka yapan, ciddiyetsiz, çok konuşan birisiyle.

Kesinlikle evet..
Hatta samimiyetle söyleyeyim, hayatımda öyle birinin eksikliğini her zaman hissederim. Benim için fırlama biriyle arkadaş olmak, monotonluğa açılmış harika bir savaş ilanıdır.
Benim fikrimce "fırlama" tabiri; zekası kıvrak, her durumdan bir mizah çıkarabilen, kuralcı dünyanın ciddiyetini delip geçebilen insanlar için geçerli. Böyle bir arkadaşla vakit geçirmek benim için zihinsel bir detoks gibi. Her şeyin çok tahmin edilebilir olduğu bir hayatta, beni şaşırtan, "Hadi canım, bunu da mı yaptı/söyledi?" dedirten o enerjiye bayılırım. Onların yanındayken ben de kendimi daha hafif, daha az kasılmış hissederim.
Deadpool’u izlemedim, tam olarak nasıl bir tip bilmiyorum. Fırlamadan kastın onu da bilmiyorum. Benim bildiğim fırlama modeli eğlenceli, gergin ortamlarda işi şakaya vurup ortamı yumuşatan, şakacı tiplerdir. Bu ciddiyetsiz oldukları anlamına gelmez, gerektiğinde ciddi olmasını da bilirler. Var öyle bir arşadaşım. Her yaştan insanın kafa dengi olabilecek nitelikte. Tek kusuru biraz fazla konuşuyor olması, ağzında bakla ıslanmaz
Her şeyin bir dozu var. Her şeyi dalgaya vuran, lakayıt, laçka insanları sevmiyorum.
Teşekkür ederim can 🤨
Emoji yanlış oldu sjdjs ☃️
Rica ederim olsun sorun değil sdjsdj ☃️
Bu kardan adam çok tatlı sjdj
Evet öyleymiş şimdi fark ettim sdjsdj
Hayır olmam
Rica ederim dostum
Biz Berk ve Şenay!
Sen bu soruya Deadpool görseli koyarak zaten fena ipucu vermişsin 😉 Fırlama birinin enerjisi yüksek ve eğlenceli olabilir, ama fazlası bazen yorabilir tabii... Herkesin sınırları, mizah anlayışı farklı, bu yüzden uyumlu olup olmadığını biraz zamanla anlarsın. Ama unutma, her fırlamanın içinde bir doz ciddiyet de saklı olabilir! 😎
Cevap
28Cevap
Bu muhabbet kişisel asagilamalar icermiyorsa insanların ve karsisindakinin sayginligini koruyabiliyorsa neşeli şakacı konuşkan insanlari severim. Şakayı ne zannettiği önemlidir benim icin.
Arkadaş grubumda iki kişi böyle her şey demeyelim de genelde şakaya alıyorlar ben de sinirleniyorum o yüzden her şeyi paylaşmıyorum ya da rahatsız olduğumda söylüyorum gerçi onu da şakaya alıyorlar tam sopalıklar yaaa
Her fırlama ciddiyetsiz değildir, yerine göre hareket eden çok tanıdığım var ve en iyi arkadaşlarım hep fırlama oluyor. Benim zerre fırlamalığım yoktur ama fırlama adamlar her zaman daha kafa dengi adamlardır.
Sen bu soruya Deadpool görseli koyarak zaten fena ipucu vermişsin Fırlama birinin enerjisi yüksek ve eğlenceli olabilir, ama fazlası bazen yorabilir tabii... Herkesin sınırları, mizah anlayışı farklı, bu yüzden uyumlu olup olmadığını biraz zamanla anlarsın. Ama unutma, her fırlamanın içinde bir doz ciddiyet de saklı olabilir!
Olamam, espritüel biri olmak kötü bir şey değil ama her şeyi de gırgıra alan biri çok basit kalır benim için, her şey şakaya vurulmaz.
Evet öyle insanlar ortamın neşesidir, belki her şaka her yerde yapılmaz ama ortamına göre şaka yapmayı bilen eğlenceli insan stresi dağıtır neşe verir
Fırlamalık alanına ve derecesine göre değişir. Sapıksa olmaz. İnsanlarla dalga geçiyorsa olmaz.
Asla olmam, ben o tuhaf tipler yüzünden hayatımda kaç dönem kendimden büyük insanların toplumunda oldum
Ya çok konuşan pek dinleyici olmuyor, arkadaşlık ise paylaşmak gerektirir
ben yapamam sanırım , ama zararı olmayan sempatik tiplerde böyle olabiliyorlar.
Her gün oluyorum zihinsel fırlamalık var kendimle arkadaşlığımda
Çekilmiyor hiç sanki ufak çocuğa bakıcılık yapıyo gibi hissediyorum
Yerine göre fırlama olsun. Nerede ne konuşacağını bilmeyen insanlardan hazzetmiyorum.
Eşek şakası yapacaksa kafasına vurulmayı hak ediyor.
Yerini biliyorsa evet ama yerini ve sınırını bilmiyorsa hayır. Yani büyük ihtimalle hayır
Severim fakat, sürekli sürekli her şeyi cıvıtanı da pek sevmem
İş yerinde öyleleri çok var ama idare etmek zorundayız
Hayır olamam.. yerine göre davranan kişiliği oturmuş olması gerekli arkadaşım olabilmesi için
Var böyle bir arkadaşım neşe kaynağı oluyor ama güzel olan tarafı sadece benimleyken öyle 😍
Olurum arkadaş ortamında farklı kişilerin olması güzel
Çok eğlenceli zaman geçirme fırsatı sunuyorlar. 🤣
Abarmadıgı ve saygısıni bozmadıgı surece iyi anlasirim
Olurum hatta oldum gitti😅
Hayır olmam
Çekip cikarmalar ile arkadasim
Haddini biliyorsa olurum
Yakınıma bile bırakmam
Sınırını aşıyorsa olmazdım
Fırlama severim ama dozunda olmalı.
Aptl olacağına fırlama olsun sddd
olurum ama sık görüşmem ;)
Olurum insana öylesi de lazım
Olmam bi fırlama eksikti 😂
Fırlamasın benimkisi, kafa bu kafa
Bana zararı olmadığı sürece sıkıntı olmaz..
En samimi arkadaşım
Çok fırlama ise olmam. Zararı dokunur.
Sevmem o tipleri
Tüm arkadaşlarım fırlama zaten 😃
Yıkık birisiyle arkadaş olmaktan daha iyidir 😄
Ciddiyetsiz biriyle arkadaş olamam
Olurum. Çok yakın olmazdım
Hayır. Laubaliliği hiç sevmem.
Hayır olmam sevmem o tipleri
Var öyle arkadaşlarım
abartıyorsa hayır
Evet olurum hem de hemen olurum