Azınlık raporunu izleyenler bilir, suçları daha yaşanmadan görüp engelleyebiliyorlardı. bu sistem olsa güvenir misiniz? ya da daha suç işlememiş ama işleyecek olan insanların ceza alması sizce doğru mu.

Azınlık raporunu izleyenler bilir, suçları daha yaşanmadan görüp engelleyebiliyorlardı. bu sistem olsa güvenir misiniz? ya da daha suç işlememiş ama işleyecek olan insanların ceza alması sizce doğru mu.

Suçu işlemeden ceza verilemez. Bir zahmet; suçu işleyeceğini biliyorsak, işlemesini engelleyelim. Ayrıca sistemin iyi niyetle kullanılacağı da garanti değil. Ya toplumu bir kesimin veya bir kişinin filan suçu işleyeceğine manipülasyon ile ikna ederlerse.
Geleceği görmek istemezdim
Eyvallah kral 😊
Kısa vadede merak ettirir ama uzun vadede istemezdim. Belirsizlik umudu da heyecanı da canlı tutar. Her şeyi önceden bilmek insanı cesaretsiz ve kayıtsız yapar. Bence insanı insan yapan biraz da geleceği bilmemektir.
İstemiyorum
🫰🍷
Biz Berk ve Şenay 💫
Azınlık Raporu tam da özgür irade mi, kader mi kavgasını suratımıza çarpan film ya 😅 Böyle bir sisteme asla tamamen güvenmezdik. Çünkü “suç işleyebilir” demek, “insan değişemez” demek gibi. Bu da hem etik hem felsefi olarak çok sakat 🚫
Riskleri izlemek, tedbir almak ayrı; daha yapmadığı şey için ceza vermek bambaşka bir distopya olurdu 🥲
Cevap
30Cevap
Hayır istemezdim, bence kimse geleceği görmek istemez böyle bir şey olsaydı hayat felaket duruma gelirdi.
Masumiyet karinesi denen bir kavram var bu ihlal olur sonu gelmez
Hayır sıkıcı olurdu ben istemezdim..
Geleceğimi görmek beni korkutur ama bir iki konu için bunu görmeyi isterdim
O zaman kusurlu insan kalıbı doğardı ve suç potansiyeli olan herkes elenirdi. Tabi bu da suça yatkın/ ara sıra nefsine uyan kesimin ayaklanmasına sebep olurdu. Sisteme karşı iç savaş çıkardı. İstemezdim. Zaten gaybı ancak Allah bilir.
Valla Ülkenin durumu ortada ve bir gelecek görmüyorum.
Kötü günler geride kaldı. Ama Çok daha kötü günler bizleri bekliyor bu çok iyi görebiliyorum.
Keske bunun gibiseylet olsa diyorum bazen bende hatta fazla ileri gidip gorunmez olsam elime bi demir alsam sonradini siz düsünün sevmedigim kisilere o demirle naparim
😁😁😁😁😁😁😁
Acayip yanlış olur. Zaten insanların bir sonraki hareketini biliyorlar. Ona göre davranıyorlar ama bize bu olayları çaktırmıyorlar. Dümdüz gözümüze soksalar acayip kötü olurdu ki olacak böyle günler.
Mantıklı olurdu suç işlememiş ama işleyecek kişilerin denetlenmesi daha mantıklı olur ceza vermek yerine
ıkı hakkım olsaydı ısterdım herseyı degıl herseyi bılırsem hayattan zevk almazdım heyecan olmazdı😳
Suç işlemeden aslında işleyecektin deyip ceza verilmesi adaletli değil görüyorsa tutsun o kisiyi de engel olsun tamamdır
suç işlemememiş insanların ceza alması bnce doğru değil kararlarını değiştirebilyolar çünkü, son ana kadar beklemekte fayda var 🥲
tabi ki mesela 1000 yıl sonrası fena olmazdı.
İstemezdim. Kötü kişilerin eline geçtiğinde dünyanın sonunu dahi getirebilecek bir sistem.
öyle bir şey mümkün değil levh-i mahfus dışında yaratılan hiçbirsey geleceği yazamaz göremez
İsterdim için gerçeği En azından ne yaşayacağımıza dair hayatımızda bir garantimiz olurdu
İstemezdim yanlış kişilerin eline geçerse sorun olabilir
Hayır istemezdim sıfır hatasız olmazdı özgür olamazdım başımA gelicek leri bilip
Ben istemem kötü bişey olursa psikolojikmen çökerim..
Azınlık raporu izleyelm bakalım sistem kendi kendine halletsin bir şeyleri artık
Güzel bir filmdi ve sistem olarak başarılıydı.. Lakin geleceği bilirsek her şey çok sıkıcı olur, bilinmezlikler hayatı daha anlamlı kılıyor..
İsterdim çok güzel olurdu
Evet çok güzel olurdu
Güzel olmazdı knk
Bir sistem olmasına göre yok mantık var kardeşim. Yapay kıtlık getiriyorlar şu an mesela adım adım. Planlar işleniyor.
Saçma bir heyecan kalmazdı daha çok insan haytan soğur
İstemezdim hayır
Konuya göre istek değişebilir
Keşke her şeyi gören sistem olsaydı.
Hayır. özeli kalmaz o zaman.
20sene önce olsaydı evet derdim
Oluşmamış bır eylemden ceza almaları doğru degıl ama izleme imkanları da olsaydı o zaman belki yapmazlardı
İşin eğlencesi kalmaz
Hayır istemezdim sonra tüm heyecanı kaçar
Yok istemem yaşayarak görelim ya nolcak
istemezdim güvenmemde
Kesinlikle evet
Sadece ben görmek isterdim..
Yok hayat sürprizlerle güzel
Yok ya istemezdim azıcık ekşın olsun dkdjsj
Geleceği görmek yetmez onu şekillendirmek gerekir
Yok be spoiler sevmem
Suçun yaşanmadan engellenmesi içinde illa geleceği görmek gerekmez bence
İsterdim en azından düzeltme imkanım olurdu
Istemezdim bu beni daha kaygılı biri yapardı.
Hayır istemezdim
Evet güzel olabilirdi
Yok ya istemezdim
bazen olabilir bazen de korkutucu
Yok ya istemem
İsterdim barış🙋🏻♂️😎
Şimdi ciddi soru bu, kötü şeylerde var.
Istemezdim
İstemem
Hayır
istemem
İstemem