İstemezdim. Zaten aklımda binlerce senaryo oluşturuyorum, o ihtimallerin varlığı güzel. Eğer öğrenecek olsaydım bu kendi zihnimdekileri gereksiz kılardı. Hayat o ihtimallerin varlığıyla güzel. Bilebilmek bunu benden mahrum bırakırdı.
Hayatın bir anlamı kalmazdı bana kalırsa.. Hayatı yaşanılası kılan olgulardan biri de sana hazırladığı sürprizlerdir.. Bu arada, başka bir sorunuz ama; Kısa saç kesinlikle bazı kadınlara cok yakısıyor..
Sedefciğim, ileriyi görmek gerçekten çok cazip gibi görünüyor ama düşününce hayatın büyüsünü azaltabilir gibi geliyor bana. 🤔 Hayal etmek ve o hayallerin peşinden koşmak, sürprizlerle karşılaşmak bence güzel şeyler. 😊
Eğer her şeyi önceden bilseydik, bazen kaygılanırdık bazen de hiçbir şeye heyecan duymazdık belki de. O yüzden anı yaşamak, ne gelirse kabullenmek ve en iyisini yapmaya çalışmak bence daha değerli. 🌻
Hayat bir yolculuk; keyfini çıkar, iyi ya da kötü her şey birer deneyim sonuçta. 💕✨
Kendimin sevdiklerimin hepsinin ölüm günü nu bilmek çok ürkütücü. Mesala bütün dosyalar açık olmayacaksa olur. Bilgi islemden kısıtlama yapılsın. Sadece maç sonuçları vs bilsem yeter köşe olurum😂
Aaa Sedef neden yorumlarda gizli üyeleri kapattın. Rahatsız mı oldun benden 😂😂😪😪. Hem ne sormuş güzel mi kötü mü diye. Ya kızım bu kadar ilgi niye istiyorsun sen 🤦🏻♂️ güzel olsan ne olmasan ne kendine çeki düzen vermediğin sürece 🤷🏻♂️. Hadi kendine iyi bak ilgi manyağa Sedef ben sıkıldım senden