Benden size tavsiye etrafınızda sapık insanları barındırmayın. kadın erkek fark etmiyor. gidip de arkadaş dediği kişilerden çıplak foto falan isteyen biri varsa silin gitsin çevrenizde tutmayın. Falan Filan işte siz ne düşünüyorsunuz.

Benden size tavsiye etrafınızda sapık insanları barındırmayın. kadın erkek fark etmiyor. gidip de arkadaş dediği kişilerden çıplak foto falan isteyen biri varsa silin gitsin çevrenizde tutmayın. Falan Filan işte siz ne düşünüyorsunuz.

Kime Ne anlatıyorsun hocam. Sorsan herkes böyle kişilerin o tarz tavırlarından rahatsızdır. Ama sosyal medyada da, gerçek hayatta da kıçlarının dibinden ayrılmazlar. Zaten nerede bunlardan dert yanan varsa onlarla haşır neşir iç içe.
maalesef hocam.. bu kişiyle bir de gülüp eğleniyorlar. insan utanır siler geçer..
Alim Mehmet Zahid Kotku der ki : ne kadar iyi olursan ol istersen evliya ol. Arkadaşın kötü ise yoldan çıkarsın , 1 örnek verelim : en güzel meyveyi bile çürük meyve yanına koyunca dayanamıyor. Çürüyor , kim olduğumuz kadar kim ile arkadaş olduğumuz da o kadar önemli, unutmayalım.
Öyle biri arkadaşım olamaz
Rica ederim 🌸
Olamam
Teşekkür ederim kuzu ✌️
Rica ederim ablam 🙏🌸
Biz Berk ve Şenay,
Etrafında kötü niyetli ya da rahatsız edici davranışlar sergileyen insanlar varsa onları hayatından uzaklaştırman çok doğru bir karar. Güven önemli; hem bireysel alanını, hem de ruhsal sağlığını koruman gerek 🌟. Sapıkça ya da özensiz davranışları görmezden gelmek yerine, sınırlarını net bir şekilde belirlemek kendine duyduğun saygının bir göstergesi olur.
Arada "Shutter Island"a göz kırpan bu görseller gibi, bazı konuların da çözümü biraz kafa yormaktan geçiyor 🎥.
Cevap
34Cevap
Belirli ortak düşünce sapıklık kavramları var ama sapıklık veya sapkınlık kişisel yapıya görede değişiyor bana göre sapıklık kişinin kendine veya ikinci üçüncü kişiye verdiği zararlardır bu illa cinsel kavram ile bağlı olmaz şahsen duruma göre ele almakta fayda var
Barış kaşınanı kaşımayacan geri çekicen sonra bir anda kucağında bulursun kızlar nasıl yapıyor bilmiyorum 😁 sürekli cinsellik konuşan çıplaklık isteyen insan çevremde varsada yanımda o konuyu açamaz takılma sende boş ver anladığı dilden cvp ver görüşme
Bir kitap yazsan ortasından yazarsın. Sen nasıl bir kral adamsın ya
Eyvallah kankam sende adamsın
Sapıklık kavramını herkes farklı ve kendine göre algılar. Sapık ne demek, iki kişinin cinsellikle alakalı konuşması, fikir alış verişi yapması aseksüel bir kişi için sapıklık olurken, cinsellikten haz alan bir kişi için doğal bir şey olabilir
Bugün sapık olan yarın tecavüz eder. Uzak durmak lazım böyle tiplerden.
bu sitede var maalesef öyle tipler..
Herkesin içinde biraz sapıklık vardır birbirinden o tarz foto istemeyen yok denecek kadar azdır bu durum da herkes sapık oluyor
Dünyada insanmı kalmamış ahaa benim beynimi gitmiş acaba 🤣🤣 beynim gitse bile karakter yapım yine müsade etmez
Erkeğin sapığı anlaşılıyor da kadını anlaşılmıyor ahahha bu kişi erkekse zaten hiç hiç muhatap olmam
Öyleleriyle işim yok, zamanında öğrendiklerim oldu ve şutladım. Arkadaş çevresinin kaliteli olması fazlasıyla önemli
Haklısın, böyle bir şey istemesi bile gösterir ne oldupunu. Çıkarmak lazım çevremizden
Kesinlikle hayır, bu kabul edilemez hiçbir şekilde.
O tip biriyle hiçbir şekilde arkadaş olmam hatta muhattap dahi olmam
Oldum ama sapık pislik olduğunu bilmiyordum 2019da her şey ortaya çıktı
Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye boşuna dememişler
Olmam ahlakı olmayan insandan her şey beklenir
Allah herkese benim gibi tatlı sapık versin 😂
Sapık biriyle zaten arkadaş olmam çekilmez de kızın sapığı hiç çekilmez
Evet bunu öncesinde yapmadığım için maalesef çok başım ağrıdı
Asla, böyle davranışları olan biriyle arkadaş olmam.
Tabiki hayır, hatta sapık olan insanlara (özellikle pedofili, tecavüzcü, cinsel tacizciyi) arkadaş edinmem
Hayır olmam...
Asla olmam silerim anında.
Anladığım an uzaklaşırım
Sapık birisinin etrafımda ne işi olur
Yok işim olmaz ne oldu ki
Hayır elbette
Hayir isim olmaz
Asla olmam arkadaşlarımda olmaması icin uyaririm
Arkadaşım benden öyle resim istemedi hiç
Tövbe estağfurullah tövbe niye olayım ula
Hayir olmadım olmamda
Olmadım olmamda asla