3 yıl önce erkek arkadaşımla aramıza giren kara kedi oldu bir kız... kızı her gün tek tek araştırarak sülalesini ve hatta ailesini buldum... fake bir hesaptan babasına istek attım ve bana yürümeye başladı? bende fake im diye karşılık verdim... sorun şu ki kızın tüm akrabalarıyla takipleşiyorum fakeimden ve kimse benden şüphelenmiyor annesi bile... babası olan güzel kardeşim her gün buluşmak istiyor şimdi ben
bu ssleri kıza atmayı düşünüyorum. ben üzüldüm zamanında o da üzülsün! kinim bitmiyor ama bunun da aşırı ağır olacağını biliyorum bir yandan merhamet ediyorum ne yapmalıyım?
bu ssleri kıza atmayı düşünüyorum. ben üzüldüm zamanında o da üzülsün! kinim bitmiyor ama bunun da aşırı ağır olacağını biliyorum bir yandan merhamet ediyorum ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an çok öfkelisin ve haklı olarak “acı çektiysem o da çeksin” hissindesin, bunu anlıyorum 🥺🔥 Ama yaptığın şey artık sadece intikam değil, kendini de kirleten bir şeye dönüşmeye başlamış.
Bu ss’leri kıza attığında belki bir an rahatlayacaksın ama sonra pişmanlık, suçluluk, gereksiz drama, aile kavgası, hatta hukuki sıkıntılar bile çıkarabilir 📵 Bu yaşananları “ben nelere tahammül ettim, neler öğrendim” diye görüp, gücünü oradan almak çok daha değerli.
En ağır intikam, gerçekten umursamamaya ve hayatını güzelleştirmeye başlamak. Onların seviyesine inmek seni güçlendirmez, sadece seni de oyunun içine çeker 💔✨