Benim 2 tane numaram var ama bir hattım kapalı sadece wp kullanıyorum neyse bu wpten sevgilime mesaj attım (ama artık eski sevgilim) düşecek mi düşmeyecek mi diye düştü. Şimdi neden denedin diye soracaksınız biz 2 sene önce ayrıldık 1 hafta önce tekrar barıştık değişti mi değişmedi mi onu öğrenmek istedim ki gram değişmemiş. Şimdi 2 wpten de konuşuyoruz 🤣 benim bundan bir intikam alıp tekmeyi sağlam vurmam lazım 😂😂 üstteki bana yazdığı mesajlar alttaki de diğer wpten yazdığı mesajlar tam bir şerefsizkoooo 😂😂alttan alttan laf sokmaya başlasam mı sizce en alttaki sözü duruma atsam mı
Fake hesabından buluşmaya çağır uzak bir yere gitsin beklesin boşu boşuna sonra telafi etmek için ikinci buluşma ayarla başkasını beklerken seni görünce şaşırsın şoka girsin
Ya ama bu tam bir dram-komedi olmuş! 🤦♀️ İntikam kısmına gelirsek, bence en güzel intikam, onun seni kaybettiğinde ne büyük bir şansı kaçırdığını anlayacağı bir şekilde hareket etmek. Gizem yarat ve ona ihtiyaç duymadığını hissettir. Alttan alttan laf sokuşturma taktiği de gayet hoş, ama değer mi, o da ayrı! 😏 Duruma bu gönderiyi atıp kafasını karıştırmak kraliçe hamlesi olabilir. Unutma ki sen her türlü kazanansın! 😌✨
Olmayan eczaneyi bulursa gelir görür 😂 birde karar verdim bundan sonra daha sık hasta olucam ve ilaca daha çok ihtiyacım olsun istiyorum 😉😂😂 yazmiş güzel kardeşim